Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
new dress

Hei! Da jeg kom hjem fra skolen i dag, fant jeg endelig kjolen jeg har kjøpt på finn.no i postkassa! Bruker egentlig aldri og kjøpe ting på finn.no, men sjekker der faktisk ganske ofte, ihvertfall nå for tiden i og med at ingen butikker har fine kjoler i år... Eller selvfølgelig noen, men de er da selvfølgelig bare i medium, large, x-large osv. 

Men, derfor valgte jeg da denne gangen og prøve ut finn, og ble veldig fornøyd! Ikke bare fant jeg meg en fin kjole der, men den var også billig siden den er brukt før, noe som ikke har noe og si etter min mening, bare ikke plagget er ødelagt liksom :-) Skal gi dere en liten smakebit av kjolen i dag, og så skriver jeg et litt lengre innlegg i morgen, hvor den er fra, strl, bedre bilde osv.


bestiller dere ofte ting på nett?1 Kommentarer


"innkjøp"/"gaver" fra torsdag

Heihei! Har skjedd noe rart med kameraet mitt, funker ikke og overføre bilder med bare minnebrikken, MÅ liksom bruke ledningen hver eneste gang... Derfor har jeg ikke lastet over noe særlig bilder de siste dagene(ikke det at jeg har tatt så veldig mange bilder da men, hehe) og derfor har jeg heller ikke blogget de siste dagene. Men skal prøve og bli bedre altså! :-)

På torsdagen hadde vi kulturdag på skolen, startet klokka halv ti på morgenen og slutta ikke før 7-8-tia på kvelden. I langfri midt på dagen, dro jeg en tur til solsiden med Kaja, Kristin og Lone, og fant meg en bukse og en singlett, men hadde bare med nok penger til singletten. Helt vanlig hvit fra hm, gidder derfor ikke og vise den. 

Kjøpte også en (god) del lodd, og vant fakitsk på to av de jeg kjøpte! 


Bilderamme! Dette var det første jeg vant, var helt i hundre da jeg vant den, bruker aldri og vinne ting!


Og så vant Øyvind en pakke med masse hårprodukter, og da var jeg så heldig og få en av de, altså denne shampooen! :-) Har ikke fått prøvd den enda, men den lukter ihvertfall utrolig godt!


Og så kjøpte jeg en god del lodd igjen, og da så jeg på lista som hang der over ting man kunne vinne, og så så jeg at man måtte få B 43 (ellernoe) for og få gavepakke fra maxfactor, og tror dere ikke jeg trakk akkurat den da?? Ble heeelt i hundre!


Og den inneholdt to neglelakker, en mascara og en eyeliner! Gleder meg til og bruke det! :-)

hva synes dere? vinner dere ofte på lodd?1 Kommentarer


innkjøp #261111hunterstøvler fra retro1300,- og sokker til og ha oppi 400,- ELSKERDE! Kjøpte meg i fjord vinter òg, men var usikker på størrelsen, så solgte de til ei venninne. Men i dag kjøpte jeg de i samme størrelse, bare at jeg skal kjøpe til sånne tykke såler som jeg skal a i bunnen så de blir litt mindre når jeg ikke skal bruke sokkene oppi! :-)


klokke fra ikea, 59,- Så utrolig fin! Har sett etter en sånn klokke leenge, og nå, endelig! ♥

Kjøpte også en bilderamme, sengetrekk og en lampe til rommet på ikea, i tillegg til sånn pynteting til rommet fra panduro, men viser det sikkert senere. Orker ikke hente det nå, står nede, hehe.

hva synes dere?1 Kommentarer


innkjøp og gave fra namsos

Haha, blir en god del namsos-innlegg her nå, menmen. Her er det jeg kjøpte på lørdagen når jeg var der, utrolig fornøyd med alt! ♥


t-skjorte fra hm, 79,50,- tror jeg (?)  og ulljakke fra hm, 349,-. Måtte kjøpe t-skjorta til danseforestillingen jeg skal være med på i desember og ulljakka var så utrolig fin og goooood! ♥


Ring fra VIC, fått av tante Eva ♥ Elsker den, er så utrolig fin! Har ikke noe bedre bilde enn det der akkurat nå, men får sikkert tatt et bedre bilde i nærmeste framtid :-)


Sko fra skoringen, 799,- Elsker disse! Ikke bare er de fine, men utrolig gode inni med pels i tillegg til at de er kjempegode og gå med. Perfekte! Skal vise dere bedre bilde av disse også senere, med hvordan de er inni osv.

Kjøpte også en genser til på hm, men får vise dere den senere, har ikke bilder av den enda. Kommer etter hvert :-)

hva synes dere?4 Kommentarer


innkjøp #170911

Var i byen med Kaja i dag. Skulle egentlig bare kjøpe bursdagsgave til Madelen og Eirun som jeg skal i bursdag til i kveld, bytte inn en ring i riktig størrelse og bytte inn en topp, men endte opp med og kjøpe tre cardigans til 50,- per stk i tillegg. Lenge leve salg! ♥

50,- hm

50,- hm

50,- hm

elsker de! er så lei av de jeg har, i tillegg til at de har begynt og bli korte.

hva synes dere?1 Kommentarer


innkjøp #250711 // og fakkeltog

Lenge siden sist nå, 1 måned eller noe sånt! I dag var jeg i byen med Lone og Elise. Var mye salg rundt omkring, og jeg fant en del fint. Tror nok det blir mer shopping i løpet av uken, er en del ting jeg trenger ogsånt. 

Bilder fra i sommer kommer nok i løpet av uka, kanskje noen i kveld til og meg :-)

topp fra bikbok, 99,-


topp fra bikbok, 49,-

skjørt fra hm, 30,- (!!!)

genser fra hm, 79,-

neglelakk fra hm, 89,50,- (var det eneste jeg ikke kjøpte på salg i dag, haha)

Nå skal jeg gå i fakkeltoget i trondheim, som er for de 93 som døde på fredag. Er jo helt forferdelig, skjønner virkelig ikke hvordan gjerningsmannen klarte å gjøre noe slikt. Og det verste av alt, han tror han har gjort noe bra og at vi senere vil takke han!!!? Skjønner ikke at det finnes slike mennesker, uff.

hva synes dere om innkjøpene?

skal dere i fakkeltog?4 Kommentarer


ny kjole


fra nelly/rare fashion 499,- (fri frakt nå forresten) dere finner den >her<

ååå, har siklet etter denne kjolen helt siden i høst, begynnelsen på vinteren! har hatt lyst på den så utrolig lenge, men orket ikke bruke 500 på en kjole akkurat da, i tillegg til at de ALDRI fikk inn min størrelse, husker jeg fulgte med hver eneste dag både på denne hvite og den samme i rød, hahaah. 

 

Var heldig med å få den i dag, planla nemlig å bruke den i Emilie og Kaja sin bursdag som er i morgen, gleder meg som en liten unge! Lenge siden sist bursdag nå, så dette blir garantert superbra!

 

Ellers så vil jeg si at kjolen satt som et skudd :-) Bestilte i XS/S, og den hadde passe lengde, og var stram rundt. Jeg er da litt over 1.60, kanskje jeg nærmer meg 1.70 og, men jaja. Så hvis du er rundt det og tenker å kjøpe denne, bør du ta XS/S, tihii.

hva synes dere om kjolen? 9 Kommentarer


innkjøp

topp fra bikbok, salg 99,-

shorts fra cubus, salg 99,- 

poncho fra hm, salg 50,- (!!!!)

øredobber fra hm, 49,50,-

leppestift fra hm/maybelline new york, salg 50,- (!!!) i fargen choco cream.

hva synes dere om innkjøpene?4 Kommentarer


innkjøp #140611

Var i byen etter skolen med Kaja i dag, og fant meg en bikini og en ring, lovelovelove ♥


ring 33,- ginatricot (originalpris, 129,-) KUPP!


bikini 129,- og 99,- hm skal bytte inn denne til en annen en, den samme, bare med stropper. Den jeg prøvde hadde det, men når jeg kom hjem med denne fant jeg ut at denne ikke hadde det, så da blir det bytting i morgen, hihi :-)

hva synes dere?4 Kommentarer


innkjøp; sko 

 


eeelsker de♥ og ikke bare er de fine, men også kjempegode å gå i! ♥ 799,- fra eurosko

hva synes dere om skoene?3 Kommentarer


masse innkjøp

Dette er da innkjøp fra de siste ukene i tillegg til innkjøp fra enda lengere siden. Har ikke tatt med tid til det i det siste, og da blir det jo sånn, hehe.. Er ikke så lett å huske prisene på alt lenger, men kan prøve.

Er ikke sikker på om jeg her vist dere cardiganen under før, så viser den i så fall igjen :-)


Cardigan fra hm 199,- (?), singlet fra bikbok 79,-, smykke fra vero moda salg 30,-(!!!) og bukse fra Cheap Mondey/Weekday 400,- Dette var forresten tirsdagens outfit.


mascara fra lòreal, husker ikke pris.


mascara fra maxfactor, fått av mamma.


armbånd fra bikbok salg 10,- (!!!)


hettegenser fra en sånn bod i Oslo under VM. Husker ikke pris, 200?300?


smykke fra accessories 249,-. Kjøpte også like øredobber som kostet det samme.


genser fra hm salg 30,-(!!!) K-U-P-P!

Og det tror jeg var det, håper jeg ikke har glemt noe :-) Har jo selvfølgelig kjøpt noen småting av og til som sminkefjerner, sokker o.l, men er ikke noe poeng i å vise dere det, ahaha!

hva synes dere om innkjøpene?


edit: kom på at jeg glemte en jakke jeg kjøpte i påska som er fra stormberg. det er en sånn seilerjakke som er hvit, rød og blå med gul hette. kan vise dere senere :-)2 Kommentarer


gårsdagens innkjøp


shorts fra bikbok 249,-


neglelim fra hm 49,-

pluss et par sokker.

hva synes dere om innkjøpene?3 Kommentarer


new


converse fra dna, 999,- :-) tenker å kjøpe meg et par som er hvite også, elsker dem!


topp fra bikbok 149,- (?)


topp fra hm 99,- Er forresten sånn greie på hm nå at hvis man kjøper noe til over 50 kr, får man et gavekort på 50 kr! Varer fram til 29. Mars, så det blir nok en del hennes&mauritz shopping framover. Brukte gavekortet jeg fikk til sminkefjerner og hårspenner etterpå, tiho :-)

Dette er da det jeg har kjøpt i går og i dag ♥ Fant utrolig masse fint på hm i dag. De har fått inn så masse fint! Har jo ikke vært i trondheim by på en strund, har jo vært på konkurranser og hyttetur osv i helgene i det siste, så da har det ikke blitt noe tid til byturer. Så når jeg var på Mercur (kjøpesenter) i dag, fant jeg ut at de har pusset opp bikbok! Har blitt en del større, og har bedre utvalg enn før, jiho :-)

hva synes dere?3 Kommentarer


innkjøp til rommet

Heihei :-) Har vært på skitur i dag og på vei hjem dra vi innom skeidar og så på ting til rommet. Fant utrolig masse fint! ♥ Kjøpte en stol, et teppe i stolen, en pute, en boks og to sengesett :-) Kjempeførnøyd! Skal tilbake senere og kanskje kjøpe en kommode, nattbord, noen fine bokstaver og et sånn "kakefat" på en måte som jeg kan ha smykker på ♥
hva har dere gjort i dag?6 Kommentarer


innkjøp fra bergen


Jakke fra monki 450,-


genser fra monki 300,-


bluse fra monki 350,-


bukse fra bikbok 399,-


mascara fra hm/maybelline 79,- (?)

+ noen småting fra hm som spenner, strikk osv.

hva synes dere om innkjøpene?2 Kommentarer


lite innkjøp

Heihei ♥ Har vært en liten tur på Jysk i dag og sett på ting til rommet med mamma og lillesøs. Fant masse fint, og tok bilder av det så jeg skal se om det passer inn på det lille rommet mitt. Kjøpte derfor ikke annet enn noen "dunsko/tøffler" til 25 kroner (!!!).

Men nå skal jeg spise frokost, snakkeees!


♥♥♥♥♥

hva skal dere i dag?3 Kommentarer


innkjøp

Heihei :-) Var jo som jeg fortalte tidligere i dag i byen med Kaja. Kjempekoselig som alltid ♥ Klarte å miste den ene posen med det jeg kjøpte på gina tricot, så jeg RINGTE faktisk de butikkene jeg hadde vært etterpå å hanlet på (nummeret sto på kvitteringen,tihi), og fant den heeeldigvis til slutt :-)


topp fra mtwtfss weekday 60,-


tee fra gina tricot 99,-


singlett fra gina tricot 99,-

+ ting til å lage konfirmasjonsinnbydelser med :-)

hva synes dere?3 Kommentarer


INNKJØP FRA I DAG

Synes jeg brukte litt for mye penger i dag, bør jo egentlig spare til ny pc og speilrefleks.... ♥ Ble forresten veldig dårlig kvalitet på disse bildene også...


topp fra cubus salg 49,-Topp fra cubus salg 49,-topp fra cubus salg 29,-


tee fra cubus salg 29,-


hettegenser fra bikbok 299,-

HAHAHA, prøvde den ikke på den butikken jeg kjøpte den på, så tok bare en uten å se på størrelsene og gjett hvilket størrelse jeg fikk med meg?........XL!!!! HAHAHA


øredobber fra gina tricot 59,-


armbånd fra gina tricot salg 19,- (!!!)


genser fra lindex 199,-


bikini fra lindex 129,- per del

KJEMPEFORNØYD MED ALLE INNKJØPENE! ♥

hva synes dere?3 Kommentarer


INNKJØP

fra i gåååår :-)

topp//veromoda 159,-topp//hm 149,- Dette var egentlig en "kort-topp", men jeg kjøpte den i medium sånn at det ble en litt lengere "vanlig" genser :-)

