Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
today

Heeei ♥ Ble ikke så bra blogging i dag heller, heh.... Men har ikke hatt tid. Var i byen med Kaja og Kristin og så var jeg en liten tur hjemom og spiste middag og gjorde lekser og så dro jeg på trening.


har akkurat sett igjennom mange gamle youcam-bilder, ahahahahahah! :-)

hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


he-hei

he-he-hei... Har blitt veeeldig dårlig blogging i det siste. Skal prøve å skjerpe meg. Må få tatt litt nye bilder snart osvosv. ♥ hihihi.

SKAL BEGYNNE Å BLOGGE IGJEN SKJØNNER DERE, HIHIHI ♥♥♥♥


har ingen nye bilder ennå, skal prøve å få tatt noen i morgen :-)

hva heter bloggen din?2 Kommentarer


bilder av valpen

HEIHEI :-) Var jo og hentet valp i går og hun er såååå søt ♥♥ Og MYE mindre enn det jeg hadde trodd. Her er bilder:
søøt ♥♥♥♥♥

hva synes dere om bildene?6 Kommentarer


BRANN-ALARM

HELU ♥ Skal snart legge meg, men tenkte å ha en siste "update" fra dagen, hihi. På skolen i dag gikk brannalarmen, ETTER skolen. Jeg og Kristin hadde blitt igjen for å øve til framføringen og der sitter vi helt alene på 9ende trinn når brannalarmen gikk, haaha.Så var det det å løpe ut da og stå der et kvarter før vi fikk gå inn igjen og fikk høre at noen hadde knust det "brannalarmsglasset". Jihuu liksom å stå der ute og fryse i HJEL!

I morgen drar  vi til Lillehammer og skal overnatte hos noen mamma og pappa kjenner. Blir kanskje også en liten tur (forhåpentligvis) innom Hamar siden det er NM i kunstløp der i helgen :-) Jaja, uansett, på søndag drar vi til gjøvik og henter valpen våår, hihhihi! ♥♥♥♥ gleder meg


hehehe, prøve ut bokeh-effekt for ikke så lenge siden :-):-)

hva har dere gjort i dag?3 Kommentarer


Drar til Kristin

Heihei :-) Stikker opp til Kristin snart og der skal vi jobbe med fremføringen vår. Jobbet med den i nesten hele dag på skolen, men jeg greide selvfølgelig å IKKE lagre powerpointen, så da måtte vi på en måte starte på "nytt" igjen, hahaha ♥ Men tror vi skal få ordnet den ferdig til mandag, hihihihi.bilder fra i gååår :-)

hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


INNKJØP

fra i gåååår :-)

topp//veromoda 159,-topp//hm 149,- Dette var egentlig en "kort-topp", men jeg kjøpte den i medium sånn at det ble en litt lengere "vanlig" genser :-)

øredobber//glitter 100,- Tror jeg skal bruke disse på ballet som er om to uker ♥

Er kjempefornøyd med alle innkjøpene, hihihi :-) Og forresten; skal prøve å blogge litt oftere, ble dessverre ingen blogging i går...

hva synes dere om innkjøpet?6 Kommentarer


ferieeeee

Heihei :-) Ble visst ikke noe særlig til blogging i dag. Kom hjem fra skolen, og tenkte å ferie, haha. Er så mange plasser jeg vil reise til!!! ♥

Kom hjem fra trening for litt siden, og skal finne litt faktia til fremføringen vi har på fredag, vi er kanskje eneste gruppa som nesten ikke har starta, haha!


Blir heller ingen "nytatte" bilder i dag, heheheheheheh....

hva har dere gjort i dag?


Stem på meg > HER < og bli linket :-) Stem på bilde nr. 7/første bilde♥2 Kommentarer


valpebilder

Heihei ♥ Hjemme fra trening. Kom hjem med ubesvart anrop og melding fra Emilie og Kristin om at jakken jeg har tenkt å bestille fra nelly hadde kommet inn i xs, men nå er den selvfølgelig utsolgt, standaaaard! Skjedde akkurat det samme i forrige uke :-( Jaja, satser på at de får den inn snart!

