Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
asos love

Hei! Kom hjem fra dans for en god stund siden og vi lærte det siste på dansen idag i tillegg til at vi hadde kostymeprøve, så nå må det bare terpes fram til forestillingen :-):-)

Når jeg kom hjem så jeg litt på asos og sånt og fant maasse fint! ♥ Har så lyst til og skaffe meg en svart kjole snart, har nemlig ingen helt svarte (tror jeg ihvertfall ikke?) i tillegg til et par svarte sko. Men er ikke verdens rikeste for tiden, så det får vel vente... Men tenkte ihvertfall og vise noen herligheter til dere!

   

  

♥♥♥♥ EEELSKER den øverst til venstre, men den er utsolgt i svart :( Alle kjolene er fra asos.com og du kan trykke på dem for og få de større :-)

hva synes dere?2 Kommentarer


i love this dress


      

349,- fra nelly

elsket denne kjolen fra første gang jeg så den. har så utrolig lyst til å bestille den, men føler at jeg må spare penger til sommeren og sånt. men den er så utroooolig fin!! ♥

hva synes dere om kjolen?3 Kommentarer


Fashion against Aids collection

Heei og god morgen søtiser ♥ Skal straks på skolen men ville bare lage et lite innlegg om den nye kolleksjonen til H&M, nemlig fashion against aids kolleksjonen :) Take a look;Vet ikke helt hva jeg vil si om denne kolleksjonen, men kanskje ikke noe for meg. Eller en shorts jeg så nettopp var jo fin, men tja, ikke helt min stil uansett.

HVA SYNES DERE OM KOLLESKJONEN?
-S


1 Kommentarer


Burberry Prosum


Ny kolleksjon av Christopher Bailey. Elsker de litt matte fargene på jakkene der. Kunne tenkt meg en sånn ja, men det er utrolig dyrt. Har hørt at det blandt annet har kostet 30.000 for en jakke. OMG! Men kolleksjonen er fin, det skal de ha ♥

HVA SYNES DERE OM DENNE KOLLEKSJONEN?
-S


1 Kommentarer


om meg

Hei! Jeg er ei 14, snart 15 år gammel jente fra Trondheim. På fritiden driver jeg med kunstløp og dans og er med venner ogsånt. Begynte og blogge i starten av 2009, men lagde meg ny blogg i slutten av det samme året/starten på 2010. Startet og blogge for og 'prøve' det ut, og det får meg til og ta flere bilder i tillegg til at det er morsomt og se tilbake på senere. Blogger så ofte jeg kan, men av og til har jeg ikke mulighet pga. dårlig internettforbindelse og slike ting :-)

 0 Kommentarer


hits