Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
helga i bilder

Heihei :-) Tenkte bare å få postet litt bilder fra helga. Er ikke mange, men uansett. 

På fredag eller lørdag, tror det var fredag, ble Kaja med meg hjem fra skolen. Vi bakte muffins, og litt senere kom Emilie. Når muffinsen ble ferdig, stappet vi i oss en hver, og dro en tur "oppom" Ida, så Kira og Charlie kunne møtes. Har postet bilder fra dette litt lenger ned på bloggen.

Fra lørdag til søndag lå Ida over, og på kvelden fikk vi høre om at kjære Eva var død :'( Neste dag dro vi på minnestund for Eva, og etter det tok vi en tur opp til Simon med Markus. Der var vi også innom laser-x en tur, noe jeg aldri har vært på før! Har ingen bilder fra denne dagen..


Emilie og meg ♥
kaja ♥

Tok jo også bilder med Ida på lørdag og søndag, og de er også lenger ned på bloggen :-)

hva synes dere om bildene?0 Kommentarer


bilder fra falstad-leir

Heihei :-) Klassen var på tur til Falstad-leiren i Levanger i dag (falstad var en sånn fangeleir i 2. verdenskrig). Var så flink og tok med kamera, hihihi. Var ganske bra der egentlig. Vi kjørte buss i en time først, var der i noen timer og fikk spørsmål og foto-oppgaver, så dro vi til falstadskogen, hvor mange av fangene hadde blitt drept osv, før vi kjørte med med bussen hjem igjen.


 Vårt "bildebidrag" som ble hengt opp i utstillingen :-)


På veien til veggen vi skulle henge det på, klarte Eline å søle sånn lim-greie på det. Bildet er forresten av meg, ahahahaha! 


Og så fant vi bilder av andre vi kjente, haha. Dette er et bilde av Christian, Anne, og Ada :-)

jeg klarte å sovne på vei hjem igjen, var utrolig trøtt! men ble selvfølgelig vekt av at Emilie tok bilder av meg og at mamma ringte, haha. Fint øre forresten..og ikke minst liggestilling! ahaha

har dere vært på falstad leir før?

hva synes dere om bildene?0 Kommentarer


photoshoot med Ida #2

Her er da andre del av "shooten" jeg og Ida hadde. Den forrige var fra lørdagen, og den her er fra søndagen ♥

Har fått spørsmål om hva som har skjedd med Eva også, og føler vel egentlig ikke for å skrive det her, men hun døde altså den 28. Mai i 3-tiden, av selvmord, stakkar :-( Rest in peace ♥


Ida og meg


Charlie, velpen til Ida ♥ Charlie og Kira er forresten besstevenner, hihihi


pene Ida!


meg, Kira, Charlie og Ida ♥


hva synes dere om bildene?0 Kommentarer


hvil i fred, Eva

Var en utrolig fin og trist minnestund i går og i dag, gråt en masse! Du var alltid så glad, så morsom, jeg hadde aldri sett at dette skulle skje. Nei, det er utrolig trist, men altfor fjernt for at jeg skal fortså det sånn helt ordentlig. Men hvil i fred Eva, jeg vil aldri glemme deg! ♥


hvil i fred ♥2 Kommentarer


photoshoot med Ida #1

Heihei :-) Ida lå over i går, kjempekoslig! Nå er hun og Charlie her, og vi skal snart gå oppover til skolen påminnestund for Eva som døde i går, stakkar ..

hva synes dere om bildene?2 Kommentarer


at the moment

Hei! Har akkurat kommet inn etter å ha løpt 3000 meter med Kaja og Emilie :-) Hadde sting/hold (?) heele tiden! Menmen, var vel egentlig ikke så rart, spiste nemlig en bigbite rett før, haha. Håper bare det går bedre på mandagen.

Senere skal vi spise middag, tacooooooo, Nam! Er forresten hos Emilie ♥


hva har dere gjort i dag?


 dette innlegget skulle ha blitt postet tidligere i dag. trodde jeg hadde postet det, men nå når jeg sjekket, var det ikke der, hah.0 Kommentarer


BILDESERIE: KIRA OG CHARLIE

 

 av en eller annen grunn, kom ikke bildene opp på bloggen slik som jeg redigerte de, kun de tre første, menmen.

hva synes dere om bildene?2 Kommentarer


cupcakes

Heihei ♥ Har akkurat vært ute med Ida, Emilie, Kaja, Kira og Charlie. Ble en del søte bilder av Kira og Charlie ja, hihi. Kommer vel ut senere i kveld, lovte ihvertfall Ida det :-)

Men før Emilie kom, bakte jeg og Kaja cupcakes, som ble kjempesøte. Men vi trodde muffinsene ble brune, men neida, de ble rosa. Så rosa med rosa fyll, haha. Men ble ihvertfall ganske gode da, men har smakt en del bedre.hva har dere gjort i dag?0 Kommentarer


skolen brant i dag!

Heiheiheeeei ♥ Kaja ble med meg hjem fra skolen idag, som faktisk begynte og brenne! Vi satt og så film, hørte ikke alarmen i det hele tatt, men så plutselig åpna noen døra, og det kom skikkelig røyk-lukt inn i tillegg til at vi hørte at alarmen gikk. Vi sto vel utenfor i rundt et kvarter, og brannvesenet var det på rekordtid! De stod liksom utenfor før vi hadde kommet ut.

Men når vi stod på utsiden, så vi at det kom røyk ut av garderoben til 10ende, i tillegg til at vi hørte at det hadde begynt å brenne på doen eller i noen skap der. Når vi kunne gå inn igjen, gikk vi opp og så der det var brent, og det var HELT svart! Vasken, doet, gulvet, taket, veggene, alt! I tillegg til noen skap som hadde begynt å brenne tror jeg, vi fikk nemlig ikke sett så mye siden brannfolkene og politiet undersøkte osv. Men vi fikk derfor sluttet litt tidligere, hihi :-)har det brent på skolen deres før?1 Kommentarer


4600m og besøk hos Emilie

Heiheihei! Kom akkurat hjem fra Emilie ♥ Vi var og så på det nye huset som Emilie skal flytte inn i neste år når det blir ferdig, og det kommer til å bli sinnsykt fint! 

Før jeg tok turen opp til Emilie, var jeg på trening. Og når jeg kom dit fikk vi høre at vi skulle løpe 4600 meter! Altså 20 runder på den banen vi løp på. Ble sinnsykt sliten, men bra trening mot 3000 meter som vi har på skolen på mandag. Men, dere aner ikke hvor stiv og støl jeg er nå, håper bare det blir bra til i morgen!

photo.php.jpg

Emiliee ♥

hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


bilderedigeringsprogram

Heeei! ♥ Mattetentamen i dag gikk egentlig ganske greit, så satser på en 5'er, hihi. Vet at jeg har en god del småfeil og sånt, så får bare håpe på femmeren. Nå tror jeg ikke vi har prøver før om to uker, da er nemlig andre del av mattetentamen, altså med hjelpemidler! Gruer meg, siden det alltid kommer noen oppgaver jeg ikke har peiling på der, sånne ting jeg aldri har hørt om før osv., haha.

Tror jeg skal lage middag i dag, så får vel begynne med det snart, og etter det blir det trening - i regnværet.. 


det er jo litt andre redigeringsprogram på mac'en min, og lurte på om jeg skulle ha laget en film hvor jeg viser litt "effekter" og sånn som man kan redigere her. Jeg bruker da iphoto, som fulgte med når jeg kjøpte den, og vil si det er utrolig bra. Dobblet så bra som picasa som jeg brukte før vil jeg si. Men det har allikevel noen ulemper, men de kan jeg i så fall ta med i videoen jeg muligens lager :-)

Vet om en god del bra redigeringsprogram, hadde gimp på gamlepcen min, og likte det utrolig godt! I tillegg er jo picnik.com, photofiltre osv. også gode redigeringsprogram.

hvilket bilderedigeringsprogram bruker dere?1 Kommentarer


tips til trening

Heihei! Kom nettopp hjem fra trening og sniker inn et innlegg før jeg skal hoppe i dusjen, flink bloger eller hva? Hihi. Var skikkelig godt å trene igjen egentlig, sånn "ordentlig" trening. Var på trening i går og, men da ble jeg liksom så vidt varm, vi gjorde nemlig ganske lite, hah. Men tror jeg skal jogge en del denne uka, vi har nemlig 3000 meter på skolen på mandag....kan vel ikke si at jeg gleder meg akkurat, har jo trent superlite i det siste.

Tenkte faktisk en gang på at jeg skulle stå opp halv 6 hver morgen, jogge i en halvtime med tøying osv., så dusje og så dra på skolen. Da hadde jeg ihverfall vært litt mer våken på skolen ihvertfall, haha. Men problemet er bare at jeg ikke orker, og heller ikke klarer å stå opp så tidlig. Men vil anbefale det til andre, tror jeg. Har jo ikke prøvd det selv ♥

Bildene under ble veeldig fine, fin sveis etter trening ja!

elsker mac'en min♥♥ selv om jeg fortsatt har maaaasse å lære med den, er litt uvant siden jeg har hatt pc før, og må bruke andre redigerings - og bildeprogrammer osv.

Etterpå skal jeg vel pugge mer til mattetentamen, og så blir det frustrerte fruer ♥ loveit

hva heter bloggen din?2 Kommentarer


update

Heihei :-) Skal virkelig skjerpe meg med bloggingen fremover, men har, eller hadde nemlig en del prøver denne uka. Hadde spanskprøve i dag, og så blir det mattetentamen i morgen, og så skulle vi egentlig ha rle prøve på torsdag, men den ble heeldigvis utsatt.

Tar kanskje antrekkbilder senere i dag, for nå skal jeg spise middag, for deretter å pugge matte. Innkjøp og bilder fra hytteturen for to uker siden kommer i dag eller i morgen, eller senere, tiho. Vet at jeg sa jeg skulle legge ut bilder fra hytteturen for en stund siden, men da funket ikke bildeopplasteren...


hva skal dere i dag?0 Kommentarer


antrekk #230511

Heihei :-) Skulle egentlig poste antrekkbilder tidligere i dag, men glemte det helt, men tok ihvertfall bildene, så dere får de nå. Bldene ble dessverre veeldig lyse, hadde på to hakk lysere enn vanlig på kameraet tydeligvis, hah. Men bilde nr. 3 er ca riktige farger og sånt.

Toppen er ihvertfall mye finere i virkeligheten, viser den sikkert på et bedre bilde når jeg legger ut innkjøp, kjøpte den nemlig på fredag.

 

Topp fra cubus, bukse fra bikbok, ørepynt fra glitter

hva synes dere?1 Kommentarer


"tre-retters middag"

Heihei! Vet det er utrolig dårlig blogging for tiden, men finner ikke kameraladeren, og det er jo litt kjedelig å blogge uten bilder, eller hva? Men skal prøve å finne den snart. Skal også legge ut bildene fra hytteturen i løpet av kvelden, hadde egentlig helt glemt dem, haha.


bilde fra i går.

På skolen i dag var jeg med på sånn "tre-retters middag"-greie, hvor vi fikk besøk fra noen som hadde tatt restaurant -og matfag. Vi ble delt inn i grupper, hvor jeg kom på gruppa som skulle dekke bord, brette servietter og ta oppvasken... Joda. Men, vi fikk rundt 2 timer fri siden vi ble ferdig så tidlig, hihi.

Maten de andre hadde laget var utrolig god! Vi hadde sånn lefse med laks, skinke og ost inni til forrett, og pølser, potetmos, kjøttkaker, laks og snøfrisk krem til hovedrett. Og så hadde vi kjempegod pudding med bringebær, smoothie og fruktsalat til dessert, nomnom ♥ Alt var laget fra bunnen av, til og med pølsene, som skulle "kvernes" (?) inn i tarmer, hahaha, æsj!

hva har dere gjort i dag?0 Kommentarer


trøtt

Heiheihei :-) Var sinnsykt trøtt på skolen i dag, kunne lett ha sovnet i alle timene, haha. La meg nemlig på sofaen og sovnet der i går kveld siden Kira "peip" sånn. Var så vidt jeg klarte å dra meg opp fra senga i orges også, haha. 