Skal dra å hente valp til helga, gleder meg helt sykt! Det kom nye bilder av henne i dag, så tenkte å vise dem til dere, hehe ♥


♥♥♥♥♥♥♥ ble litt hjerter i dette innlegget jaaaa ♥♥♥

har dere hund? 10hi :-)2 Kommentarer


da er jula over

Heihei :-) Kristin ble med meg hjem fra skolen, og vi har egentlig gjort litt av hvert (?). Skulle egentlig komme i gang med fremføringa som vi har på fredag, men det ble ikke akkurat noe leksetid, hehe..

Tentamen gikk egentlig ganske bra, har allerede funnet ut noen feil, men tror jeg skal satse på en 5'er, hohohoh ♥ Håper ihvertfall på det :-)


kvalitet her ja ♥♥♥Ellers kasta vi ut juletreet i går, og pakket bort det meste av julepynten :-( Jaja, bare noe med 300 dager igjen til neste juuuul...... ♥

har dere kastet ut juletreet?2 Kommentarer


tyholttårnet + bildeeeer

Hei'ooo! ♥ Har vært  i tyholttårnet på egon i dag med Kristin. Tok oss en barneporsjon av taco og tok litt bilder, men nesten ingen av dem ble brukbare. Nå driver vi med matte, ååhh, GLEDER meg til tentamen i morgen ♥♥♥♥


sooool :-)
haha, mista hårspennahva har dere gjort i dag?

hva synes dere om bildene?


Takk om du stemmer på bilde nr. 7 > her < ALLE SOM STEMMER BLIR LINKET :-)1 Kommentarer


Idrettsgallaen


Heihei :-) Sitter og ser på idrettsgallaen, som noen av dere kanskje skjønte. Er snart ferdig da men.

Vil også takke til dere som har stemt på meg, igjen ♥

ser dere idrettsgallaen?1 Kommentarer


VIL DU BLI LINKET?

HEI ♥ Kom til finalen på fotokonkurransen, så det er bare to igjen. Hadde satt utrolig mye pris på om dere stemte på meg nå. Og de som stemmer på meg i finalen får linking og kommentar tilbake!

Her er link > http://gulll.blogg.no/1294499591_finale_foto_konk_stem.html#comment <

Haha, tredje innlegget om denne konkurransen i dag, menmen. Her er bildet mitt forresten :-)

skal du stemme?2 Kommentarer


De som blir linket..

TAKK TIL ALLE DERE SOM STEMTE PÅ MEG! Kom faktisk til finalen ♥

Skulle linke til alle de som stemte på meg:

http://heleneeel.blogg.no/

http://ingridlill.blogg.no/

http://martyypartyy.blogg.no/

http://strawbarry.blogg.no/

http://ezel.blogg.no/0 Kommentarer


STEM PÅ MEG! (#2)

Hei og takk til dere som har stemt på bildet mitt på fotokonkurransen jeg er med i. Kom videre og stemmingen fortsetter, så hadde blitt takknemlig om dere stemte en gang der? ♥ Hehe, her er link:  > http://gulll.blogg.no/1294488600_videre_av_foto_konken.html#comment <

Denne gangen blir alle som stemmer linket! :-)


skal du stemme? :)2 Kommentarer


headertilbloggendin har laget header til meg!

Hei :-) Fikk en kommentar om at ei hadde laget header til meg, http://headertilbloggendin.blogg.no/, og den var kjempefin ♥ Det eneste er at den er litt liten, men om hun kunne sende meg en mail med bildet i full størrelse kunne jeg kanskje brukt den :-)

TUSEN TAKK!

hva synes dere om headeren?1 Kommentarer


FOTOKONKURRANSE - STEM

Heihei :-) Er med i fotokonkurransen til gulll.blogg.no. Hadde blitt glad om noen stemte på bildet mitt som er nr. 7 ♥ Link > http://gulll.blogg.no/1294406630_foto_konk_stem.html#comment <

Kommenterer tilbake til alle som stemmer!

