Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
stoorm

Heia!

Beklager for dårlig blogging i dag, men har grunner! Startet i dag tidlig, i 9-tiden elns, med og gå prøve-konkurranse i hallen, og jeg må ærlig innrømme at det ikke kunne ha gått verre! Så dro jeg hjem, og begynte og overføre bilder fra min gamle pc til en minnepenn, noe som varte i rundt en halv time, før pcen sevfølgelig blekka ut, haha.

Og så dro jeg til byen med mamma og søss, legger ut innkjøp etterpå :-) På veien mot bilen, gikk vi forbi sånn lys-tenningsgreie der, med putti plutti pott (?) som sang osvosv. De delte ut gratis godteposer fra nidar også, så måtte jo selvfølgleig ta meg en, hehehehe. Så dro jeg rett på danseprøve, som var forberedelse til neste helg, og så har jeg nå vært hjemme og spist middag og sånt. Var forresten på ikea rett etter prøve-konkurransen i morges også, kan vise dere de innkjøpene også! :-)


godiiis ♥

bildet er tatt fra adressa.no

 

Men over til i går, hehe. Var jo utrolig hvor mye det blåste her i trondheim i går, regna masse og, i tillegg til at hos ei venninne så snødde det faktisk!! Så var ikke veldig fint vær akkurat. Skjønte ingenting i går, når face var spamma med masse Berit-greier og sånn, siden jeg aldri har hørt om Berit før og andte ikke hva det var, haha. 

 

Men det er sikkert ikke bare jeg som lurer på det, og det er da storm eller orkan ellernoe, hahah. Fortso det først i dag sjøø...

 

var det mye storm hos dere i går?


  

<3 XFLWRPWR - Mote & hverdag
nop:)
26.nov.2011, 20:36
URL: http://www.xflwrpwr.blogg.no
MARIEHI
jaa! .)
26.nov.2011, 20:55
URL: http://www.mariehi.blogg.no
Ingvild Ørland
Oii, neei her i Stavanger er det vind da.. Men ikke storm!
26.nov.2011, 21:42
URL: http://www.smiil.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits