Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
anbefaling

Heihei :-) Ville bare komme med en anbefaling av et produkt, tihi.


Kjøpt på hm til 49,50,- ellernoe. 

Dette er da neglelim, til å feste falske negler med. Kjøpte falske negler til nyttårsballet vi hadde tidligere i år, og det limet som var med i den pakken var skikkelig dårlig. Vanskelig å få ut, satt seg fast på fingrene, og kunne bare brukes en gang, siden det tørket ut, hadde ingen topp, man skulle stikke hull i toppen.

Så måtte kjøpe et nytt et når jeg skulle bruke neglene igjen, og da valgte jeg denne. Og det er jeg glad for. Sto ovenfor to stk, en med pensel, og en uten. Denne var selvfølgelig litt dyrere siden den hadde med pensel. Men det er veldig smart faktisk. Sølte ingenting! Og limet holdt seg på neglene og sånn. Var veldig lett når jeg hadde en slik pensel. Er virkelig til å anbefale alle dere som skal bruke falske negler. Og dette har også topp, så det tørker ikke ut og kan derfor brukes flere ganger. 

har dere prøvd denne før?0 Kommentarer


ANBEFALING: MASCARA

Heihei :-) Kjøpte denne mascaraen i helgen og er superfornøyd med den. Har hatt dårlige mascaraer i evigheter nå, og endelig er det en som er superbra! ♥


fra maybelline og koster 79,-

Den er ganske billig og fås kjøpt på ganske mange butikker som hm, cubus, kapphal (?) osvosv. Den gir ingen klumper! Men det kan bli litt "søl/skittent" på kanten av den som dere ser på bildet.

Designet på den er jo ganske "smart", ikke lett å miste den akkurat i og med at den har en sterk rødfarge. Er ikke så veldig fint da men, av og til praktisk, haha :-)

Vil gi den en sterk fem'er! Vet ikke om jeg har funnet min "drømmemascara" ennå, haha. Men vil anbefale dere alle å prøve den. Funker kjempebra for meg ihvertfall! ♥

har dere prøvd denne mascaraen?10 Kommentarer


ANBEFALING: MASCARA

Heihei ♥ Dro ikke til Kristin allikevel, og ikke på sportsbutikken heller, hehe. Dro istedenfor til ikea og så på ting til rommet med mamma :-)

Men  jeg fikk en kommentar for en god stund siden om at hun ville jeg skulle "annmelde/anbefale" mascaraen jeg da hadde kjøpt etter jeg hadde brukt den litt. Har brukt den en god stund nå og er kjempefornøyd. Vil derfor anbefale den til dere.


Den hun ville jeg skulle vurdere, var den øverste, men synes disse blir kjempebra sammen. Bruker først den nederste og så tar jeg den fra hr oppå Grunnen er at den øverste kan klumpe litt, noe den andre ikke gjør :-)
anbefales! :-)

Den fra IsaDora kostet vel rundt 100,- tror jeg (?) og den fra HR var en litt større pakke med mascaraen + noen andre ting som kostet 300,-.

har dere noen av disse?

har dere prøvd noen av disse?2 Kommentarer


Ukas tips og anbefaling

Gul eos, eos lemos drops ♥ Den kom vel ut i butikkene for en god stund siden nå, men har aldri laget et innlegg om den før nå. Har hørt den skal ha solfaktor 15 og er litt "sitron-aktig". Har veldig lyst på den, spesielt nå som jeg nesten har brukt opp min røde, men vil si den røde er utrolig bra :)

Anbefaler den til dere siden den virker bra og at jeg ønsker meg den, tihi.

2 Kommentarer


hits