Ikke nok med at jeg var trøtt i dag..., rett før jeg kom til skolen hoppet sykkelkjedet av og jeg måtte trille opp de siste bakkene. omg!!! menmen, tok en omvei innom jobben til pappa på vei hjem så han fikk fikset det ♥


bilde fra hytteturen i helga, legger vel ut resten senere :-)

hva skal dere i dag?0 Kommentarer


photoshoot med emilie

Som sagt tok jeg og Emilie noen bilder utenfor huset hennes tidligere i dag, og tenkte jeg kunne legge de ut. Legger selvølgelig ikke ut alle, siden det ble ganske mange, dette skulle liksom være "konfirmasjonsbildene", haha :-)
sykeste!hva synes dere om bildene?1 Kommentarer


17. Mai-bilder

Heelu! Har hatt en kjempefin dag, regnet faktisk ikke så mue som jeg hadde trodd. Var først og gikk i skoletoget, og etter det var jeg en tur innom peppes på solsiden, før jeg dro videre og så på borgertogene, og hoppet inn blandt "skøytegjengen", haha. Etter det dro jeg hjem til Emilie, og der tok vi også noen bilder utenfor huset hennes. 

Og til slutt har jeg vært på tivoli med Kaja og Emilie, hvor vi bare prøvde èn ting, haha. Har begynt å bli så dårlige ting der igjennom årene..Tone, Marie, Ada, Sofie, Guro, Anne, Elise og så meg, tror jeg (?)

Og så vil jeg bare få sagt gratulerer med dagen til alle dere lesere av bloggen. Ikke at det er så mange da menmen, haha.

hvordan har deres dag vært?


dette innlegget skulle ha blitt postet i 3-tiden i dag, men bildeopplasteren virket ikke.0 Kommentarer


kvelden

Heihei :-) Nå er jeg hos Emilie med Kaja. Skal snart spise, ville bare komme med kveldens siste innlegg, så snakkeees ♥


hva skal dere i kveld?1 Kommentarer


bilder fra konfirmasjonen til kristin

Heihei :-) Har ikke fått blogget på en stund, hehe. Er så dårlig til å oppdatere for tiden, uten å ane hvorfor, haha. Men har jo drevet og testet ut litt av hvert nå som jeg har fått mac. Har funnet ut at jeg skal lage takkekortene fra konfirmasjonen på et program jeg har der. Har prøvd litt og sånt, og tror det blir kjempebra! ♥

I kveld skal jeg overnatte hos Emilie, og så er det 17. Mai! Gleder meg utrolig mye, og nå som det har blitt litt bedre vær, har jeg faktisk troen på at det blir en herlig dag ♥ Vet ikke om jeg får postet noe innlegg i morgen da, men, skal prøøøve :-) 

Meg og Kristin ♥

Kaja, Emilie, Kristin og meg ♥


hahaha

 
Var jo på hytta på lørdagskvelden og søndag, og fikk testet ut det nye kameraet der, ved å ta bilder av Kira (ahaha) med mange forskjellige funksjoner, utrolig bra! Var egentlig fast bestemt på at jeg skulle kjøpe Pentax k-x, men endte opp med Canon EOS 550D, som var utrolig bra! Lager sikkert eget innlegg om det senere :-)

 

Kom hjem søndag ettermiddag, og stresset meg til Kristin sin konfrimasjon. Fikk tatt litt bilder som dere ser, herlig med egen speilrefleks altså!

hva skal dere i kveld?1 Kommentarer


innkjøp

Heihei :-) Kom akkurat hjem fra byen. Var først og så på speilrefleks med pappa, før jeg gikk rundt i litt andre butikker. Har faktisk ikke særlig "shoppinglyst" for tiden, eller jeg finner liksom ikke så mange fine klær, i så fall, så er størrelsene utplukket...

Men jeg finner veldig mange fine accessories, elsker fjerøredobbene og smykkene  som har kommet inn!♥ Men, får bare håpe det kommer inn masse nye klær, garderoben trenger litt oppussing snart, hahaha.


kjøpte disse solbrillene på hm til 59,50,- idag, elsker dem!

Nå skal jeg pakke, og så dra til hytta, med et lite stopp innom butikken hvor jeg skal kjøpe speilrefleks! Har allerede brukt tilsammen 16 000 denne uka, på sykkel + mac og nå blir det speilrefleks til 5000, haha. Men fikk jo mac´en og speilrefleksen til konfen da så ♥

hva skal dere i kveld?2 Kommentarer


jeg har fått mac!

Heihei! Fikk Mac i konfirmasjonsgave av mamma og pappa forrige helg, og kjøpte den først i dag ?? Har selvfølgelig ikke funnet ut så mye ennå, men kan å åpne nye faner, hihi :-) Har ikke fått lastet over noen bilder ennå da, men har jo photoboot nå, wihuu!?har dere mac?1 Kommentarer


ny sykkel

Hellu! Kom akkurat inn etter å ha vært litt ute i det herlige været ♥ Vi har grillet 3 dager på rad nå eller no sånt, er over 20 grader ute! Herlig, men selvfølgelig er det meldt regn til i morgen..

Dro fra skolen i dag, og tenkte jeg kunne dra med Emilie og Kaja siden de skulle samme vei, men neida. De syklet som bare det, og nektet at jeg kunne få sitte på. Utrolig gode venner jeg har... Men gikk alene istedenfor da og dro på sykkelbutikk med mamma. Så nå er det ordnet med sykkel, skal dra og hente den i morgen :-)


gammelt bilde, har ikke nye, hehe..

Nå skal jeg forberede meg til engelsktentamen og så skal jeg på trening, snakkes!

hva har dere gjort i dag?
2 Kommentarer


trening

Heihei :-) Drar på trening nå. Har faktisk ikke vært på trening på sånn rundt 3 uker nå, hahahhaa! Må komme i form, har følt meg ganske så slapp i det siste jaa, haha. 


skal ha varmet opp før jeg kommer dit, en ny greie de har startet med tror jeg? Men da får jeg vel bare trå på litt ekstra på pedalene, tihi. Snakkes!

hva skal dere i kveld?3 Kommentarer


utrolig herlig dag!

Heihei :-) Er utrolig fint vær i dag, dere aner ikke! 23 grader, sol og 0 skyer! Og med 23 grader, mener jeg 23 grader i lufta eller i skyggen, i sola er det enda varmere! Da jeg syklet til skolen i morges, var det utrolig varmt, i forrige uke måtte jeg liksom ha på vindtett jakke om morgenen. Og når jeg skulle sykle hjem, kunne jeg sikkert syklet i singlet og shorts, var god og varm vind hele veien ♥ Heeeerlig!
Hadde tentamen på skolen i dag, gjorde faktisk to av oppgavene, og tok bare til slutt og valgte en av dem. Herlig å komme hjem tidlig! ♥ Nå skal jeg ut i hagen og sole meg, livet er heeerlig! Bortsett fra at i kveld må jeg pugge naturfag...prøve på torsdag...øsj

har dere hatt norsktentamen i år?0 Kommentarer


anbefaling

Heihei :-) Ville bare komme med en anbefaling av et produkt, tihi.


Kjøpt på hm til 49,50,- ellernoe. 

Dette er da neglelim, til å feste falske negler med. Kjøpte falske negler til nyttårsballet vi hadde tidligere i år, og det limet som var med i den pakken var skikkelig dårlig. Vanskelig å få ut, satt seg fast på fingrene, og kunne bare brukes en gang, siden det tørket ut, hadde ingen topp, man skulle stikke hull i toppen.

