Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
"innkjøp"/"gaver" fra torsdag

Heihei! Har skjedd noe rart med kameraet mitt, funker ikke og overføre bilder med bare minnebrikken, MÅ liksom bruke ledningen hver eneste gang... Derfor har jeg ikke lastet over noe særlig bilder de siste dagene(ikke det at jeg har tatt så veldig mange bilder da men, hehe) og derfor har jeg heller ikke blogget de siste dagene. Men skal prøve og bli bedre altså! :-)

På torsdagen hadde vi kulturdag på skolen, startet klokka halv ti på morgenen og slutta ikke før 7-8-tia på kvelden. I langfri midt på dagen, dro jeg en tur til solsiden med Kaja, Kristin og Lone, og fant meg en bukse og en singlett, men hadde bare med nok penger til singletten. Helt vanlig hvit fra hm, gidder derfor ikke og vise den. 

Kjøpte også en (god) del lodd, og vant fakitsk på to av de jeg kjøpte! 


Bilderamme! Dette var det første jeg vant, var helt i hundre da jeg vant den, bruker aldri og vinne ting!


Og så vant Øyvind en pakke med masse hårprodukter, og da var jeg så heldig og få en av de, altså denne shampooen! :-) Har ikke fått prøvd den enda, men den lukter ihvertfall utrolig godt!


Og så kjøpte jeg en god del lodd igjen, og da så jeg på lista som hang der over ting man kunne vinne, og så så jeg at man måtte få B 43 (ellernoe) for og få gavepakke fra maxfactor, og tror dere ikke jeg trakk akkurat den da?? Ble heeelt i hundre!


Og den inneholdt to neglelakker, en mascara og en eyeliner! Gleder meg til og bruke det! :-)

hva synes dere? vinner dere ofte på lodd?


  

MARIEHI
herlig!:)
17.des.2011, 18:33
URL: http://www.mariehi.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits