Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
antrekk #300411

Heihei :-) Har ikke fått blogget noe særlig i dag. Ble vekt sikkert 10 ganger i morges og ble dratt med på en sånn butikk hvor de solgte masse ting og tang til konfirmasjon osv. Og etter jeg hadde fått konfirmasjonsgreiene i boks, dro jeg til byen med Kristin og Ida. Innkjøp kommer i morgen, i tillegg til mange andre innkjøp den siste måneden (eller månedene, alle de innkjøpene jeg ikke har lagt ut den siste tiden). 

Ha en fin helg videre alle sammen! Her er outfit for i ettermiddag :-)


alt fra bikbok 

hva synes dere?1 Kommentarer


bilder fra bursdagen

Var kjempekoslig i bursdagen til Guro i går. Har ikke vært i bursdag på lenge nå, så få som har villet feire i det siste, hahah :-) Fikk lånt med meg speilrefleksen til mamma på bursdagen og, så heldig som jeg var. Fant egentlig ikke noe å ha på meg, er seriøst lei avalle finklærne mine nå! Men her er bilder fra bursdagen ♥

Kristin, Astrid, Elise ordner seg før bursdagen :-)

mine jentor ♥

topp fra zara og skjørt fra bikbok

Madde, meg, Kristin og Emilie

Synne og Kristinn ♥

ahaahah, loner Lone :')

 hva synes dere om bildene?0 Kommentarer


bursdag

Heihei ♥ Er hos Astrid nå med Kristin, Elise og Lone. Var en tur i byen rett etter skolen med dem + Anne for finne gave til Guro som vi skal i bursdag til snart nå. Egentlig ikke så mye mer å si, så snakkes!


bilde fra ballet, Emilie, Kaja, meg, Frida, Eva, Kristin, Astrid, Elise, Anne og Guro :)

hva skal dere i dag?0 Kommentarer


antrekk #280411
jakke fra monki, genser fra lindex, singlet fra gina tricot, bukse fra bikbok,sko fra dna og øredobber fra bikbok som ikke synes.

hva synes dere?0 Kommentarer


bunaden min

Jeg har da valgt blå treønderbunad, og det er konfirmasjonsgaven fra farmor og farfar. Mangler litt av sølvet ennå, blandt annet knappene på skjorta og noe mer. Det er derfor armene "henger" veldig mye ennå, haha.

Ble ganske fornøyd med den, men tror jeg ville ha hatt en annen veske, synes ikke den passet helt, menmen, gjort er gjort. Ble jo grei denne og.


Ser så utrolig dum ut på dette bildet, uttrykket i ansiktet, måten jeg står på, alt egentlig, hahaha! Ble ganske uklart bilde, siden mamma tok bildet med mobilen sin, og så måtte jeg sende det over til min, for så å få sendt det til pcen. Og mobilen min har ganske dårlig kamera.. :-(

hva synes dere om bunaden? har dere bunad?1 Kommentarer


kjole vs kjole


den svarte eller den røde? jeg likte den røde best :-)1 Kommentarer


it's summer baby

Heiho, lenge siden sist! I løpet av påskeferien har det blitt skikkelig sommervær her i Trondheim, dere aner ikke. Før påska var det liksom boblejakke og alt det der, imens nå kan du liksom gå i shorts og singlet uten å fryse det grann! Snøen er helt forsvunnet, og trærne og gresset har begynt å bli grønt. utrolig herlig ♥

Rett etter skolen i dag dro jeg til byen med mamma for å hente bunaden min som var ferdig. Hadde flaks, for den satt som et skudd, og trengte ikke gjøre noen finjusteringer med den. Kjøpte også en bok jeg skal ha på konfirmasjonsdagen hvor jeg skal skrive opp gavene jeg får og hvem de er i fra, og kanskje bruke den til at de som er der kan skrive hilsener? Vet ikke helt ennå, men den var ihvertfall kjempesøt! Kommer vel bilder av bunaden senere, kanskje i morgen et bilde, siden mamma tok et bilde på butikken når jeg prøvde den på :-)
hahaha!

hvordan er været hos dere? skal dere konfirmere dere i år?3 Kommentarer


god påske!

Heihei! :-)

Skal snart dra på hytta nå, og blir der hele påskeferien. Kristin skal komme på besøk fra tirsdag til onsdag, imens ellers skal vi ha besøk av mors - og farsslekta. Kristin har forresten "forstuet" nesa, stakkar! Hun var på turntrening og trynte på bommen eller noe sånt, synes utrolig synd på henne! Så god bedring Kristin ♥


så god påske til alle sammen! snakkes om litt over en uke! hva skal dere i ferien?2 Kommentarer


Beyoncé har bleket huden!

Leste dette i Topp i går, søsteren min abonnerer på det og Emilie hadde sagt at jeg måtte se dette. Men særiøst, Beyoncé hadde jo den fine hudfargen, og så har hun brukt syrer og lignende for å bleke huden. I tillegg har hun jo bleket håret, men det er jo ikke en like stor forskjell. Hva synes dere? Like/dislike? Jeg sier helt klart dislike, uff!3 Kommentarer


ferie snart

Heisann! ♥

Hadde histroie-prøven i sistetimen i dag, endelig!!! Nå er det slutt på pugging og alt det der, for nå er det bare en dag til påskeferien! Jihoo! Gleder meg utrolig mye. Var på siste trening på is i dag (jeg går da på kunstløp). De neste ukene fram til sommeren nå blir det bare sånn vanlig trening på "bakke", med jogging, styrke, tøying osv. 

Jeg bruker alltid å skrive sammendrag når jeg pugger, og i går, midt i sammendraget, sovnet jeg, haha. Men våknet heldigvis 5 min før jeg skulle dra på trening.. Ble litt stress det ja, er ikke lett å være rask når man er trøtt. Men prøven gikk heldigvis ganske bra. Det eneste jeg mangler nå, er å skrive en reflkesjon i kunst og håndverk, men jeg aner ikke hvordan det skal gjøres! Og det skal liksom leveres i morgen!!!! Uff..

bilde fra hytta som jeg skal på i hele påska. skal også møte Kristin der, siden hun har hytte like i nærheten ♥ Men zero nett, som vil si zero blogging.

hva skal dere i påskeferien?1 Kommentarer


sommer

Idag er det herlig vær her i trondheim, har ikke vært sånn på lenge! Sol, varmegrader, i like ♥ Men gjett hvor jeg er? Jo, jeg sitte stukk inne og pugger til historieprøve. Ble med Kristin til byen etter skolen og så var vi til henne etterpå. Burde virkelig ikke ha gjort det, prøven kommer nå til å gå rett til &()")#%" Gud vet hvor! Så jeg får vel bare fortsette, skal på dans senere i kveld, snakkes!


ååh, jeg gleder meg helt vilt til sommerferien, blir jo helt rart å ta påskeferie nå, det er jo overhode ikke vinter. Snøen er jo borte for lengst! menmen, bildet er forresten fra i fjor vår (?). 

hvordan er været hos dere?1 Kommentarer


sommer

Hei igjen ♥

Fikk kanskje den korteste ruta ellerno på den kirkens nødhjelp bøssebæring, brukte vel rundt et kvarter? Og så var det raskt opp å levere bøssa, ta meg noen vaffler og kaker der og så var det rett på trening :-) Var den første som leverte bøssa, haha, hadde bare 15 hus å gå til da, og kun 5 åpnet døren, haha!

Men, til det dette innlegget egentlig skulle handle om, nemligsommer! Savner det helt sykt, så måtte bare få postet noen sommerbilder her på bloggen for å få opp sommerfølelsen litt :-)

 

hva synes dere om bildene?1 Kommentarer


god dag

Heihei, og beklager for min superdårlige blogging for tiden. Ble syk i helga og var da veldig slapp og sånn og orket ikke i går heller. Måtte droppe en sånn forestilling med konfirmasjonsgruppa, menmen. Skal prøve å blogge bra nå framover. Og denne gangen er det ikke bare noe jeg sier, jeg skal blogge bra denne uka! Men til påskeferien blir det desverre ingen blogging..

Skal straks spise nå, og så skal jeg dra til kirka og få sånn bøsse og samle inn penger til kirkens nødhjelp, husk å gi penger, hihi, snakkes!


hva skal dere i dag?1 Kommentarer


kjole vs kjole

nr 1 vs nr 2?6 Kommentarer


shoppiiing

Fikk desverre ikke blogget i går, siden blogg.no hadde noen tekniske feil. Tror ikke det bare var meg det skjedde med, har merket ganske så mange andre blogger som har skrevet om det.

Var i byen rett etter skolen i dag :-) Kjøpte inn litt div. ting + gave til søsteren min som hadde bursdag på tirsdag ♥ Skal komme med et eget innlegg med nyeste innkjøp snart. Husker ikke helt hva det siste jeg har lagt ut på bloggen var jeg, men det får jeg jo bare finne ut av ved å sjekke i arkivet. Nå blir det middag, pannekaker, nomnom!


closeup

hva har dere  gjort i dag?2 Kommentarer


dagens

Hadde mat og helse prøve på skolen i dag som gikk sånn helt greit. Har nok noen feil, men satser på en 5'er :-) Kaja ble med hjem etter skolen og da hadde hun en liten "shoot" med Kira, ahaha. Hun tok søte, morsomme bilder av henne, ahahaha!

hahaha! Etterpå så vi gårsdagens episode av paradise og lastet ned litt musikk osv. , før vi spiste wraps med kylling og ris, namnam ♥ Og etter en stund der igjen dro Kaja og så var jeg på dans med Kaja, Kristin og Elise senere på kvelden. 
ahahahahaha! dør av det bilde her! ser ut som en rar kanin :')


mye hundebilder her ja, hahaa, tok faktisk ikke andre bilder...

hva har dere gjort i dag?0 Kommentarer


vår + flere bilder fra forestillingene

Heihei! ♥

Sitter her og laster ned musikk og skriver sammendrag i mat og helse. Prøve på onsdag!!!!! Har liksom hatt dans i to uker nå, så uvant å faktisk ha timer på skolen, haha. 

Syklet forresten til skolen i dag, det har jo blitt vår her i Trondheim nå. Vårjakke og converse, herlig! Etter skolen dro jeg, Kaja og Emilie hjem til Olav og gjorde ferdig en spanskframføring som vi skal ha i morgen og på torsdag. Litt sånn rart opplegg egentlig, for vi skal ha en "generalprøve" i morgen, imens på torsdag har vi den "ekte" framføringen, haha.


Emilie og meg ♥


meg, Kaja og Kristin ♥


hva har dere gjort i dag? hvordan er været hos dere?3 Kommentarer


treningsseminar i bjugn

Heihei :-) Var i bjugn i hele helgen på treningsseminar, noe som var kjempekoselig, og slitsomt... Er utrolig støl i armene uten å vite helt hvorfor, haha. Tok ingen bilder selv, men mamma gikk rundt på lørdagskvelden og tok litt bilder av de som var der osv. 

Jeg er hun med hånda foran ansiktet, haha. Ville egentlig ikke være med på bildet, men faila litt med at jeg ikke holdt for ansiktet.. Menmen, vi så forresten film, the bounty hunter. Har sett den en gang før, vil anbefale den til dere som ikke har sett den :-)

hva har dere gjort i helga?1 Kommentarer


hits