Så måtte kjøpe et nytt et når jeg skulle bruke neglene igjen, og da valgte jeg denne. Og det er jeg glad for. Sto ovenfor to stk, en med pensel, og en uten. Denne var selvfølgelig litt dyrere siden den hadde med pensel. Men det er veldig smart faktisk. Sølte ingenting! Og limet holdt seg på neglene og sånn. Var veldig lett når jeg hadde en slik pensel. Er virkelig til å anbefale alle dere som skal bruke falske negler. Og dette har også topp, så det tørker ikke ut og kan derfor brukes flere ganger. 

har dere prøvd denne før?0 Kommentarer


bilder fra konfirmasjonsdagen

 Heihei! Hadde en fantastisk dag i går, utrolig god mat, herlig vær, gaver, taler, film og bilder ♥ Utrolig morsomt. Lager kanskje et innlegg om hva jeg fikk og sånt senere, men må bare få med nå at jeg fikk 15 000 av mamma og pappa til å kjøpe mac! Tror jeg bare skal bruke 10 000 av de og resten på et speilreflekskamera jeg har sett på :-)

Åååh, livet er herlig! I dag er det enda bedre vær i går, nesten 20 grader i skyggen altså! Har vært veldig varmt i lufta i dag nemlig ♥ Her er noen av bildene fra konfirmasjonen min (bilder tatt med mamma sitt kamera, skal få tilsendt bilder fra 3 andre kameraer elns.)

hva synes dere om bildene?2 Kommentarer


konfbilder

Heihei :-) Vet det har vært dårlig blogging i det siste, men hadde to fremføringer i dag som jeg har øvd en del på osv. i tillegg til at jeg har ordnet til konfirmasjonen. Har jo faktisk konfirmasjon i morgen, kan nesten ikke tro det. Gleder meg helt sinnsykt mye ♥

Her er bildene mamma tok på tirsdag før jeg dro i kirka. Skal ta andre senere, disse var liksom bare "liskom(prøve)-bilder", hehe. 


prislapp fail, hahah


ble ikke særlig fornøyd med disse bildene, så håper på å få tatt noen bedre i morgen eller senere :-)

hva har dere gjort i det siste?3 Kommentarer


besvimte

Heihei :-) Rett etter skolen idag, måtte jeg raske på som bare det. Hadde nemlig frisørtime en halv time etter vi sluttet, og tar jo litt tid å sykle dit og sånt. Så jeg trådde som bare det, tok en snartur hjemmom, kastet i meg to pizzastykker og en bolle (ehe, sunn ja..) og trådde vidre oppover til frisøren. Kom faktisk akkurat i tide, på minuttet faktisk!

Så begynte hun da selvfølgelig å klippe meg og ble nesten ferdig før jeg: "du, kan jeg få et glass vann? Og så hentet hun det til meg. Og så vet jeg ikke helt hva som skjedde, hva jeg sa eller noe, men jeg reiste meg ihvertfall opp og hun leide meg imens jeg gikk VELDIG sjanglete og svimmel bortover, før det blekka helt ut for meg. Og når jeg åpnet øynene igjen lå jeg liksom på gulvet, hahaha. Kviknet faktisk veldig raskt til, og ble sykt flau, herregud,  og hun bare: går det bra, skal jeg gi deg mer vann, er det noe du vil ha, du ble plutselig helt blek i ansiktet, osvosv. 

Menmen, går heldigvis bra nå. Kom hjem fra dans for en stund siden og driver og skriver en sånn fremføring jeg skal ha på fredag. Har valgt å ha om selveste Madonna, hoho. Vi skulle ha om noen fra 80-tallet skjønner dere. Egentlig hadde jeg liksom den idèen om abba, helt fram til jeg fikk høre at de var fra 70-tallet. Nedtur...

har dere besvimt før?0 Kommentarer


80-tallet

Heihei :-) Har kommet hjem fra kirka nå, tok bare litt under en time. Tok noen bilder ute med mamma rett før jeg dro, mulig jeg kan poste noen av de senere. Nå skal jeg starte på musikkfremføringen som jeg har på fredag, må finne en artist eller gruppe fra 80-tallet, noen forslag? haha.

Men først nå må jeg få av meg bunaden, preikast!


konfirmerer dere dere i år?2 Kommentarer


konfirmasjonsbilde

Heihei :-) Dagen gikk egentlig mye bedre enn jeg trodde, bortsett fra at jeg ikke ble fornøyd med nynorsktentamenen, haha. Startet bra med ordentlig nynorsk, men utviklet seg til å bli mer og mer bokmål, hahaha! Menmen, praktisk prøve gikk vel heller ikke så bra egentlig. Pizzaen vi lagde smakte liksom godt, men det så dritfæl ut! æsj, ahhaa!

