Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
godt nyttår!

Hei og godt nyttår til dere alle! Jeg hadde en fin feiring med jentene og håper dere og hadde det! Fikk også den siste julegaven i går, så kan sikkert legge ut julegavene snart :-)

Håper dere hadde et fint år som var, men at 2012 skal bli enda bedre!1 Kommentarer


slalom i oppdal

heihei! Sitter i kroa i slalomanlegget i oppdal nå med Kristin og Lone og vi har akkurat spist lunsj :-) Skal kjøre mer etterpå igjen nå, så snakkes!2 Kommentarer


hos ida

Heihei! Dette blir første innlegg hvor jeg blogger fra iPhone, hehe. Var så heldig og fikk den til jul av verdensbeste mamma og pappa! <3

Er hos Ida nå og tidligere i dag var vi i byen, kjøpte faktisk en del denne gangen, så kan vise dere senere. Vi har akkurat spist goood pizza og nå skal vi vel bare chilleeen :):)2 Kommentarer


bakedag!

Hei igjen! Tenkte bare og få lagt ut bildene fra i dag. Tok ikke noe mange, men uansett, hhe. Vi hadde aksjonsdag og skulle tjene opp 250 kroner hver som går til SOS barnebyer i dag, og da valgte jeg, Astrid og Elise og bake julebakst og gi til familiene våre imot at de betalte, hehe.

Såå, vi fikk laget mye godt vi; hvite kakemenn, kokosmakroner, marsipankuler dyppet i sjokolade og kokos, og scones :-) Julestemning!


og til slutt et snøbilde, heehe

har dere aksjonsdag på skolen?1 Kommentarer


gavekort på 100kr

Heihei! Kom hjem fra trening istad. Var avslutning på skøyteskolen, hvor jeg jobber som trener. Først gikk vi lucia med lys og sånn på isen, og viste "showet" vårt, og etterpå kom det nisser og delte ut godis og trenerne fikk gaver ogsånn. Og da fikk jeg et gavekort på 100 kroner på trondheim torg!! :-) Ble utroolig glad! Dette var da den siste jobbdagen min i år, nå blir det lønn snart, jeej! ♥


♥♥♥

har dere jobb?1 Kommentarer


famebilder

Hei! Fikk fame-bildene for en liten stund siden, det første(til venstre) er originalen, og så er det redigert på to andre måter (svart/hvitt og sepia-ish). hva synes dere?

har forresten bursdag i morgen!!4 Kommentarer


mattetentamen

Heihei :-) Skal snart spise nå før jeg drar på trening. Hadde mattetentamen i dag, tror det gikk helt greit egentlig. Men når jeg skulle bruke korektulakken min, klarte jeg og brekke den i stykker slik at jeg sølte lakk utover begge hendene OG mattetentamenen selvfølgelig... Måtte lete rundt på skolen etter vaskemiddel med k&h læreren i nesten en time etterpå for og finne noe og fjerne det med, haha.  

  
//
weheartit.com

Forresten, så har det snødd kjempemasse det siste døgnet! Utrolig koselig og fint! 

har dere hatt mattetentamen? snør det hos dere?1 Kommentarer


pixlr.com

Hei! Skulle egentlig pugge til mattetent som er i morgen rett etter middagen, men klarte og sovne av på sofaen, hahah. Og så skal jeg på dans om en halvtime. Men får pugget i kveld og sikkert, så tror nok at det går bra!

Så på bloggen til Therese Charlotte(tcmn.blogg.no) et redigeringsprogram som virket utrolig bra. Måtte jo selvfølgelig prøve det, og det var kjempekult, bedre enn forventningene! Anbefaler dere og prøve det. pixlr.com er nettsiden dere går innpå. Lykke til!

FørEtter

Før


Etter

har redigert to bilder nå, men lager sikkert fler der etterhvert :-) Trenger jo også en ny header nå snart, og da er det jo supert og ha et sånt redigeringsprogram. I tillegg så er det gratis!

har dere prøvd det før?3 Kommentarer


step by step forestilling

Heihei! Beklager for at jeg ikke har blogget...(føler jeg har brukt den setningen der utrooolig mange ganger nå, haha). 

I helga var det danseforestilling på stepbystep. Jeg var bare med på forestilling 1, og totalt var det 4 stk. Nesten alle billettene var solgt ut og det var kjempemorsomt. Var med både store og små, og det var utrolig mange flinke der!


Dette var dansen jeg var med på. Vi danset til true blood, og jeg må ærlig si at den ikke var særlig braa.... Jeg er til hyre på dette bilde, hahha uff.

 


anne

 


Madelen til høyre på bildet og Kaja midt på bildet med skjørt

 
Emilie og Eline fremst til høyre


så dere på forestillinga?0 Kommentarer


snø!

Heihei :-) Kom akkurat inn døra, har vært på nesten-generalprøve til danseforestillingen som er i morgen. Møtte på Cornelia og Iselin i gangen da jeg kom inn. De skal nemlig bo hos oss i helga, blir nok koselig ♥ Nå skal vi snart spise pizza før jeg skal prøve og ta kvelden tidelig, må stå opp dødstidlig i morgen siden det er konkurranse, wish me luck!


aw ♥


Snødde tidligere i dag, så nå har det lagt seg et lite snølag her i Trondheim, håper det varer litt lengre denne gangen da! Bildene av Kira er fra tidligere i dag, da det snødde, har flere bilder, men orker ikke laste de opp nå.

hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


daans

Heihei, stikker på dans nå. Beklager fr ingen blogging tidligere i dag, men var sinnsykt trøtt, hehehe. byeee


tilfeldig bilde fra photoboot, hehe0 Kommentarer


konsert med chris medina

Hei igjen ♥

Skulle bare informere om at selveste Chris Medina (!!!) hadde gratiskonsert på city syd i trondheim i dag! Skulle virkelig ha vært der, men fikk først vite om det når det hade startet..... Sykt heldige alle de som fikk tatt bilde med han og fikk autograf og sånn!!!!


fikk ikke bildet større, dessverre. men herregud, sykt!! bildet er hentet fra adressa.no

 

Er også en video her; http://www.adressa.no/kultur/article1735208.ece

liker dere sangene til chris medina?0 Kommentarer


med kristin

Hei!

Skal straks på trening nå, men lurer bare inn et lite innlegg fra dagen. Spiste en god del pepperkaker på morgenen, og så var planen og pugge rle, men så måtte jeg plutselig lage ferdig takkekort til konfirmasjonen og rydde rommet ifølge mamma, så da ble det utsatt, og utsatt, haha.

Men har akkurat pugget pittepittelitt med kristin nå når hun var her istad. Får ikke pugget særlig mye etter trening heller, i og med at vi slutter ganske seint.. Menmen, wish me luck!! ♥


genserne våre er fra bikbok ♥ Var ikke planlagt assa, hehehe. 

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


her kommer vinter'n, her kommer den kalde fine ti'a

Hei og god morgen!

Åpnet så vidt øynene i morges, og da jeg oppdaget at det snødde utenfor vinduet mitt, spratt jeg opp og gikk for og se ut. Det hadde ikke snødd så mye da, men regner med at det blir litt mer i dagene som kommer :-) 

Luktet også pepperkakelukt som kom nedentifra, og der satt mamma, søstrene mine og ei venninne av den ene søstra mi og bakte pepperkaker, nam! ♥ Så jeg varmet opp en burritos fra i går, spiste, og så ble jeg og med og bakte litt, hehe. Men det ble vel mest spising, synes det er mye bedre da enn når de er steinharde, haha.

snør det hos dere?1 Kommentarer


stoorm

Heia!

Beklager for dårlig blogging i dag, men har grunner! Startet i dag tidlig, i 9-tiden elns, med og gå prøve-konkurranse i hallen, og jeg må ærlig innrømme at det ikke kunne ha gått verre! Så dro jeg hjem, og begynte og overføre bilder fra min gamle pc til en minnepenn, noe som varte i rundt en halv time, før pcen sevfølgelig blekka ut, haha.

Og så dro jeg til byen med mamma og søss, legger ut innkjøp etterpå :-) På veien mot bilen, gikk vi forbi sånn lys-tenningsgreie der, med putti plutti pott (?) som sang osvosv. De delte ut gratis godteposer fra nidar også, så måtte jo selvfølgleig ta meg en, hehehehe. Så dro jeg rett på danseprøve, som var forberedelse til neste helg, og så har jeg nå vært hjemme og spist middag og sånt. Var forresten på ikea rett etter prøve-konkurransen i morges også, kan vise dere de innkjøpene også! :-)


godiiis ♥

bildet er tatt fra adressa.no

 

Men over til i går, hehe. Var jo utrolig hvor mye det blåste her i trondheim i går, regna masse og, i tillegg til at hos ei venninne så snødde det faktisk!! Så var ikke veldig fint vær akkurat. Skjønte ingenting i går, når face var spamma med masse Berit-greier og sånn, siden jeg aldri har hørt om Berit før og andte ikke hva det var, haha. 

 

Men det er sikkert ikke bare jeg som lurer på det, og det er da storm eller orkan ellernoe, hahah. Fortso det først i dag sjøø...

 

var det mye storm hos dere i går?3 Kommentarer


sitter barnevakt

Heihei!

Beklager for dårlig blogging i dag, prøvde og spille inn videoblogg, men det var virkelig ikke smart av meg og gjøre, haha. Endte opp med en forferdelig video, vet ikke om den blir lagt ut i det hele tatt. Videoblogg er virkelig ikke min greie! 


tatt for 2 min siden, nydusjet, hahah.

Sitter barnevakt for lillesøs i kveld, og vi skal straks sette en pizza i ovnen, så snakkes!

hva har dere gjort i kveld?0 Kommentarer


innkjøp fra i går #241111


genser fra bikbok, org. pris 249,-, men den var på 30%. Eeelsker denne! Fargen, formen, og den er god og ha på, godt kjøp! hehe


genser fra bikbok, org. pris 249,-, men denne var også på 30%. Var litt mer usikker på denne, men synes den og er superfin!


solpudder fra isadora i fargen matte tan, org. pris 198,-, men var på 20%. Har ønsket meg dette leenge!


løsvipper fra depend, 69,-, vet ikke om jeg fikk 20% på denne også, menmen.

hva synes dere?2 Kommentarer


medlems-salg på trondheim torg!

Hei!

Har vært på trening. Skal bare spise middag nå og så drar jeg på medlemssalget på trondheim torg med Lone og Kaja, har hørt at det skal være salg på ale butikkene, og på bikbok skal det være 30 % på hele butikken ellernoe!! Håper jeg får kjøpt noe da, selv om jeg er litt blakk for tia, hehehee.

Forresten, man  være medlem av trondheim torg for og kunne være med på salget, så meld deg inn > her <.


skal dere på salget?1 Kommentarer


bilder fra twilight-premiere!

Jeg, Lone, Elise og Kaja var på twilight-premiere på breaking down part 1 forrige torsdag/fredag. Synes den var utrolig bra og anbefaler dere og se den! ♥ Fikk ikke tatt noe særlig med bilder, i og med at de jeg dro med egentlig ikke ville være med på noen bilder, meen det forstår jeg godt. Må nesten nevne at dette er bilder fra når vi kom ut av kinoen, altså i sånn halv tre-tre tiden på en torsdag kveld/natt, så ja, vi var ganske slitne og trøtte og grues oss som bare det til og stå opp tidlig neste dag..... haha. Fikk noen bilder dameg, (Elise) og Kajahånda til Lone ødela bilde her litt da men, sammedettt

Nå stikker jeg på dans med Madelen, forestilling om bare to uker!!

har dere sett den nye twilight-filmen?5 Kommentarer


nytt design?

Hej igjennnnn! Har akkurat spist middag, og ble plutselig supertrøtt nå. Tror jeg må ta meg en liten powernap før dans som er i kveld, haha. 

Men over til det innlegget skal handle om. Jeg trenger et nytt design, eller jeg vil ha et nytt design. Ny header og forsåvidt, men da må jeg ta litt nye bilder og sånt først, heh. Men ja, lurte derfor på om noen av dere vet om noen bloggere med fine gratisdesign? Vil ikke ha for knasje farger, og egentlig ganske enkelt sånn at jeg ikke blir så veeldig fort lei av det ihvertfall. Så om dere vet, legg til link til bloggen under i kommentarfeltet!! ♥


hadde ikke noe nytt bilde for øyeblikket. haha, har skrevet hele dete innlegget i halvsøvne, natta!

hva skal dere i kveld?0 Kommentarer


hospitering på strinda

Heihei!

Var på hospitering på Strinda i dag med Lone, var ganske bra egentlig. Selve skolen var ikke sånn superfin liksom, men miljøet og lærerne virket ganske så bra :-) Vi hadde bare timer med de fra trinnet + noen va sunndal (elns), men i morgen skal vi være med i timene til de som går der og sånt også.

Nå sitter jeg og ser csi miami og skal snart begynne og lage middag, hehe. Snakkes ♥


bilde fra skolen i dag

hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


Morten Ramm slutter i tkn

Hei!

Fant nettopp ut at Morten Ramm skal slutte i Torsdag Kveld fra Nydalen, og starte sitt eget prosjekt hvor han skal prøve og fylle oslo spektrum på egen hånd! Ååå, tkn blir ikke det samme uten!!

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10040226

Dette er jo bare en introduksjonsvideo elns, for dere som kanskje ikke har hørt om han, hehe? Er uansett mange andre filmer også, om du bare søker på Morten Ramm, hahaha. 

følger dere med på torsdag kveld fra nydalen?1 Kommentarer


tittei

Heeei :-) Skal snart starte med og lage en engelsk framføring. Må leveres inn allerede i morgen!! Grunnen til at jeg har droppet blogging de dagene tidligere denne uka, var fordi jeg hadde stoor samfunnsfagprøve i går(første i høst, men jeg fikk faktisk ikke pugga noe særlig, hahaha) og hadde laang spansk fremføring idag. Satt av maaasse tid til og pugge og sånn, men endte heller opp med at jeg slappet av mere, haha. Klarer ikke og jobbe lenge i strekk, hahha.

I kveld blir det premiere på twilight, gleder meg som en liten unge!! Kjøpte inn en del smått og godt på rema i langfri, men så si halvparten er smist opp nå, selvfølgelig..... Virkelig ikke smart og kjøpe kinogodt på skolen.


klippet ut litt mer til inspoveggen min i forrige uke. har egentlig ganske mye nå!

har dere inspovegg?4 Kommentarer


updatee

Hejj! Sitter her stuck med spansk nå, har fått til 3 minutter av presentasjonen min, så har 3 igjen, hehehe. I går lå jeg over til Ida og vi var en tur innom Philip på kvelden med Donata, Katarina, Asbjørn og Øystein. Alle var egentlig drittrøtte hele tiden da men, haha. 

I kveld skal jeg på trening. Oi, shit. Faktisk bare en time til. Får google translate litt og få til resten av spansken, snakkes!


hva har dere gjort i dag?

(dette innlegget skulle ha blitt postet i åttetiden, men bildeopplasteren var litt klikk da, så jeg måtte skru av og på pcen og så glemte jeg og poste det, heh)0 Kommentarer


at idas place

Heejj!

Er hos Ida nå og vi skal snart se film og så skal vi kanskje ut en tur. Ikke mye og si egentligggg, så snakkes!


går ikke og få bildet større, dessverre......................hahaha

hva skal dere i kveld?1 Kommentarer


freia sjokoladeegg

Heii!

Kaja lå over i natt og nå har vi akkurat ordnet oss. I går kveld dro vi en tur innom rema og kjøpte inn pizza, kremtopper og freia sjokoladeegg. Naam ♥ Trodde sjokoladeeggene skulle være kvalme og alt sånt, så de slo forventningene! Ikke like gode som påskeeggene, men ganske gode fordee :-) Anbefaler dere og smake de


♥♥♥♥

Skal vel fortsette med spansken etterpå nå, heh. fuuun

hva skal dere i dag?3 Kommentarer


11.11.11 11:11

Hejjj! ♥ Alle vet vel hvilken dag det er i dag? hehehe. Nemlig. 11.11.11 og gjett om det var spenning i spansktimen når klokka ble 11:11? hahahah. Hadde nedtelling på storskjerm og tok bilde på sekundet!!


hahahaha

Nå skal jeg fortsette på spansk fremføringen min, vi trakk om hvem som skulle ha fremføring når idag. Og tror dere ikke jeg ble nr.1?? fml!!!

hva skal dere i dag?0 Kommentarer


idag da bare


Heiii! Var en sykt chill dag på skolen idag, helt fram til.......NYNORSKPRØVE, ganske så uventet rett etter langfri!! :-(:-( Jaja, tror ihvertfall det gikk ganske greit, ble utroolig lei av og slå opp i ordboka på slutten, så da tippet jeg for det meste, hehe. Har akkurat spist middag nå og skal snart begynne med ferberedelse på spansk framføring som er i neste uke. Snakkes ♥

hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


fullbooket dag

Heeei!

Har vært en ganske så fullbooket dag i dag, som alle mandager er egentlig... Dro en tur på BK etter skolen med Kristin. Egentlig skulle vi finne Mac'ern, men den var visst ikke i nærheten, så da ble det litt dyrere burgere... Jaja. Etter det var jeg hjemmer og spiste middag og så dro jeg på jobb, for så og spise igjen og så skulle jeg på egen trening :-)

Tenkte jeg bare kunne poste to av bildene fra "shooten" i forrige uke, haha. Tok ikke så mange bilder, heh.hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


todaaay

Heihei! :-) Kom akkurat hjem fra Philip. Var der med Ida, Sondre, Donata, Asbjørn, Karoline, Julie, Håkon, Raymond og Renathe, og nå skal jeg haste nedover på trening, heh.

Tidligere i dag var jeg ute med Ida og skulle egentlig ta bilder ogsånn, men så ble det så mørkt og vi orket ikke blitz, hehe. Så det får bli til ukaa, men snakkes ♥

idaa, haha ♥

hva har dere gjort i dag?0 Kommentarer


gårsdagen

Heihei!

Var kjempekoselig i går. Jeg og Ida tok oss en tur bort til Philip med Sondre og Donata og var der egentlig mesteparten av kvelden. Først så vi "skrekkfilm", eller vet ikke om den kan kalles det, i og med at den ikke var særlig skummel, haha. Men etter det, var jeg og Ida hjemmom en tur og spiste en grandis før vi dro dit igjen. Kooz az ♥


Nå skal jeg ut e tur med Ida, snakkes!

hva skal dere i dag?1 Kommentarer


inspo-vegg

Heii ♥

Sitter og klipper ut bilder fra gamle blader ogsånt nå, til en mulig inspo-vegg. Tidligere idag har jeg bare slappet av og ryddet på rommet og i huset osv. Trenger virkelig ukespengene nå, så da må jeg jobbe litt, heh.


får dere ukelønn?4 Kommentarer


god morgen

Hei!

Spiste frokost for en stund siden og holder på og ordne meg. Har ikke noe spesielt på planen for i dag foreløpig, men Ida skal ihvertfall komme og liggeover i kveld ♥ Tenkte litt på og lage en inspo-vegg til rommet ellernoesånt, men vet ikke om jeg gidder, ehe. Men ellers så tror jeg at jeg skal få lagt ut bildene fra oslo-turen som var forrige helg i løpet av dagen, og kanskje noen andre bilder òg. Men nå skal jeg fortsette og ordne meg ogsånt, snakkes!


hva skal dere i dag?1 Kommentarer


starter på igjen

Heeej!

Vet bloggingen min har vært helt #%!%"!"&$" dårlig i det siste, og skal virkelig prøve og skjerpe meg. Har faktisk en del nye bilder til dere nå, hihi. Var jo i oslo på konkurranse forrige helg (ble 4. plass :D) og så tok jeg noen bilder med kaja idag. 

I tillegg har jeg tatt bilder på fame i dag, og skal på visningstime om to uker elns? Skal bare ha et bilde da, siden det er sånn gratis greie, heh. Gleder meg til og se bildene ihvertfall. 


nå skal jeg sette en grandis i ovnen og så skal jeg bare slappe av resten av kvelden. tok vaksine idag (har stooor angst for vaksiner) og føler meg enda litt kvalm og dårlig. får håpe jeg er bra nok for en bytur i morgen! :-)

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


engelsk filmteam på besøk

Heeej!

Dro på trening rett etter skolen i dag, og da hadde vi besøk av et filmteam fra England som skulle lære seg og gå på skøyter osv. De hadde kledd seg i kjoler, struttskjørt, hatter og alt mulig rart, hahha. En mann hadde liksom på seg en kjole, uten noe under, må ha vært iskaldt! De reiser rundt i Europa og lærer forskjellige ting i forskjellige byer, og i Trondheim skulle de lære seg og gå på skøyter og hogge og pynte juletrær, haha. 

Har noen bilder fra noen K&H timer på skolen. kvaliteten er ikke så bra da, men hva forventer man av skolekameraer? hah. Det vi har laget så langt, haha. Temaet er forresten redesign for oss, så vi tok gamle ting lærere har lagt igjen og sånt, hahaha.

Nå sitter jeg stuck med pugging av spansk-gloser. Tar så lang tiiiiid! Er 56 gloser ellernoe, og jeg starta liksom idag.... uff!

har dere mye prøver for tiden?2 Kommentarer


bilder fra helga

Heej!

Kom hjem fra dans for en stund siden. Vi har en utrolig dårlig dans i år, og den er kjempekjedelig og danse også, menmen. Ida var med og så på i dag og på slutten av dansinga dro vi inn i en annen dansesal og så mange av trenerne danse, helt vilt! De startet veldig rolig og så etterhvert, danset de utrooolig fort, haha!

Tidligere i dag var Kristin her og vi jobbet med en naturfagoppgave + at vi laget taco ♥♥

meg og lone
hhaah

kaja


og så skulle de liksom sminke meg, hhhaha. de skulle lage hver sitt "smokey eye", og dere ser jo resultatet... :):):):))

hadde ingen nye bilder på kameraet, men man har jo alltids noen bilder på photoboot, haha. disse er ifra helgen.

hva har dere gjort i dag?3 Kommentarer


caffe rosso søl

Heihei :-) Kom hjem fra skolen for en god stund siden og har spist middag og gjort litt ukesoppgaver hjemme osv.

I dag, med skolen, var vi på vitenskapssenteret og på biblioteket. Da vi var på biblioteket, var planen egentlig og kjøpe gigantiske boller som de alltid har der, men de var så dyre og siden det er tilbud på 7eleven nå, så dro vi dit for 3 boller + kakao til 20 kroner.

Bollene gikk det greit med, men når jeg skulle ta meg kakao og det holdt på og fyltes opp, la jeg merke til en mini-caffe rosso kopp som stod der. Uten og tenke meg om, tok jeg selvfølgelig opp den koppen for og se på den, og så velta hele kakaomarskingreia sånn at all kakaoen spruta utover meg isteden!!! Hahahah. utrolig flaut! Var nok en grunn til at den lille koppen stod der tror jeg...


okei, hahaha. sorry for at det bare er bilder av meg på bloggen for tiden. glemmer endten alltid og ta med kamera dit jeg skal eller så glemmer jeg alltid og ta bilder når jeg har besøk. skal skjerpe meg altså!

hva skal dere i dag?1 Kommentarer


my sisters keeper

Heihei :-) Lå over til Lone med Kaja i går og vi så "my sisters keeper". Vr ganske trist, men jeg fikk ikke med meg så mye siden jeg klarte ikke finne en bra "se-på-film-stilling", hahah, så jeg sov deler av filmen.

Nå er vi hos meg og skal kanskje ut og ta litt bilder, så snakkes!
hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


bytur

Heihei! Var  byen med Kaja i dag, kjempekoselig! Har faktisk ikke vært i byen på over en måned nå, har liksom skjedd noe hver helg i det siste + at jeg ikke har orket i ukedagene, haha. Men kjøpte ingenting, utenom en bigbite da, som jeg fikk gratis siden jeg har samlet opp nok ganger ogsånt :-) Men jeg fant utrolig mye fint, jeg er bare litt blakk for tiden :-(:-(

Senere i kveld drar jeg til Lone og natter der med hun og Kaja, blir nok gøy! ♥


hva skal dere i kveld?0 Kommentarer


daaans

Heihei!

Drar på dans om rundt en halvtime, men akkurat nå sitter jeg og er csi, tihi ♥ Skal bli bedre til og blogge og ta nye bilder og sånn nå framover, men finner ikke kameraet for tiden.. Har det sikkert i en bag ellernoe fra høstferien, haha. Men nå må jeg snart begynne og ordne meg og sånt, så snakkes!


hva skal dere i kveld?2 Kommentarer


tilbake

Heihei :-) Beklager for dårlig blogging i det siste, men har ikke orket, heh. Kristin ble med meg hjem idag siden vi måtte lage gymtimen som vi skal lede i morgen. Men nå drar jeg på trening, blogges!hva skal dere i kveld?2 Kommentarer


trening

Heihei ♥

Har akkurat spist litt nå og tidligere idag har jeg vært med Ida, koselig som alltid :-) Nå skal jeg straks på trening, så snakkes!


hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


bilder fra forrige uke

Heiii!

Hjemme fra dans. Tidligere i dag var jeg med Sofie som lå over hos meg i natt og så var jeg på vanlig trening som var på den andre siden av byen!! Tok en halv time med buss dit, og så rakk jeg ikke og spise før jeg dro, og middagen når jeg kom hjem var fiskeboller med reker i, noe som smakte dritt, hahaha. 

Har foreløpig ingen planer for i morgen, men jeg har jo høstferie og har ikke vært i byen enda, så tenkte jeg kanskje skulle ta en bytur i morgen eller noe sånt. Hørte at det var masse salg og sånt nå :-)


Ingen nye bilder, så slenger med noen bilder fra forrige uke med Ida :-)


hva har dere gjort i dag?0 Kommentarer


sofie kommer

Hejj! Kom hjem fra trening for en liten stund siden og har akkurat fått bestilt flybiletter til oslo om tre uker når jeg skal på en ny konkurranse. Treninga i dag var helt grei egentlig, men det siste kvarteret ble vi stående og kun fikk masse kjeft om at vi var i veien og sånn, hahah. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og så kommer Sofie etter hvert, blogges!
Og ja, jeg har retusjert meg selv på venstre side av panna. Grunnen er at jeg hadde en veldig stygg krøll på håret der, hahha. Farget håret forrige torsdag forresten, ble kanskje litt mørkt, men er sånn farge som går ut etter 6 uker, så neste uke er det nok den fargen jeg egentlig ville ha det :-)

hva skal dere i kveld?3 Kommentarer


nytt design

Heihei :-) Har egentlig hatt en ganske rolig dag idag. Gjort husarbeid for og tjene litt penger og fikset litt på designet, heh. Er ennå ikke helt fornøyd med designet, vil få kommentarer, og det som står på den linja litt annerledes, tettere på innlegget eller noe sånt. Så, om noen vet om noen koder for det, setter jeg stor pris på om jeg hadde fått dem!


bilde fra i morges, var faktisk litt sol ♥

hva har dere gjort i dag?0 Kommentarer


sminken jeg bruker del 2


1. Denne har begynt og bli litt tørr nå siden jeg har hatt den så lenge, men den er ihvertfall veldig bra og tørker ikke med det første. Gir bra volum og er lett og ta på. Fra maxfactor og koster rundt 100.

2. Denne er ganske lik den over synes jeg, men bruker de ofte sammen. Fra maxfactor og koster rundt 100.

3. Denne tørker inn veldig fort, men er veldig bra de første gangene man bruker den. Denne bruker jeg også sammen med de over. Fra Loreal og koster rundt 100.

Foundation fra Isadora. Denne liker jeg veldig godt. Dekker bra og tilpasser seg hudfargen du har kjempegodt. Jeg har den i fargen 02 vanilla beige, og den passet perfekt. Prøvde en del testere før jeg kjøpte den da, heh. Men vil ihvertfall anbefale den. Kostet rundt 100.

1. Denne er fra mac i fargen cream d'nude og koster 160,-. Er utrolig fin i fargen og lett og ta på.

2. Denne er fra maybelline i fargen choco cream og var på salg til kun 50,- da jeg kjøpte den. Koster vel rundt 100 til vanlig. Denne liker jeg også godt og den er fin i fargen og lett og ta på.

 

Jeg elsker øyenskygger med sånne brune farger. Er så utrolig fint! Så av øyenskyggene på bildene over, så bruker jeg så si bare de brune fargene.

 1. Den til venstre på bilde 1 er fra hm og koster vel under 50-lappen. Har ikke brukt den så mye, men den er helt ok. Fargen kan gå bort litt utover dagen. Fikk den i gave. Den til høyre er fra Markwins og den fikk jeg også i gave, og den er utrolig fin! Når jeg skal bruke øyenskygge, tar jeg alltid på den først og så tar jeg i så fall en med mer "glitter" over, ofte den fra e.l.f.

2. Denne er fra e.l.f. og kostet rundt 20-30 kroner. Er jo så billig der. Denne er veldig fin og sånn, men kan være litt vanskelig og "gni" utover om dere skjønner. Når man først har tatt på litt, får man liksom ikke fordelt det helt jevnt utover, men det blir greit nok. Var bare veldig vanskelig i starten.

3. De to brune fargene på midten der er de eneste jeg bruker. De er veldig fine, men fargen går bort mer og mer utover en dag, så man må liksom ta på på nytt osv. Denne er fra hm og koster under 50,-.

4. Denne er fra Elisabeth Arden og den fikk jeg i gave fra ei vi kjenner i Spania. Jeg har altså ikke brukt så mye av den sorte, det var bare det at den knuste på veien fra spania, heh. Men synes fargene på denne er fine og de holder lenge!

1. Denne er fra hm og kostet bare 39,- kroner. Den lukter utrolig godt, men den varer ikke så lenge. Det er liksom det som er problemet til hm, de lager en del bra sminke, men det går veldig lett bort og holder ikke så bra. Men vil anbefale denne siden den er så billig. Er jo bare og ta den på litt oftere, heh.

2. Som dere kanskje ser, er det denne jeg bruker mest. Den er fra Christina Aguilera og lukter himmelst! Lukta varer lenge og den lukter som sagt veldig godt :-)

3. Denne tror jeg er i fra Nille eller noe sånt? Fikk den i gave for leeeenge siden og har ikke brukt den så veldig mye, siden den ikke lukter så mye og lukta går bort ganske fort. Men den er helt grei.

Og til slutt, solpudderet mitt. Startet egentlig med film når jeg skulle lage dette innlegget, og så skulle jeg liksom åpne solpudderet imens jeg filmet, og så falt nesten alt ut! Det hadde knust fra før av da, siden jeg hadde det på fly i helga, men uansett :-( Må nok kjøpe nytt snart.

Men dette er ihvertfall ifra hm og koster ikke så mye. Er helt greit, men man kan ikke bruke særlig mye av det, siden da blir man helt oransj. Før hadde jeg en kost fra hm også, og da var det vanskelig og få fordelt det jevnt, men nå har jeg jo en kost fra thebodyshop som fordeler det bra. 

Tror jeg skal prøve IsaDoras solpudder neste gang, har hørt en del bra om det.

har dere noe av dette?0 Kommentarer


sminken jeg bruker del 1

Altså hvordan jeg sminker meg varierer en god del fra måned til måned, men også fra uke til uke og dag til dag. Men dette er den sminken jeg varierer på. Har kanskje glemt noe, menmen.


Detter er jo ikke direkte "sminke", men tar med kostene og jeg.

1. Denne kosten er fra thebodyshop og jeg bruker den til solpudder. Er utrolig god og myk og fordeler sminken jevnt. Husker ikke pris.

2. Denne er fra flyplassen. Var med i en sånn mappe med mange koster som man fikk med når man kjøpte sminke og sminkefjerner der, så denne var altså gratis på en måte. Bruker denne til blush/rouge og den er helt grei egentlig. Kunne vært mykere, heh.

3. Denne fikk jeg i den samme mappa som kost nr. 2. Denne bruker jeg litt når jeg tar på concealer/foundation osv. Ikke så veldig bra, siden jeg uansett må bruke fingrene til og fordele det siste uansett..

1. Eyeliner fra et halloween-sett eller noe sånt tror jeg? Har hatt den veldig lenge, så er usikker og det står ikke noe på den. Denne er ikke særlig bra, siden den er veldig tørr og vanskelig og få på. Blir ikke jevnt på og sånt, så bruker nesten aldri denne lenger.

 2. Eyeliner fra Elisabeth Arden. Er utrolig fornøyd med denne! Har begynt og bli litt tørrere etter hvert nå, men i starten var den veldig lett og få på og utrolig fin. Den er fremdeles bra da, så jeg bruker denne ganske ofte.

 3. Dipliner fra e.l.f. Denne synes jeg er ganske bra, lett og få på og sånn, og er passe konsistens på den. 

 4. Spisser fra thebodyshop. Har ikke så mye og si om denne akkurat, men den er vel som alle andre spissere, haha.

1. Øyenbrynsblyant fra YvesSaintLaurent. Denne er veldig bra og lett og ta på. Tror ikke det er helt riktig farge for meg, men bruker den for det.

 2. Øyenbrynsblyant fra HM. Denne er veldig bra og lett og få på denne og. Er kanskje litt mørk, eller kraftig eller hva jeg skal si, men har tenkt og prøve den lysere typen de har også, så får jeg se hvilken jeg liker best.

1. Blush fra e.l.f. Denne er utrolig fin. Har den i fargen joy og vil anbefale den. Min har blitt litt sånn ødelagt da, siden jeg hadde med meg den på fly i går, og da ble det trykk på den osv.  

2. Blush fra Markwins. Denne har jeg ikke brukt så veldig mye, men den er også veldig fin. Har en fin farge og fordeler seg jevnt.

 3. Blush fra Sephora. Denne har jeg heller ikke brukt så mye, men denne er også fin. Fin farge, fordeler seg jevnt. Ganske like alle tre egentlig, så liker alle godt!

1. Prøvepakke med concealer og pudder fra Sensai som vi fikk i posten. Den hvite skjønner jeg egentlig ikke helt greia med, siden man ikke ser forskjell i det hele tatt etter man har tatt den på. Den i midten er helt grei, men litt feil farge til meg. Pudderet er helt greit, men kanskje litt lyst. Men man kan liksom bruke det allikevel.

 2. Primer fra e.l.f. Denne bruker jeg på en måte som en slags "concealer", men skal egentlig brukes under øyenskygge for at det skal holde lenger osv. Men funker bra som begge deler!

 3. Dekkstift fra Clearasil. Denne er helt grei. Kan bli litt feil farge noen ganger, men virker helt greit. 

1. Neglelakk fra O.P.I som jeg fikk av farmor og farfar. Er ikke helt fornøyd med fargen siden den er sånn glitrende og sånn, men er helt grei.

 2. Neglelakk fra IsaDora. Denne er kjempebra! Jeg er ikke så stor fan av rød neglelakk på fingrene, så bruker denne på tærne. Denne har en fin farge og varer lenge. Har brukt den mye i sommer og den har vart i flere uker av gangen. Så istedenfor og kjøpe en billig hm-neglelakk som er helt gjennomsiktig og dårlig, vil jeg anbefale deg og legge litt mer penger i det og kjøpe denne! Jeg har den i fargen 643 Chelsea Red. 

 Blir ganske lant innlegg om jeg tar alt på et innlegg, så deler det i to. Neste del kommer i kveld eller i morgen :-)

bruker dere noe av denne sminken?3 Kommentarer


prøve-konkurranse

Hei! Kaja er her nå og vi har akkurat spist middag. Var en liten tur innom solsiden etter skolen i dag og fikk kjøpt hårfarge, så tror jeg skal farge det i morgen, om jeg får tid, rekker det ikke i dag... Senere i kveld skal jeg på trening og vi skal ha sånn "prøve-konkurrasne", siden vi skal på konkurranse til helgen. Gruer meg! Blir så nervørs, haha.
topp fra bikbok (hehe, synes ikke noe godt da men)

hva skal dere i dag?0 Kommentarer


weheartit

For litt over en uke siden lagde jeg meg en weheartit-bruker, og tenkte bare og dele den med dere sånn at dere kan følge meg der om dere vil. Har ikke så mange bilder der enda, men det kommer jo litt etter hvert. Her er ihvertfall siden min >link< .

 


har dere en weheartit-bruker?4 Kommentarer


bilder fra namsos #2

Heihei :-) Kaja ble med meg hjem fra skolen i dag og vi lagde oss taco til middag, kjempegodt ♥ Nå sitter vi og koser oss med frustrerte fruer og senere i kveld skal jeg på trening.

Her er resten av bildene fra Namsos i helgen.

 

 hva synes dere om bildene?0 Kommentarer


bilder fra namsos #1

Heihei! Kom hjem fra namsos for rundt en time siden og har akkurat spist middag. Helga var kjempekoselig! På lørdagen når vi kom dit, var vi først litt på senteret og handlet litt (viser innkjøp senere), og senere på kvelden dro vi på gamlehjemmet og feiret 101årsdagen til oldefar. I tillegg til at familien var der, kom det ei som heter Nancy på 102 år på slutten og spilte piano, kjempeflink!


oldemor og oldefar ♥
hahah


Etter feiringen, kjørte vi opp på et "fjell" som heter "klompen", kjempefin utsikt over hele byen!


Vigdis, meg, Erik og Silje


Ladaen til Erik som vi kjørte opp på "klompen" med, haha. Lagde en del lyd da, men utrolig kul!


Erik


bilradioen, hhaaha. hadde faktisk gamleversonen av On the floor da!

Jeg hadde selvfølgelig klart og glemme finklær til feiringen dagen før, toalettmappe, skifteklær + en ring jeg skulle få byttet inn fra konfirmasjonen, men tror dere ikke jeg klarte og glemme alt sammen i trondheim? hahah, måtte gå rundt med gårsdagens sminke i dag, så så helt forferdelig ut, menmen.

I dag var vi også en liten tur oppå "klompen" og en snartur innom oldemor og oldefar, før vi kjørte hjem igjen :-)

hva har dere gjort i helga?2 Kommentarer


101årsdag til oldefar

Heihei! Nå drar jeg straks ut døra og så kjører jeg og familien til Namsos for og feire 101 årsdagen til oldefar! ♥ Kommer ikke hjem før på søndag kveld, så får ikke blogget i namsos, tror jeg ihvertfall :-) Men nå roper mamma, snakkes!


hva skal dere i helga?1 Kommentarer


jentekveld

Heihei! Nå er Kaja, Kristin og Lone her og vi koser oss med grandis, brus og godis, naam! ♥ Skal kanskje sette på en film eller noe nå, får se hva vi har.


kun 19,- på coop nå, så løp og kjøp, haha :-)


ble kanskje litt mye sjokolade, menmen ♥


kjøpte også frustrerte fruer sesong 3, gleder meg! har sett sesong 1 og 2 i sommer, så på tide at jeg fikk tak i 3'ern nå, haha ♥

hva skal dere i kveld?1 Kommentarer


mattelove


Hei! Hadde fremføring på skolen i dag, i engelsk om romeo & juliet. Tror egentlig det gikk ganske bra :-) Senere i kveld skal jeg på dans, men først skal jeg gjøre litt matte!!! :D:D:):):) Prøve på fredag.... :-(

hva skal dere  kveld?2 Kommentarer


blogg vs blogg

Da er de som blir med i blogg vs blogg trukket ut og det blee..


http://t0nej.blogg.no/


http://annafolgero.blogg.no/

Synes begge har utrolig bra blogger. Tone skriver mye om hverdagen og oppdaterer ganske ofte, imens Anna tar mange fine bilder og redigerer dem kjempefint og blogger kanskje litt sjeldenere. Og det er min mening. Leser begge, og de er bra på forskjellige måter! :-)

tone eller anna?3 Kommentarer


hårfarging

Heihei! Var iskaldt i morges, så slengte på meg joggebukse og hettegenser, i tillegg til at jeg var så trøtt at jeg ikke orket og ordne meg noe særlig, haha. Men, vi hadde halv skrivedag i norsk i dag, så da er det jo egentlig like greit.

 


Bildene over er forresten ikke tatt i dag, men for en stund siden.Har utrolig mange dårlige hårdager for tiden, dere aner ikke! Men blir nok flere bilder når jeg har fått farget det litt mørkere, blir forhåpentligvis litt bedre da, haha.

Farget det for 3-4 uker siden med sånn farge som skulle gå ut etter ca. 6 uker, for jeg visste ikke om det kom til og bli fint osv., men fargen begynte jo og gå av etter bare den første uka! Og derfor er jeg usikker på om jeg nå skal farge det permanent eller med den samme. Får vel finne ut av det senere, for nå skal jeg p trening, snakkes!

hva skal dere i dag?1 Kommentarer


"the smiling daughter of the storm"


Heihei! Det har regnet i så si hele dag, så jeg kom hjem helt gjennomvåt, haha. Men nå kom det nettopp litt sol, og dere vet jo hva det betyr? - Regnbue! Og ikke bare en faktisk, men to. Skal på trening straks nå da men, så snakkes!

De som blir med i blgog vs blogg blir straks trukket ut! :-)

har det regnet hos dere i dag?1 Kommentarer


god morgeeen

Heihei :-) Kaja, Kristin og Lone lå over hos meg i natt og nå har vi akkurat spist frokost og skal snart ordne oss. I går så vi "the orphanage", og den var helt grei egentlig. Ikke sykt bra, men ikke dårlig heller akkurat.


kristin og meg


kaja, kristin, meg og lone (bilder fra i går)

hva skal dere i dag?2 Kommentarer


heelg

Heihei! I dag var vi en tur på forskningsdagene med skolen. Først gikk vi i teltene og så litt på forskertingene (siden vi hadde "lekse" hvor vi måtte fortelle om 5 av tingene), og så var vi en tur på trondheim torg og så litt i butikker, før vi endte opp på mc donalds, hah. 

Nå er jeg bare hjemme og vi skal snart ha middag. Skulle egentlig opp til Sondre med Kristin og få filmet inn til skuespill vi skal ha på skolen neste uke, men vi droppet det, hihi. Har ingen planer for i kveld foreløpig, snakkes!

hva skal dere i kveld?0 Kommentarer


bilder fra bursdagen i helga

Heihei! Beklager for dårlig blogging. Har heller ikke noen nye bilder til dere nå, hehehe. Men skal prøve og forbedre meg! :-) I dag på skolen hadde vi halvdags skrivedag i engelsk. Tror det gikk helt greit egentlig.

Rett etter skolen dro jeg rett på trening. Hadde først vanlig istrening, og så barmark etterpå, og da hadde vi 4x4 intervall av alle ting!! For et mareritt, fikk skikkelig hold/sting hele tiden, så kunne ikke løpe særlig fort. Får håpe det går bedre neste gang. 


har nesten ingen bilder fra bursdagen i helga, men legger ut det jeg har

astrid og meg


glansbilde, haha


Lone og Astrid

Frida og Janne


Emilie og Kaja

nå sitter jeg og ser csi, skal snart ta meg noe godt og spise. snakkes senere!

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


meld deg på blogg vs blogg!

Heihei! Kjører i gang nok en runde av blogg vs blogg. Vinneren blir som vanlig linket, men denne gangen vinner bloggen også en vurdering! :-) Meld dere på fram til helgen eller neste uke en gang, trekker ut de som blir med da.

HUSK BLOGGADRESSE!


vil du bli med i blogg vs blogg?8 Kommentarer


romeo & juliet

Heeei! Holder på og redigere ferdig filmen vi skal ha som framføring i morgen i engelsken. Handler om Romeo og Juliet, og jeg tror faktisk at det blir ganske så bra. Må bare få pugget inn det jeg skal si ogsånt.

Senere i kveld blir det trening, og så pugging igjen. Beklager for dårlig blogging! Men skal bli bedre etter i morgen, da er det en stund til neste prøve/framføring :-)


hva skal dere i dag?0 Kommentarer


puggedag

Hei! Sitter med naturfagspuggging og redigering av film nå, tar jo så utrooolig lang tid... Er så si ferdig med redigeringen av filmen, men pugging til naturfag, uff. Jaja, blir vel kanskje en matpause nå snart. Blir dårlig blogging i dag, må konsentrere meg på naturfagen. Kanskje i kveld da, når jeg er ferdig :-)Lone og Kaja lå forresten over etter bursdagen i går, kjempekoselig. Tok nesten ingen bilder på bursdagen i går, men har noen som jeg sikkert poster i kveld.

hva skal dere i dag?0 Kommentarer


bursdagsantrekk


topp fra cubus, skjørt fra gina tricot

nå drar jeg i bursdag hos madelen og eirun, så snakkes!

hva skal dere i kveld?4 Kommentarer


vinneren av blogg vs blogg bleee....

....Janette Staines/http://jebs.blogg.no! Gratulerer så mye :-) Hun fikk totalt 23 stemmer.


hva synes dere om bloggen hennes?1 Kommentarer


case 39

Heihei! Kom akkurat hjem fra Ida, var kjempekoselig med jentene ♥ Vi gjorde egentlig ikke så mye annet enn og se film egentlig, snakket jo selvfølgelig litt og sånt og spiste litt snop. Vi så da filmen 'case 39', var utrolig bra! Var en skrekk/grøss film, utrolig ekkel til tider, hylte en god del ganger ihvertfall på grunn av 'skvettescenene' om dere skjønner. Men anbefales, var utrolig bra!

 

trykk på de to små bildene for og se de større, to utrolig ekle scener i filmen det der! uff

fikk ikke bildene i lik størrelse, dessverre, men dere overlever :-)

har dere sett den/tenkt og se den?1 Kommentarer


ikveld

Hei! Var en utrolig bra skoledag i dag, startet med og se film og så laget vi film til fremføringen vår i engelsk til neste onsdag. Tror faktisk ikke vi gjorde mer enn det, og tiden gikk utrolig fort, så nå er helga endelig her! ♥

Har akkurat fått besøk fra oslo, av onkel og tante. De skal spise middag hos oss og senere i kveld skal jeg på filmkveld hos Ida med folk. Blir sikkert utrolig koooos, vi snakkes :-)


Ida og meg ♥

blogg vs blogg blir forresten kåret i kveld/morgen. Spørs om jeg får tid til og sjekke stemmene i kveld :-)

hva skal dere i kveld?0 Kommentarer


klar for lekser
Heihei! Hjemme fra trening, og skal snart begynne med leksene. Eller rettere sagt puggingen, skal skrive sammendrag for så og pugge på det, som jeg alltid gjør. Lærer mye på og skrive ned det viktigste altså, anbefales! haha. Men snakkes, kos dere i kveld! :-)

har dere noen faste måter og pugge til prøve på?4 Kommentarer


drar på dans

Heihei! Kom akkurat hjem fra Lade nå, og nå skal jeg på dans med Madelen og Kristin ♥ Så snakkes!


anne, astrid og meg for en stund siden :-) skal få tatt nye bilder no snart, heh

går dere på dans?3 Kommentarer


endring på designet

Hei! Kom hjem fra skolen for en stund siden og har bare slappet av og skypet med Lone siden det. Er så utrolig trøtt om dagene nå for tiden. Skoledagene går jo så utrooolig treigt for tiden. Tenker alltid det er langfri etter andre timen, men neeeida. Og dette har liksom skjedd...hver dag siden skolen startet nå! Men det er jo godt og ta seg en liten powernap etter skolen, bortsett fra at jeg alltid tror det er morgen når jeg våkner igjen da og begynner og stresse siden jeg tenker jeg skal på skolen, hahahah! Så der har dere grunnen til dårlig blogging etter skoletid! :-)

Men har faktisk fått til og finpusse litt på designet i dag, fått på plass profilbilde og fjernet det "love.never.fails"-greia som liksom var "headeren" min. Men nå er jeg ihvertfall fornøyd med designet, og håper jeg slipper og gjøre endringer før om en god stund ♥


for øyeblikket sitter jeg godt innpakket i et pledd med supersøte kira ♥♥ blir utrolig trøtt bare av og se kira sove ved siden av meg, men skal prøve og holde meg våken, haha :-)

hva synes dere om det nye designet?1 Kommentarer


jebs vs torilh

Da har jeg trukket ut de som får bli med på blogg vs blogg, og det bleeee.....http://jebs.blogg.no og http://torilh.blogg.no! Vinneren vil bli linket her på bloggen :-)


toril/ http://torilh.blogg.no


jeanette/ http://jebs.blogg.no

toril eller jeanette, hvilken blogg liker du best?49 Kommentarer


bursdgsgavene

Her er det jeg fikk i bursdsgen i helga, utrolig mye fint! ♥ 


+ penger :-)

hva synes dere?1 Kommentarer


bilder fra bursdagen


meg, ida og sofie

emilie og megsofie, meg og ida


meg og kristin, bursdagsbarna


meg og ida

 


astrid, meg og ida

 

 
astrid og ida


astrid, meg og ida

 
ida og meg

 

emilie, elise og kaja


lone og emilie


emilie, syyktfint!

hva synes dere om bildene?2 Kommentarer


herlig bursdag!

