Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
bilder fra forestillingene

Nå er vi endelig ferdig med alle 5 forestillingene. Er kjempelei og har feila en hel masse! Herregud, vi skulle liksom ha forestilling for sjuende klasser tidligere i dag, og jeg var utrolig lei, tenkte ikke på hva jeg danset, og måtte selvfølgelig feile skikkelig. Det verste var at jeg gjorde det lenge, merket først at jeg hadde feila når mange av sjuende klassingene begynte å le, ahahaha!

Har også gjort mye feil på andre danser, er jo ikke så lett å holde styr på alle de 8 dansene jeg er med på. 

Den du veit, dette er de verste antrekkene jeg noen gang har sett, flaueste jeg noen gang har vært med på, ahahah!

Sunday People

The sun always shines on tv

Barbie Girl

ahhahaha, sykt bra! ♥

nå er jeg hos >Emilie< og skal liggeover, kjempekos ♥

hva synes dere om bildene?1 Kommentarer


toro scones

Heihei :-) Sto opp klokka 9 i dag og bakte toro scones som tok ca. 20 minutter, med steking. Og de var kjempegode. Virkelig til å anbefale, namnam ♥


de ble kjempestore, mye større enn det jeg hadde trodd ihvertfall!


har dere smakt toro scones?1 Kommentarer


premiere i morgen

Heihei ♥ Har vært på trening i dag, noe jeg ikke har vært på på en hel uke nå. Kun en dansetime på onsdag, and thats it liksom. Vi har øvd så utrolig mye til forestillingen, blitt igjen på skolen flere dager og har derfor måttet droppet en masse ting. I morgen er premieren på forestillingen, vi skal først ha en generalprøve hvor noen fra Morsjøen kommer for å se på oss og så skal vi ha den "ordentlige" forestillingen på kvelden.

Er utrolig mye stress da. Hele forestillingen varer liksom i 1 time og 40 minutter, men vi må stresse hele tiden! Rett etter en dans må vi bare løpe ut, skifte klær, ordne nytt hår og sminke, for så å løpe ut på scenen igjen. Menmen, har vært ganske morsomt til tider, selvom jeg er ganske lei nå.. Vi skal liksom ha 5 forestillinger (elns) på 3 dager!

har ingen nye bilder, ihvertfall ikke på den pcen jeg er på nå, så tok bare profilbildet mitt på face, ahhahaha :') Har jo heldigvis ikke lagt ut akkurat det bildet før, så det er jo på en måte nytt :-)

nå skal jeg gjøre lekser, heidååååå!

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


justin bieber

Heiheihei! Var i byen i dag med Viktoria (http://vikke.blogg.no/) og det var kjempekoselig. Har ikke møttes på kjempelenge! Etter vi hadde gjort noen innkjøp her og der dro vi for å se den nye justin bieber filmen og den var råbra! ♥

Før syntes jeg egentlig at han og sangene hannes var dårlige osv, men etter jeg så filmen ble alt det negative endret til positivt. Han har liksom fått til det her, fra å starte som liten guttunge og spille og synge utenfor et teater, til å bli en stor stjerne. Anbefaler alle å se filmen, den er verdt pengene!

Men, i slutten av filmen, var det utrolig mange som hylte og sånn, imens andre ropte "hold kjeft da", "vær still!", "slutt da, herregud!". Ahhaha, så utrolig komisk. Ei som satt rett foran oss ble spesielt sur, haha.

justin bieber never say never movie trailer.mp4 snapshot 00.46 2010.11.07 14.00.04 600x320 Justin Bieber and Never Say Never Movie

justin bieber never say never movie trailer.mp4 snapshot 00.38 2010.11.07 13.59.45 600x322 Justin Bieber and Never Say Never Movie

hva synes dere om justin bieber?0 Kommentarer


Hvem kler kjolen best?

Kourtney Kardashian eller Nicky Hilton? jeg synes Nicky Hilton kledde den best og fant skoene og tilbehøret som passet best sammen med kjoen :-)6 Kommentarer


storm, haggel, snø og regn + drar til byen

Heihei :-) Var storm i går. Tenkte å få tatt bilde ogsånn, siden hagemøblene våre liksom "fløy" fram og tilbake, blomstene veltet og fikk knekk på seg, putene i putekassa fløy ut og putekassa rullet rundt på plena, ahahaha! Det var liksom ikke nok med bare det, men det haglet, snødde, regnet og var kanskje det verste været i 2011.

Etter vinden hadde roet seg litt, lå møblene liksom "stablet" oppå hverandre i en klynge i et hjørne mot garasjen, haha :') Skulle virkelig ha fått tatt det bildet. Men i dag har været heldigvis blitt litt bedre ♥

Skal i byen med Elise og kanskje Kaja etterpå nå og drar direkte på dans etterpå, snakkes!


fra en annen bytur for en stund siden men Kaja ♥

hva skal dere i dag?0 Kommentarer


banansplit med is, krem, sjokolade og oboy


jeg og Kaja lagde oss banansplit i dag også, men vi "stæsjet" på med litt ekstra, så den ble litt kvalm, hehe. men den litt god ut ihvertfall, hehehe :-)

nå skal vi på skolen og øve til forestillingen. korøving faktisk, eheheh. vi synge på en dans, såee, joda. snakkes ♥

liker dere banansplit?1 Kommentarer


herligheter fra bikbok


satt sammen dette bildet for noen dager siden, men fikk ikke postet det før nå. Har forresten kjøpt meg den nederste playsuiten bare i et annet mønster, sånn svart og hvit som er utsolgt en god del plasser nå. Elsker den! ♥ Kan sikkert legge ut bilder av den senere, utrolig fin :-)

Har også funnet mange andre ting som jeg har på ønskelista nå. En sånn poncho fra hm, en jakke fra vila, et par hvite converse ++. Har også gavekort på gina som jeg skal få brukt opp snart. Har funnet noen klær, armbånd og øredobber og sånt der, men mye av det er jo så dyrt!!! €&#€"&E"w2!!! æsj, skulle ønske at ting var noen 50-lapper billigere!

hva synes dere om det på bildet?1 Kommentarer


famebilder

Heihei :-) Har hatt Kaja på besøk i dag. Vi lagde middag og banansplit, namnaaam ♥ Tok forresten bilder på fame for noen uker siden;


dette er da bilder av meg, kira og mine to søstre, marianne og silje :-)

hva synes dere om bildene?2 Kommentarer


new


converse fra dna, 999,- :-) tenker å kjøpe meg et par som er hvite også, elsker dem!


topp fra bikbok 149,- (?)


topp fra hm 99,- Er forresten sånn greie på hm nå at hvis man kjøper noe til over 50 kr, får man et gavekort på 50 kr! Varer fram til 29. Mars, så det blir nok en del hennes&mauritz shopping framover. Brukte gavekortet jeg fikk til sminkefjerner og hårspenner etterpå, tiho :-)

Dette er da det jeg har kjøpt i går og i dag ♥ Fant utrolig masse fint på hm i dag. De har fått inn så masse fint! Har jo ikke vært i trondheim by på en strund, har jo vært på konkurranser og hyttetur osv i helgene i det siste, så da har det ikke blitt noe tid til byturer. Så når jeg var på Mercur (kjøpesenter) i dag, fant jeg ut at de har pusset opp bikbok! Har blitt en del større, og har bedre utvalg enn før, jiho :-)

hva synes dere?3 Kommentarer


i love this dress

fra hm 399,- Var en snartur i byen i dag og fant den og måtte bare prøve den med en gang. Elsker den virkelig! Var litt lang, men det er jo bare å sy inn. Bare synd at den koster så mye, har en del kjoler fra før, og man bruker jo ikke kjoler så veldig ofte.. :-( Men denne står virkelig på ønskelista ♥

hva synes dere om kjolen?8 Kommentarer


bilder fra hyttetur

Heihei :-) Var på hyttetur med Kaja i helgen og det var utrolig koselig ♥ Beste helgen på lenge. Først når vi kom dit slappet vi bare av, spiste pizza osv. Lørdagen og søndagen sto vi på slalom og lørdagen fikk vi besøk osvosv. Tar noen bilder, tiih ♥

snøbading, ahhaha! :-) Vi har faktisk bastu på den nye hytta vår, heeerlig!