øredobber//glitter 100,- Tror jeg skal bruke disse på ballet som er om to uker ♥

Er kjempefornøyd med alle innkjøpene, hihihi :-) Og forresten; skal prøve å blogge litt oftere, ble dessverre ingen blogging i går...

hva synes dere om innkjøpet?6 Kommentarer


INNKJØP 22.12

Heihei :-) Var i byen med Kaja i dag. Her er det jeg kjøpte;


Singlet//Gina Tricot 79,-


Topp//HM 199,-


Hansker//Cubus 39,- Som jeg skal bruke på trening :-)

hva synes dere?3 Kommentarer


DAGENS INNKJØP

Sorry, dårlig blogging. Har hatt utrolig dårlig blogglyst i det siste, i tillegg til at jeg ikke har hatt så mye tid til pc. Men NÅ er jeg endelig ferdig med alle julegavene, så da satser jeg på å få blogget litt mer :-)

Var i byen med Kristin i dag, og fikk kjøpt de siste julegavene. Kjøpte noe til meg selv også da, hehe. Måtte jo bruke noen av gavekortene jeg hadde fått til bursdag ♥
topp//hm 199,-


armbånd//hm 69, 50,-

+ en helt vanlig brunstrømpebukse fra hm :-)

hva synes dere om innkjøpet?1 Kommentarer


INNKJØP

HELU ♥ Lenge siden sist nå, men har vært ganske mye syk denne uken i tillegg til at nettet klikka helt i går. Men nå blir det SKJERPINGS! Har forresten ikke tatt noen bilder heller...........,heh, flink blogger det ja....295,- Esthetique

Kaja har den samme, så prøvde den en gang for en god stund siden og den var kjempebra :-) Ville egentlig bare kjøpe maskaraen, men det var sånn pakkegreier så det ikke gikk an. Kjøpte også en pakke boller, hihi ♥♥

har du denne/har du prøvd denne før?2 Kommentarer


INNKJØP


Kjole fra Nelly, salg 89,-


Genser fra JC, 300,-

hva synes dere?4 Kommentarer


Gårsdagens innkjøp

Kjøpte jo litt gaver og sånn i byen i går, men kjøpte en ting til meg selv også. Ikke fra byen da akkurat, men av Kaja fordi hun egentlig skulle levere den tilbake :-) Brukte denne på bursdagen i går forresten ♥

Fra  >Nelly< 199,- (salg)

Fikk ingen bra bilder når jeg har den på, menmen. Er ganske fornøyd, men er litt vond å ha på siden det er sånne "pinner" inni.

hva synes dere?3 Kommentarer


KJOLE FRA NELLY I POSTEN

HEI :-) Har vært hos Kaja i dag og noen timer hos Emilie etter det ♥ Spiste kjempegod, hjemmelaget pizza og så x-factor. Lærte også mesteparten av dansen jeg og Emilie skal fremføre på danseaudition som er neste torsdag ;o;o  Men vi satser på at det går bra, selv om jeg ikke har danset på sikkert to år, har egentlig aldri i gått på noe danskurs, bortsett fra ballett i 1. klassen elns, haha ♥

Fikk forresten kjolen jeg har bestilt fra nelly, har kanskje glemt å nevne av jeg har bestilt;
Kjempefornøyd, men den var kanskje litt lang, så kanskje jeg syr den opp litt :-)

Slik ser den ut på nelly:


329,- Nelly

hva synes dere om kjolen?2 Kommentarer


INNKJØP

299,- Økonomisko


99,- Lindex50,- Lene V.19,50,- og 29,50,- hm

Hva synes dere?4 Kommentarer


INNKJØP


50,- HM

Hva synes dere?4 Kommentarer


INNKJØP


99, 50,- Lindex


79,- Gina Tricot


49,- Gina Tricot


12, 50,- Kappahl

 

- Hva synes dere?4 Kommentarer


DAGENS INNKJØP

Hehe, var jo en tur på kbs i dag også og da kjøpte jeg dette;

Spenner 20,- Lindex


Armbånd 25,- Lindex

HVA SYNES DERE?
-S


0 Kommentarer


INNKJØP FRA IDAG


MASCARA//HM 119,-


HALS//ONLY 100,-

Endelig har jeg og fått meg hals :-) Kjempefornøyd med denne ♥ Kanskje litt sent siden jeg ikke er så veeeeldig forkjøla lenger, men det blir nok mer av det utover høsten/vinteren. 

Nå kommer Kristin snart og vi skal nyte den siste sola idag, blogges!

HVA SYNES DERE OM INNKJØPET?
-S


5 Kommentarer


hits