Hei dere! Kom hjem i går kveld, kùn et kvarter før jeg skulle være på trening, så kom 5 min for sent. Ikke verst, eller hva? Bursdagen var ihvertfall kjmpekoselig. Lørdagen var den 'ordentlige' bursdagsfeiringen, imens søndagen gikk mest til og slappe av og grille pølser, hah. Orker ikke legge ut alle bildene nå, tar det heller i kveld.

Men her har dere en liten smakebit ♥


meg og fineste ida


jentene ♥

har dere hatt hyttetur-bursdag før?1 Kommentarer


hyttetur-bursdag

Heei! Nå er det like før jeg og Kristin drar oppover til hytta. Resten kommer i morgen ettermiddag, sånn at vi får ordnet klart og sånt, hih ♥ Har dessverre ikke internett på hytta, så blir ikke noe blogging før søndag kveld/mandag. Har sikkert massevis med bilder til dere da :-)


meg og kristin fra hyttetur i sommer ♥

hva skal dere i helga?1 Kommentarer


resultatet av hårfargingen

Heihei! Nå har jeg da fått en ny hårfarge, wihu! Var utrooolig uvant i starten, men har vendt meg litt til det nå. Nå har jeg, Kristin, Astrid, Kaja og Lone, browniesen i ovnen, så nå skal vi straks kose oss med det ♥♥ 

FØR:


ETTER:

hva synes dere?3 Kommentarer


farging av hår

Heei! Nå driver jeg og farger håret mitt med Astrid og Elise, mørkere, hihih ♥ Skal skylle det ut om 2 min, og håper på bra resultat, så snakkees!

 

Edit* 'farger håret mitt med Astrid og *Lone*', hehe. 

 2 Kommentarer


sol og drittvær

Heihei :-) I dag hadde vi orientering med skolen, hhaahaa, kjempevanskelig! Er så dårlig til og orientere meg på kart, så det endte med at jeg og Kristin hele tiden gikk den omveien, og gikk forbi posten flere ganger osv, hhaaha. Men vi fikk gjort 4 av de 6 postene på 2 timer, så er ganske fornøyd med det, hihi. Var faktisk sol og greier når vi var der! ♥

På vei hjem igjen, dro jeg og Kristin innom byen og var på trondheim torg en tur. Så på litt forskjellige klær og sånn, og på hårfarger, heh. Skal kanskje farge håret mørkere i morgen, er litt usikker enda. Men synes ikke jeg kler den fargen jeg har nå, så. Men ihvertfall. Når vi skulle gå av bussen når vi var hjemme, begynte det og "høljregne" som bare det! Ble sånn at jeg løp fra bussholderplassen, og inn i hagen, hahah.


dette er fra i vår en gang, når jeg var på Lade med Ida og tok bilder, når det var utroolig fint vær, sjekke skyene! ♥

Nå høljer det ned ute, som bare det. Håper bare det gir seg til i morgen, er så tungt og dra på skolen i støvler, hah!

har dere hatt dårlig vær i dag?0 Kommentarer


bursdag til lillesøster

Heihei! I dag har lillesøsteren min Silje bursdag og blir 9 år gammel. Vi skal derfor ha 'voksenbursdag' nå snart og spise masse god mat og søsteren min skal åpne noen gaver ogsånn. 

Jeg og Kristin har nå funnet ut at vi skal ha hyttetur-bursdag til helgen, så jeg gleder meg som bare det! Blir sikkert utrolig koselig! ♥


hva skal dere til helga?1 Kommentarer


meld deg på blogg vs blogg

Heihei! Da kjører jeg i gang med en "blogg vs blogg". Har ikke hatt det på leeenge, så tenkte det var på tide. Plukker ut de som skal bli med i løpet av uken. Bare skriv bloggadresse i kommentarfeltet :-)


vil du bli med?7 Kommentarer


kakao og brownies

Heei! Lone og Kaja ble med hjem fra skolen i dag og vi lagde oss kakao og spiste brownies, utrolig godt! ♥ Nå har Lone dratt, og jeg og Kaja skal vel snart finne på noe. Og så blir det trening i kveld :-)

 

 


heh, noen seriøse bilder :-)

hva skal dere i dag?0 Kommentarer


stikker på trening

Da stikker jeg på trening, tror ikke det blir noe blogging senere i kveld. Er alltid heelt utslitt etter søndagstreningene, varer så lenge i forhold til de andre... Menmen, får gjøre det beste ut av det, snakkes!


hva skal dere i kveld?1 Kommentarer


nytt design!

Hei! Har fått fikset meg nytt design. Er kjempefornøyd med det, men skal prøve og få mellomrommet mellom overskriften og teksten litt mindre, synes det vr litt for stort, heh.

Skal muligens på kino i kveld, er litt usikker enda. Har jo så lite penger for tiden...


hva synes dere om det nye designet?3 Kommentarer


lade med ida

Hei og god morgen! Har akkurat skypet med Lone i litt over 1 time, hahahaa. Hadde egentlig ingen planer for dagen, men avtalte akkurat med Ida og ta oss en tur til Lade. Sååå blogges! 

bilde fra i går på vei til bye, fine morgentryner

hva skal dere i dag?1 Kommentarer


skolefotografering

Heei! Skolefotograferingen ble råbra, vi hadde temaet 'strand', slik at alle skulle kle seg ut som noe som minnet om strand og sånt liksom. Jeg valgte da et hula-hula plastikk skjørt fra hawaii som mamma kjøpte for leeenge siden, hahaha. Tror blidet ble ganske bra, mye morsommere med skolebilde når man kan kle seg ut, slik at det ikke blir så seriøst liksom, hahaha.

Her er det jeg hadde på meg forresten, eller fikk lånt meg en topp som var Astrid sin, haah!prøving av kostyme dagen før, hahahhahaa! uff

har dere hatt skolegrafering?3 Kommentarer


klassebilde

HEI! Har akkurat kommet hjem fra Lone, kjempekoselig. Var der med Astrid og Elise også og vi spiste muffins, spilte kort og så litt idol, haha.

I morgen blir det portrettbilde og gruppebilde på skolen, uff. Håper det ikke blir like ille som i fjor ihvertfall, hahahha. Men da tror jeg det regnet på vei til skolen ellernoe, sånn at håret mitt krøllet seg helt opp og ble helt bustete :-( Menmen, snakkes!emilie og meg, fikk det ikke riktig vei, hehehe

hva har dere gjort i dag?0 Kommentarer


e.l.f cosmetics


blush i fargen 'joy', sort dipliner, eyelid primer (får øyenskyggen til og holde hele dagen), og øyenskygge ♥

Bestilte altså fra e.l.f i forrige uke, og det kom i dag. Har ikke prøvd noe av det enda, men vet at blushen er bra, siden jeg prøvde Lone sin før jeg bestilte, og hun anbefalte også den eyelid primeren. Gleder meg til og prøve det ut!


har dere prøvd e.l.f sminke?3 Kommentarer


pakke i posten!

Er helt i hundre nå, har ventet på denne pakken i litt over en uke nå! Gleder meg helt vilt til og åpne den, hihihih. 


men klarer dere gjette hva det er? hihihih1 Kommentarer


drar på trening

Kom nettopp hjem fra skolen og nå skal jeg hive i meg litt mat for så og ile til trening. Har ingen trenere der i dag, og tror det er ganske få som kommer, menmen, vet ihvertfall at Silje kommer, så blir ihvertfall ikke alene ♥ Blogges!


hva trener dere?2 Kommentarer


drar på dans

Hei! Ida dro nettopp. Møtte hun rett etter skolen i dag, så dro vi til Strindheimskolen en tur og møtte Martin siden de skulle ordne noe :-) Etter det var vi hos meg og bakte brownies, hihihi. Lenge siden sist nå altså!

men nå skal jeg på dans med Madelen, snakkes!

