Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
LEAGALLY BLONDES 3

HEI ♥

NÅ er jeg endelig hjemme. Ble ikke noe "spa" allikevel siden det var fullt, snufssnufs. MEN vi dro og så Eclipse og den var kjempebra, eller ihvertfall bedre enn 2-eren, den var egentlig kjedelig, haha. Men anbefaler dere eclipse ja. 

Nå er Kaja har og skal overnatte. Vi har leid film, Leagally blondes 3, og så skal vi kanskje dra på butikken nå og kjøpe litt snop, hoho. 

HAR DERE SETT DEN FØR?
-S


3 Kommentarer


Britannia Hotell

HEIHO!

Har dårlig tid, skal møte Emilie og Kaja på britannia hotell om en halvtime og jeg har ikke startet å pakke med meg ting. Jaja, får skynde meg.
Slik ser det ut der vi skal idag :-)

HVA SKAL DERE IDAG?
-S


0 Kommentarer


DESIGNENDRINGER

HELLU ♥

Har fulgt Silje til skolen og snakker med Anna (annavie.blogg.no). Hun skal nemlig lage design til meg, så det blir nok et litt annet design i løpet av dagen :-)
Tenkte jeg kunne legge ut litt bilder fra photoshooten til meg og Ida når jeg ikke har noen nye bilder. Selv om bildene ble tatt for leeenge siden da :-D

Haha, det ser litt "fake" ut da, menmen :-)

Været er forresten dritt dårlig idag. Regn meg her og regn meg der du. Oi, nå er designet ganske så ferdig, wohoo :DD

HVA SKAL DERE IDAG?
-S


5 Kommentarer


NETTBY VS FACEBOOK

Jeg vil definitivt si facebook. Etter nettby ble "oppusset" har jeg bare blitt forvirret med forskjellige ting, men har begynt å lære det nå. I tillegg er det mange fler som er på face :-)

NETTBY VS FACEBOOK?
-S


13 Kommentarer


NYTT KAMERA

ææææææ! Får lov av mamma å bruke kameraet HJEMME for å "lære" meg funksjoner osv til vi skal til madrid på mandag! Utrolig fornøyd med det, eller har ikke prøvd det ennå, haha. Det står til lading ennå. Men jeg er sikker på at det er bra siden Kaja har nesten det samme. 

MITT eneste problem er bare at jeg blunker på bildene pga blitsen, eller gjorde det på Kaja sitt, håper jeg ikke gjør det på dette. Vær så snill hellige gud, ikke la meg blunke. amen. Haha, neida. Må bare lære meg de der greiene.Gleder meg til å ta masse bilder til sommeren, og kanskje blir det videoblogg også? :-)

HVA HAR DERE GJORT IDAG?
-S


2 Kommentarer


shoppingtur på g

HEIHO!

Har vært på butikken med mamma og pappa nå og kjøpt litt forskjellig. Alt fra sokker til sko osvosv. Ok, sokker og sko er ganske likt men dere tar poenget :-) Hvis jeg får skal jeg ta meg litt avkjølende is nå, herregud for et herlig vær ♥ Sikkert varmt nok til å gå i bikini, man DØR ihvertfall av å gå med jakke, det har jeg funnet ut idag.

Åhh, gleder meg sykt til å bruke kameraet jeg kjøpte idag. Er i det største hoppymoduset jeg har vært i år :DDDD Endelig, for første gang har jeg et helt EGET kamera. Men må dessverre vente til torsdag med å bruke det. Skulle egentlig ikke få det før da, og da kan jeg ikke bruke det før da heller :(

En "outfit" for idag, bildet er tatt for lenge siden. Har på en annen tights og sko da, menmen;

Topp // BikBok

Gidder ikke legge ut innkjøp for nå eller tidligere idag, sorry.

Gleder meg utrolig mye til i morgen, skal på "spa" med Kaja og Emilie ♥ Eller det er ikke spa, for vi får ikke massasje, men det er basseng og div. badstuer og ja, litt forskjellig. Britannia Hotell fyller nemlig 1 år elns og istedenfor at det koster 300,- koster det kun 100,-. Varer kun til i morgen :-)

HAR DERE VÆRT PÅ SPA FØR?
-S


2 Kommentarer


jeg lukter honning

Åfyttikatta det er varmt idag! Knallsol, og ja, kanskje pittelitt skyer. Har vært på litt forskjellige butikker idag og en liten tur til byen med Kaja og Emilie. Kjøpte en singlet og en lang tee/kjole. Legger kanskje ut bilder, om jeg gidder, HE-HE. 

Men forresten, jeg tror jeg lukter honning elns idag, en bie fløy inn i meg i byen også + når jeg skulle hente lillesøsteren min igjen, kom det også en. Huff, og jeg som ikke har spist honning på eeevigheter, rart det der.

Skal snart dra på butikken med mamma nå og da skal jeg kjøpe meg kamera osvosv. Her er bilde av kameraet jeg MEST SANNSYNLIG skal kjøpe;
Panasonic DMC-TZ10
Det ser slik ut, tror jeg. Kan være jeg trykket på feil, hehe.

HVILKET KAMERA BRUKER DERE?
-S


1 Kommentarer


FANT FAKTISK FREM PÅ FØRSTE FORSØK

HELLU ♥

Det gikk faktisk greit å følge søsteren min til skolen, jeg FANT FAKTISK FREM PÅ FØRSTE FORSØK! Nå tenker vel dere; gikk ikke du på samme skole som søsteren din, du har hatt 7 ÅR på å lære deg veien. MEN der tar dere faktisk litt fei, hoho. De har nemlig turdag idag, så jeg skulle følge henne til en fjære/strand som jeg visste hvilket område lå i, men hadde ikke peiling på veien. Men jeg klarte det, so PROUUUD (?)♥ 

Og desverre på vei tilbake var det TO bier som fløy rett inn i ansiktet mitt, den ene holdt på å treffe meg i øye, holdt på å ramle av sykkelen, HAHAHAHAA. Klarte heldigvis å unngå de fleste.

4642882527_74e2d5a51e_large
//weheartit.com

Noen av dere som ikke "skjønte" den greia med at jeg sto opp så tidlig idag, men jeg skal jo følge lillesøsteren min til skolen den uka her. Når jeg kom hjem, la jeg meg igjen og nå har jeg akkurat spist frokost. 

HVA SKAL DERE IDAG?
-S


4 Kommentarer


JEG SKAL KJØPE MEG KAMERA!

Heiho!

Skal snart følge Silje på skolen nå, men rakk litt blogging, så da skal jeg komme med litt "good news" til dere. For idag skal jeg nemlig kjøpe meg KAMERA!!!!! :DD ♥ Aner ikke hva det heter nå i farta, men noe panasonic elns. Men så kommer "the bad news", jeg får ikke bruke det før uka er ferdig. Men jaja, låner kanskje speilrefleksen da :-)Bilder fra hytteturen :-)

Hoho, siden jeg får kjøpt meg kamera, blir det vel videoblogging etter vært også. Men skal følge Silje til skolen nå og når jeg kommer hjem, skal jeg legge meg, haha.

HVORDAN KAMERA BRUKER DERE?
-S


5 Kommentarer


min sommerferie

HELU ♥

Har begynt å pakke til madrid, skøyteleir og hytta siden forrige innlegg. Neste mandag når jeg reiser kommer jeg ikke hjem igjen før 2 uker før ferien er ferdig. 

Slik kommer sommerferien min til å være da, ikke i datoer, siden jeg ikke husker dem, EHE...;

# Mandag neste uke reiser jeg til madrid og blir der i fire dager - 0 blogging.
# Kommer hjem på torsdag tror jeg og blir fra torsdag til søndag på hytta - kanskje blogging.
# Reiser på skøyteleir i to uker - tror ikke det blir blogging.
# Drar på hytta i en og en halv uke - kanskje blogging.
# Drar kanskje med "cruiset" "colourline" eller hva det heter til kiel i 2 dager - 0 blogging.
# Blir kanskje på hytta eller blir hjemme resten av ferien - mest sannsynlig blogging (tror jeg da).

Ja, som dere ser har jeg en del ting på planen for sommeren, så det blir nok dårlig med blogging, desverre. Tar kanskje bloggpause også. Men jeg skal NESTEN love at jeg kommer tilbake til høsten.

Nå skal jeg....pakke videre tror jeg? Bilder fra hytteturen :-) Kaja badet forresten også, bildene kommer i et annet innlegg.

HVA SKAL DERE I SOMMER?
-S


4 Kommentarer


PHOTOSHOOT: HANNIBAL

For dere som kanskje lurer, så er Hannibal hunden til farmor og farfar. Tok noen supersøte bilder av han;

Ntåå, han ser jo ut som en valp ♥Haha, kongelig :-)

Hei kineser :)))))

<3aww <3

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


5 Kommentarer


PHOTOSHOOT: STINE OG KAJA

Bildene er tatt på hytteturen og er egentlig ganske like, menmen;Ok, bildene er VELDIG like, haha :DD

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


5 Kommentarer


BILDER FRA IDAG


Kaja <3

Haha, den "ta en farge"-effekten på kameraet til Emilie er sykt kul :DD

Kaja og Emilie <3

Og slik gikk Kaja rundt om kring for å spørre folk om de hadde lighter til grillen, haha :)
På vei tilbake når været holdt på å bli dårlig.

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


3 Kommentarer


TORDEN, LYN, REGN OOOOG VIND!

Hallo!

Kom akkurat inn døra og sitter her men en klissvåt tights, vått hår og rennende mascara. Hva har skjedd? Tidligere idag var jeg, Emilie og Kaja på munkhomen og grillet og nå tordner, lyner, regner OG VINDER (?) det! Syklet jo nettopp hjem fra Emilie og fikk 50000000 blar og støvting i ansiktet og prikken over i'en var å spyle meg ned med flere bøtter vann!

Sikkert tusen andre i trondheim som allerede har laget et innlegg om det samme, men seriøst, hvem lager ikke innlegg om det idag? Idag som det var meldt sol og 15-20 grader! Fyttikatta, har ALDRI I HELE MITT LIV opplevd et SÅ ILLE VÆR! Heldig de av dere som bor i sør.
20090811033714

4506190406_93851841cf_large

Lightning_large

Stormy_by_jeannerious_large
//http://weheartit.com/tag/storm

Det verste er jo at det FAKTISK ser nesten slik ut.

HVORDAN ER VÆRET HOS DERE?
-S


1 Kommentarer


drar til emilie

HEIA!

Nå begynner vel klokken å bli så mye at de FLESTE har stått opp, så jeg drar til Emilie snart og så skal vi møte Kaja, når hun har stått opp da, haha. Ok, kanskje hun har stått opp med ikke svarer oss, men nok om det.

Tenkte å bare gi en liten "info" om når jeg svarer på spm. runden. Tenkte å svare i løpet av den uka her, for neste uke drar jeg til MADRID ♥♥♥♥♥♥♥ Ok, det var " infoen", nå drar jeg til Emilie (emilieht.blogg.no) ← BESØK :DDD

Kaja og meg på hytta i helga <3

NÅR STO DERE OPP IDAG?
-S


6 Kommentarer


morgenfugl

HEIHEIHEIHEIHELLU!

Gjett hvem som måtte stå opp halv åtte idag? Gjett hvem som har vært ute idag? Gjett hvem som sitter inne og kjeder seg nå? Åjoda, det er meg. Må følge lillesøsteren min til skolen den uka her, så må stå opp så tidlig HVER eneste dag denne uka. Og nå har jeg ingenting å gjøre og i tillegg er det vel ingen av vennene mine som har stått opp, tror jeg ihvertfall.

MEN det ser ut som det skal bli fint vær idag ♥ Så da........blir det bra vær :-)Hahaha, BEVIS for at det var sol i helga.

HVA SKAL DERE IDAG?
-S


2 Kommentarer


home, sweet home

Heeeelu!

Kom nettopp hjem fra hytta. Kort sagt, kjempekoselig ♥ På lørdag var vi rundt om kring og så på hytte fordi det var så dårlig vær og vi har kun en i moss om dere vet hvor det er. Men det ble faktisk fint vær når vi kom hjem, så da dro jeg og Kaja til Sandra, Aurora og Tina og var med dem på trampolina, og det er vel egentlig det vi har gjort idag også, HEHE.

Legger ut "ordentlige" bilder senere, er sulten nå, så må ta meg en liten matbit, hoho.

MÅTTE bare legge det ut, sykt fint bilde av Kaja ♥

HVA HAR DERE GJORT I HELGA?
-S


2 Kommentarer


stikker til hytta

Drar til hytta, blogges etter helgen ♥
3340499249_bc59393573_o_large
//http://weheartit.com/

HAR DERE HYTTE?
-S


4 Kommentarer


bilder fra photoshoot

I kveld drar vi vel til hytta. Har tidligere testet om nettet funker der, men det gjør det ikke, desverre. Så 0 blogging der. Skal ta meg noe å spise nå, så jeg kanskje ikke ser så "vettskremt" ut i ansiktet lenger, haha.


Legger ut noen bilder fra photoshooten med Ida. Kommer sikkert til å gjøre det litt av og til når jeg ikke har bilder til innlegget :-)

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


3 Kommentarer


ikea, here we gooooo

HEIHEIHEIHEI!

Kom nettopp inn døra med Kaja og vi har vært på en sykkeltur, I REGNVÆRET! ok, det regnet ikke sååå mye, men vi ble våte nok. Vi tok da turen til Ikea og gikk hele "omvisningen" (?) rundt. Og gjett hva vi fant på veien? Masse daaaaim ♥♥ Så vi spise litt av det og ja. I morgen blir det hyttetur, gledeeeer meg!

Har ingen nye bilder og dette er heller ikke nytt, men outfit for idag, nesten.

Topp fra BikBok.
Tights fra Cubus.

HVA SYNES DERE?
-S


6 Kommentarer


BILDER FRA IDAG

Ikke så mange, men noen (tatt fra evalone.blogg.no) ♥

Vi spilte kort :-)


fiiint av meg...

<3 ilu

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


6 Kommentarer


brownitaim

HELU! Idag har jeg vært hos Lone med Astrid, Sofie, Kaja og Anne, kjempekoselig ♥ Vi spilte kort, hoppet på trampoline og Anne tok litt bilder, som jeg sikkert legger ut senere idag. Nå er Kaja har og vi har bakt brownies, kaka står i ovnen. Haha, klarte å sprute ut litt røre mens jeg rørte, menmen. 

sææriøøs :pppppPPPpp

HVA HAR DERE GJORT IDAG?
-S


6 Kommentarer


verdens høyeste sankthansbål

Helu ♥
Så faktisk på nyhetene igår, ihvertfall litt, og så at de holder på å lage Norges høyeste sankthansbål i Ålesund. Skal bli 40 meter høyt elns. Kanskje verdens høyeste? Jaja, jeg fikk høydeskrekk bare av å se de som klatret opp på sidene, UTEN sikkerhetsnett. Så om de skulle ramle ned, så er de dææææva. help, absolutt ikke noe for meg. Her er bilder;

åherregud, er ikke dette litt sykt? Se de pittesmå folkene som står oppover der.

HAR DERE HØYDESKREKK?
-S


5 Kommentarer


grav, grav, GRAVEMARSKIN

HEI ♥

Har endelig klart å dratt meg opp av senga, men tror det meste av hjelpen kom fra gravemaskinene som bråker noe helt sykt rett utenfor, haha. Været er herlig idag også, tror jeg, eller kanskje litt kaldere enn i går? Vet egentlig ikke, HE-HE-HEEE..

Ingen planer for idag, møter sikkert en venninne elns. Men i morgen drar jeg og Kaja på hyttetur med resten av familien min. Gleder meg kjempemasse, blir sikkert koselig. Nå skal jeg ta meg frokost, blogges!

Hei guløye.

Forresten så har bildet mitt til angel star blitt lastet opp. Gjerne stem på meg om dere finner bildet da, hoho. Tror jeg lette gjennom alle bildene i galleriet igår, og det tok "kooort" tid. Men fant Emilie sin da :-)

ER DERE MED PÅ ANGEL STAR?
HVA SKAL DERE IDAG?
-S


1 Kommentarer


kjole vs kjole


Jeg vil si nr. 2 :-)

HVILKEN LIKTE DERE BEST?
-S


5 Kommentarer


Kjole vs kjole

Fant noen fine kjoler på nelly og tenkte å ha kjole vs kjole. Her er kjolene ♥

Haha, samme person på alle bildene. La ikke merke til det før nå :-)

NR. 1, 2, 3, 4, 5 ELLER 6?
-S


9 Kommentarer


Kjole, like/dislike?

Denne kjolen var vel på nelly for en god stund siden nå, men tok bare en helt random kjole akkurat nå. Statistikken har nesten ikke rørt seg en centimeter idag, så da får jeg prøve å blogge om noe som ikke er like kjedelig som min hverdag, hoho :-)

LIKE/DISLIKE?
-S


3 Kommentarer


BILDESERIE: BLOMSTER

Herlig nå som sommeren snart er i gang og da synes jeg det passer ekstra godt med blomsterbilder, så i går tok jeg litt bilder til denne bildeserien ♥


Nå tror jeg................at jeg går å legger meg. Så utroooolig trøtt... Natta.

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


4 Kommentarer


PHOTOSHOOT STINE OG IDA #4

Enda flere bilder fra photoshooten, og denne gangen er det faktisk skateboard :-) Vi er veldig flinke ;;

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


8 Kommentarer


BILDESERIE: KATT

Tok noen bilder av Sofie for en gooood stund siden, og tenkte jeg skulle legge de ut, så her er de ♥

Haha, hårbøylen til lillesøsteren min som ligger der :pOg her ser dere litt av skoene til Kaja, hoho :-)

Så søt ♥

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


4 Kommentarer


VIL DU BLI MED I BLOGG VS BLOGG?

Det er bare å melde seg på. Om det er mange som melder seg på blir den kanskje i kveld ;;VIL DU BLI MED I BLOGG VS BLOGG?
-S


19 Kommentarer


Kjole vs kjole

Sorry til den personen som laget denne, men orket ikke lage selv, så det ble google, ehe.. Men alle kjolene er fra nelly.com :-)

HVILKEN LIKTE DERE BEST?
-S


6 Kommentarer


Kjole vs kjole


Begge er fra nelly.com. Jeg synes begge var kjempesøte, men synes nr. 1 var ganske "normal", så jeg vil si nr. 2 ♥

HVILKEN LIKTE DERE BEST?
-S


10 Kommentarer


PHOTOSHOOT STINE OG IDA #3
Ikke så mange bilder på denne delen, men det er fler på de andre :-)

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


12 Kommentarer


Vurdering av emilieht.blogg.no

http://emilieht.blogg.no/

HEADER: Headeren er kjempefin. Bilder av deg og bloggnavnet er med. Kjempefin. 5+

DESIGN: Fint, enkelt og ryddig design. Oversiktlig blogg. Ser ikke så veldig mye til HTML-koder, men du har jo noen. Karakter: 5.