Dette er bildet mitt :-)

har dere stemt? :-)3 Kommentarer


utkledning

HELU ♥ Kiristin har vært her i dag og vi har jobbet litt med engelskframføringa som vi skal ha neste uke. Vi tok også litt bilder, og etterpå kledde vi oss ut i masse rart. Har ikke så mange bilder jeg kan legge ut, men det blir to :-)


Og om noen skulle lure, så har jeg ikke så store ører, er bare sånn kostyme-greie, haha :-)

Vi har forresten bestilt oss hund i dag og har vært på butikken og kjøpt inn litt av hvert hundeutstyr. Gleder meg helt sykt. Får den søndag neste ukeeeee!

hva har dere gjort i dag?ut4 Kommentarer


PORTRETTBILDE 2010/2011

Hæihæi :-) Beklager for dårlig blogging i dag, men stresser litt til matte-tentamen som er på mandag!!!! Prøver å pugge litt hver dag, men det er jo ALLTID noe annet som frister mer. Og så blir det mer og mer og så er dagen liksom ferdig uten at jeg har fått blogget, hehe. Jaja, skal prøve å komme med bedre blogging etter mandagen ♥

Vi fikk forresten elevkatalogen på skolen i dag. Tok et halvt år før det firmaet som lagde den ble ferdig med den. Joa. Her er portrettbildet mitt:
Vi fikk ikke vite om hvilken dag vi skulle ta bilde, men det ble vel greit nok, kunne blitt bedre.

har dere elevkatalog?1 Kommentarer


FOTOKONKURRANSE-BIDRAG

Ble flest stemmer på bilde nr. 5, så da velger jeg å bruke det :-)Ble tatt i sommer med Canon EOS 450D.

hva synes dere om bildet?2 Kommentarer


HVILKET BILDE?

Skal melde meg på foto-konkurranse og lurer på hvilket av disse bildene jeg bør bruke:


nr.1, tatt i høst

nr.2, tatt i høstnr.3, tatt i vinternr.4, tatt i høstnr.5, tatt i sommer. Vet ikke om jeg kan ha med dette da, siden det er mamma som har tatt det, og ikke meg, menmen :-)

hvilket likte dere best?7 Kommentarer


ANBEFALING: MASCARA

Heihei ♥ Dro ikke til Kristin allikevel, og ikke på sportsbutikken heller, hehe. Dro istedenfor til ikea og så på ting til rommet med mamma :-)

Men  jeg fikk en kommentar for en god stund siden om at hun ville jeg skulle "annmelde/anbefale" mascaraen jeg da hadde kjøpt etter jeg hadde brukt den litt. Har brukt den en god stund nå og er kjempefornøyd. Vil derfor anbefale den til dere.


Den hun ville jeg skulle vurdere, var den øverste, men synes disse blir kjempebra sammen. Bruker først den nederste og så tar jeg den fra hr oppå Grunnen er at den øverste kan klumpe litt, noe den andre ikke gjør :-)
anbefales! :-)

Den fra IsaDora kostet vel rundt 100,- tror jeg (?) og den fra HR var en litt større pakke med mascaraen + noen andre ting som kostet 300,-.

har dere noen av disse?

har dere prøvd noen av disse?2 Kommentarer


leksene venteeeer

Heiheeeei! :-) Hjemme fra skolen og leksene venteeeeer ♥♥♥♥ Tror jeg skal møte Kristin og gjøre en sånn engelsk-framføring, men er ikke helt sikker. Senere i kveld skal jeg på butikken med mamma, skal få kjøpt meg skibukse, som hun går rundt og maser om hele tiden, hohoho, SNEIKS!


bilde tatt igår :-)

hva skal dere i dag?1 Kommentarer


BILDER FRA I DAG

Hei igjen ♥ Kaja ble med meg hjem etter skolen i dag og vi tok litt bilder osv. Ble ikke så mange da, siden jeg skulle på trening, men noen :-)


nårmal :-):-)

Nå skal jeg gjøre lekser, jihuu, sneiks!1 Kommentarer


Godt nytt år!

Heihei :-) Leeeenge siden sist, men det har jo vært juleferie, og er det ferie, så er det ferie, hehehe ♥ Har hatt en fantastisk fin jul og nyttårsaften og vil også ønske dere et godt nytt år.

Tror jeg skal få blogget minst et innlegg hver dag, men vi får se. Skal ihverfall prøve :-)


Fra nyttårsaften ♥

hva heter bloggen din?2 Kommentarer


hits