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


innkjøp #300811

Kom jo nesten tomhendt hjem etter den første byturen i dag, men etter jeg hadde vært litt lenger inn i byen, fant jeg en god del mer. Har lagt av en topp som jeg har tenkt og kjøpe i morgen, legger vel ut et bilde av den da. Hadde egentlig tenkt og dra alene først, men så ble Lone og Kaja også med, koselig ♥ 

fra bikbok 199,-


fra mac i fargen creme d'nude 160,-


topp fra cubus 39,- (!!!!) kjøpte også denne i babyrosa.

hva synes dere?2 Kommentarer


solsiden

Hei! I dag var jeg på solsiden en tur mer Kaja og Lone etter skolen, koselig som alltid :-) Kjøpte kun en nattshorts i grønn til 29,- som jeg har i blå fra før av, haha. I tillegg til is, naam!

Tror jeg skal ta meg en liten tur til byen eller solsiden nå også, trenger meg virkelig noe nytt nå! Men først må jeg gå en tur med Kira, så snakkes!

sorry for dårlige bilder for tiden, skal skjerpe meg på det, lover! Skal mest sannsynlig en tur til oslo og en tur til london i høst, og da skal jeg ihvertfall love dere mange bilder! ♥

hva har dere gjort i dag?5 Kommentarer


bilder fra fredag

Heihei! Sluttet tidlig i dag, men har ikke orket og blogge før nå. Tenkte bare å få postet de bildene jeg ikke fikk postet på fredag på grunn av at bildeopplasteren ikke fungerte. So here we go!

 

 


Lone som viser litt turnferdigheter! hahah ♥


hahaha, her holder jeg på og forklare noe, tror jeg...?

kaja, kristin og meg ♥

brukte ikke noe ansiktsminke den dagen, var jo meldt så fint vær og når det er finvær må man jo heller bli litt bruuun, hahah. Er utrolig bleik for tiden! Bildene over er fra festningen tidligere på dagen og bildene under er fra velkomstkvelden til samantha :-)
♥♥♥♥

hva gjorde dere på fredag?2 Kommentarer


vært på festingen

Hei! Rett etter skolen i dag dro jeg, Kristin, Lone og Kaja på rema, kjøpte inn litt mat osv., for så og dra på festningen (kristian stens festning om noen skulle lure, haha). Var utrolig koselig! Tok ikke så mange bilder, eller faktisk en del, men de fleste ble slettet når vi var der siden de var uklare, stygge og alt mulig sånt, haha, uff..


Lone hadde med fairytale cupcakes, men på veien til festningen ble de pittelitt most! hahah

 kaja ♥

 


kaja, kristin og meg


lone og meg ♥

får ikke fram flere bilder, bildeopplasteren er helt klikka! har fått opp en del som dere ser, men det på grunn av at je har logget ut og inn osv. heele tiden, har snart holdt på med det i en halvtime!!! Etter jeg hadde vært på festningen i dag, dro jeg til Anna med Karoline, Julianne, Vilde, Anine, Aina og Silje og hadde velkomstkveld for ei fra New Zealand som heter Samantha. Koselig! Når jeg kommer hjem skal jeg poste de bildene jeg ikke fikk postet nå, lover!

Skal straks ta natta nå, må bare pakke til i morgen først. Skal nemlig på hytta, (og der er det ikke nett så jeg får ikke blogget), og kommer hjem på søndag kveld. 

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


londontur i høst!

Heihei! Kaja dro nettopp og rett før hun dro spiste vi banansplit med krem, haaha, fjerde gangen denne uka? Jaja, er ihvertfall utrolig godt ♥

I morgen blir siste skoledag denne uka, endelig! Dagene har vært utrolig lange! Etter skolen tror jeg at jeg skal til Lian med Kaja, Kristin og Lone, blir sikkert kjempekoselig!

Men nå skal jeg surfe litt rundt på nettet etter butikker og slike ting og hvor de er og sånn i London. Skal nemlig en tur med mamma i høst en gang, fikk det i konfirmasjonsgave ♥ Gleder meg! Var jo i London i sommer og, men det med hele familien og det var en litt mer 'sightseeing'-tur, om dere skjønner.

Bildet over er forresten fra London i sommer. Har hatt på feil funksjon på kameraet i nesten hele sommer! Derfor har jeg nesten bare uklare bilder fra sommeren :-(

har dere vært i london? vet dere om noen bra butikker der?2 Kommentarer


solfylt dag

Hei! Har vært kjempebra vær i dag, 22 grader og soool! Har vært noen skyer og da men, det var ihvertfall varmt nok til og gjøre matteleksene ute :-)  Kristin ble nemlig med meg hjem i dag og vi gjorde lekser sammen, og etter middagen lagde vi oss banansplit, nanam! Er jo så utrolig lettvint, haha.

Nå tror jeg at jeg skal prøve og finne på noe med noen, så snakkes!


kristin og meg ♥

algebra, wihu!


kiraa ♥

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


hvil i fred, Eva

Heihei, har kommet meg igjennom den første "ordentlige" skoledagen i tiende. Og den varte i evigheter! Trodde aldri vi kom til og bli ferdige! Og det tok ihvertfall lang tid når vi den nest siste timen skulle være ute og finne blader, hahha. Og i sistetimen skulle vi gå gjennom bladene og ta vare på de fineste osv., hah.

Men, over til noe helt annet. I dag skulle egentlig Eva, på trinnet vårt, feiret 15-årsdagen sin...Men hun fikk ikke opplevd denne dagen. Hun ble utsatt for noe av det verste som kan skje spør du meg og klarte vel ikke leve med det etterpå. Men jeg savner deg utrolig mye Eva, latteren, smilet... ♥ Det som skjedde deg var helt forferdelig og jeg håper ingen andre opplever noe lignende! 

Eva, Janne og meg.. ♥

hvil i fred ♥2 Kommentarer


banansplit med krem

Har akkurat laget meg banansplit med sjokolade og krem, utrolig godt! Har laget det ganske ofte i det siste , det er jo så lettvint! ♥ Holder på og ser på unkarskvinnen på tven nå, og etter det tror jeg nok jeg legger meg. Er utrolig trøtt. Det svei liksom i øynene når jeg holdt de oppe i morges, haha.

 

Dette blir nok det siste innlegget i kveld, så natta ♥

liker dere banansplit?1 Kommentarer


da er skolen i gang igjen

Hei! Da var første skoledag over, og vi har fått nye bøker, nye skap, og nye lærere. Gjorde egentlig ikke så mye på skolen i dag. Vi fikk jo litt nytt og sånt og litt info, og så hadde vi minnestund om det som skjedde i Oslo ogsånt. Så vi sluttet faktisk klokka halv ett idag! 

I morgen regner jeg med at vi begynner på fagene. Menmen, jeg får bare stå på. Er jo i tiende nå, og det er nå det virkelig gjelder! Er usikker på hvordan det blir med bloggingen framover, spørs litt på hvor mye lekser og prøver og sånt vi får. Men skal uansett klare og slenge inn et par innlegg iblandt :-)

startet dere skolen i dag?1 Kommentarer


siste sommerdag

Heihei :-) Har kommet hjem fra trening for en stund siden og skal straks hoppe i dusjen. Og så blir det skolen i morgen da...Herregud, jeg gruer meg utrolig mye til og stå opp tidlig hver dag, stresse hele morgenen til jeg er på skolen og så leksene da, og ikke minst prøvene! Men det blir koselig og se igjen folk den første uka ♥

Har egentlig ikke så mye mer og si, prøvde og lage meg sånn brukergreie på superkul.(no/se) (?), men jeg fikk ikke til og se de sponsorgreiene, noen av dere som vet noe om det?
hahahhahah, vi tok nesten kún tullebilder, så ble ikke så mange bilder og legge ut. på bildet over, later jeg som jeg sover om noen lurte, hahaha!

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


hits