Nå skal jeg ta en snar dusj, for så å spise en snar middag og så bærer det til kirka hvor vi skal ta bilde :-) snakkes!


tatt for noen dager siden :-) utrolig fin solnedgang!

hva skal dere i dag?2 Kommentarer


today

Heihei :-) Blir nynorsktentamen og praktisk prøve i mat og helse i hele morgen på skolen. Utrolig bra dag... Ellers har jeg ordnet bordkortene til konfirmasjonen, mangler bare at tanten min skal skrive på navnene, kan ikke skrive selv nemlig, siden jeg har så stygg håndskrift, haha. Tok ganske lang tid, over en time ihvertfall! 

Må vel også begynne med sånn greie i musikken, vi har nemlig fremføring på fredag i tillegg til at vi skal framføre en sang, og da er jeg på gruppe med Emilie og Kaja, og vi skal synge og spille gitar. Ingen av oss kunne å spille gitar før, og synger så si aldri, og er ikke særlig flinke til det heller, haha. Men vi har øvd en del og forbedret oss en god del, så vi får bare krysse fingrene .-)


hva har dere gjrot i dag?1 Kommentarer


masse innkjøp

Dette er da innkjøp fra de siste ukene i tillegg til innkjøp fra enda lengere siden. Har ikke tatt med tid til det i det siste, og da blir det jo sånn, hehe.. Er ikke så lett å huske prisene på alt lenger, men kan prøve.

Er ikke sikker på om jeg her vist dere cardiganen under før, så viser den i så fall igjen :-)


Cardigan fra hm 199,- (?), singlet fra bikbok 79,-, smykke fra vero moda salg 30,-(!!!) og bukse fra Cheap Mondey/Weekday 400,- Dette var forresten tirsdagens outfit.


mascara fra lòreal, husker ikke pris.


mascara fra maxfactor, fått av mamma.


armbånd fra bikbok salg 10,- (!!!)


hettegenser fra en sånn bod i Oslo under VM. Husker ikke pris, 200?300?


smykke fra accessories 249,-. Kjøpte også like øredobber som kostet det samme.


genser fra hm salg 30,-(!!!) K-U-P-P!

Og det tror jeg var det, håper jeg ikke har glemt noe :-) Har jo selvfølgelig kjøpt noen småting av og til som sminkefjerner, sokker o.l, men er ikke noe poeng i å vise dere det, ahaha!

hva synes dere om innkjøpene?


edit: kom på at jeg glemte en jakke jeg kjøpte i påska som er fra stormberg. det er en sånn seilerjakke som er hvit, rød og blå med gul hette. kan vise dere senere :-)2 Kommentarer


sol og sommer

Heihei :-) Startet dagen i dag med å gjøre lekser (!), haha. Ble ikke ferdig i det hele tatt, faila flere ganger og ga opp. Så har jeg egentlig bare slappet av i hagen og lest i blader som jeg har lest fra før, haha igjen.. Men det er alltid noe man ikke får med seg, hihihi :-)

Nå kommer Anne snart og da skal vi ordne til med taco osv. og så kommer Elise og Astrid litt etter det. Blir sikkert kjempekoselig, er utrolig fint vær ute også nå ♥
så utrolig fint vær! ikke en sky å se!

hva har dere gjort i dag?3 Kommentarer


gårsdagens innkjøp


shorts fra bikbok 249,-


neglelim fra hm 49,-

pluss et par sokker.

hva synes dere om innkjøpene?3 Kommentarer


NYTT DESIGN

Heiheihei og god morgen! ♥ Fikset litt på designet i går kveld, tok et gratisdesign fra http://mne.blogg.no/, skikkelig bra blogg forresten! Ble veldig lei av det gamlet, og forandring fryder. Det eneste jeg vil endre litt på nå er å få bokstavene i innlegget til ikke bestandig være med store bokstaver, men at hvis jeg skriver små, blir det små.. + at jeg må få fikset med en header. Noen som er flinke på noe av det der? Kan legge ut bilder til header senere. 

hva synes dere om det nye designet?1 Kommentarer


hits