og sist men ikke minst, kira ♥

nå drar jeg på sånn øving til dramamesse med konf. folket, tihi. snakkes

hva synes dere om bildene?1 Kommentarer


forestilling

Heihei :-) Dårlig blogging. Skal skjerpe meg skjønner dere ♥ Denne uka på skolen og neste uke ++ skal vi øve til forestilling som vi skal ha helt i slutten av mars. Det betyr at vi skal danse nesten hele tiden, men vi har allikevel lekser.. Meeen, det er kjempemorsomt. Vi har laget noen danser, men mangler en god del.

Alle har forskjellige oppgaver på forestillingen, og noen skal designe klær til oss og sminke oss. Blir sikkert utrooooolig morsomt! Gleder meg :-)


hadde besøk av Kaja og Kristin i dag. Kristin måtte nesten dra med en gang da, men jeg og Kaja bakte brownies, nomnom ♥ bildet er fra en tur i byen med Kaja for en liten stund siden :-)

hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


drar på hytta

Heihei :-) Drar på hytta med Kaja nå, blir ingen blogging i helgen tror jeg. Har aldri vært på den nye hytta vår før, så vet ikke helt hvordan det er med internett osv. Sorry for at jeg ikke har blogget noe særlig denne uken, kommer mest sannsynlig til å begynne igjen etter helgen ♥


snakkes! hva skal dere i helgen? :-)3 Kommentarer


taaz.com

Heiheiheeeei ♥ Har ikke fått blogget, eller riktigere sagt; har ikke orket å blogge før nå. Blogget ikke noe særlig før helgen heller, haha. Men var på kunstløp stevne i helga i oslo. I forrige innlegg har jeg skrevet om hvordan det gikk og plassering osv. om noen lurte. Det er også lagt ut film av løpene mine, men tror ikke jeg vil legge ut linken til den siden, hhaha.. Innkjøp fra oslo tror jeg kommer i morgen, eller på torsdag ;-)

Nå skal jeg ta en snar dusj før jeg skal se frustrerte frueeeer ♥♥♥ gledermeggg

profilbilde! 3#2

fyfaen, møtt den kjendisen her på gata, æ og kaja <3 vi fikk ta bilde av hu!!! ;o pen ja???? ;--]

ahahha, hadde besøk av Kaja i går og vi hadde det morsomt på taaz.com, anbefales å prøves om dere ikke har prøvd det før. Like morsomt hver gang, tihi :-) Overredigerte det nederste bildet litt da menmen.

hva har dere gjort i  helga?3 Kommentarer


Heihei :-) er på gardermoen med Karoline og Guro nå og skal snart gå på flyet. Gikk ganske bra i hel

544438-1-1299436617394.jpg
Heihei :-) er på gardermoen med Karoline og Guro nå og skal snart gå på flyet. Gikk ganske bra i helga, dårlig i går, men bra idag. Kom på 11. plass av 18 :-) random bilde, tihi


1 Kommentarer


bilder fra ballet

Heihei :-) Da har bildene fra ballet kommet, wihuu ♥ Var ikke så mange bilder av "oss" da, men tok sin tid å laste ned flere hundre bilder, hahaha. Så nå har jeg da mangemange bilder fra ballet av egentlig alle :-)

Nå er det snart frustrerte frueeer, skal bare ta en snar dusj først, snakkes ♥

hva har dere gjort i dag?4 Kommentarer


hits