INNLEGG: Du blogger ganske ofte, men kan alltids blogge mer om du får tid. Kanskje begynne med litt mer enn bare hverdag. Vet du har blogg vs blogg, men kanskje med litt andre ting enn det også? Ellers skriver du bra. Karakter: 4+

HELHET: Du har en kjempefin blogg. Hadde ikke så veldig mye å si egentlig. Du kan forbedre med kanskje å starte med noe annet enn bare hverdag. Kjempefin blogg :-)

KARAKTER: 5

HVA SYNES DERE OM VURDERINGEN/BLOGGEN?

-S


4 Kommentarer


Hvem kler kjolen best?HALLE BERRY VS PARIS HILTON?
-S


4 Kommentarer


Kjole vs kjole


Begge er fra Nelly.com

NR. 1 VS NR. 2?
-S


6 Kommentarer


PHOTOSHOOT STINE OG IDA #2

Her kommer litt fler bilder fra photoshooten :-)Skjønner ikke hvorfor dette bilde ble feil vei..HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S

Outfit kommer snart :)


8 Kommentarer


Vurdering av idabirke.blogg.no


http://idabirke.blogg.no/ (headeren over er ikke den hun bruker nå, men den hun brukte når hun meldte seg på)

HEADER: Headeren din synes jeg er kjempefin. Bilde av deg selv og bloggadressen. Headeren er enkel og grei og blir absolutt ikke rotete i forhold til resten av designet. Kjempesøt :-) Karakter: 5

DESIGN: Designet er også enkelt og greit. Tror det er litt HTML-koder rundt omkring også. Karakter: 4/5

INNLEGG: Du skriver bra og har bra med bilder i innleggene. Ser få skrivefeil og ja, kjempefint :-) Karakter: 5+

HELHET: Du har en veldig fin blogg som er interessant å lese. Masse fine bilder og flott header.

KARAKTER: 5

HVA SYNES DERE OM VURDERINGEN?
-S


3 Kommentarer


Kjole, like/dislike?


LIKE/DISLIKE?
-S


3 Kommentarer


photoshoot Stine og Ida #1

Jeg hadde jo photoshoot med Ida i går, og her kommer del 1, med "tema" skog, eller vi var på denne plassen :-)

Og dere må gjerne lage en header til meg med bilder fra photoshootene som jeg kommer til å legge ut. Tenkte å legge ut en per dag ♥

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
VIL DERE HA #2?
-S


0 Kommentarer


Vurdering av annane.blogg.noHEADER: Jeg kan vel ikke si at headeren er det sterkeste ved bloggen din, desverre. Grunnen til det er at alt det andre er så bra. Den er litt uklar, men den passer fint med resten av designet og det er et bilde av deg og bloggadressen er med. Karakter: 4

DESIGN: Designet ditt er sykt fint. Masse HTML-koder og flotte farger som passer sammen. Karakter: 6

INNLEGG: Du skriver med få skrivefeil og blogger ganske så ofte. Du har også masse fine bilder.Karakter: 5+

HELHET: Du har en kjempefin blogg som er morsom å lese. Designet er nok det beste ved hele bloggen, ifølge meg, hehe. Synes det er utrolig fint. 

KARAKTER: 5+

HVA SYNES DERE OM VURDERINGEN?

-S


1 Kommentarer


Vurdering av anjalisbilder.blogg.noHEADER: Headeren er fin og har bilde av deg og bloggadressen. Det eneste du kunne forbedret her er å ha en header med bare deg, siden man er litt usikker på om hvem sin blogg det er av dere to som er på bildene. Karakter: 4

DESIGN: Designet er kjempefint. Enkelt og greit og det passer veldig godt til headeren. Du har ikke for mange farger og du har noen HTML-koder. Karakter: 5

INNLEGG: Du blogger ca. 1 gang per dag og det kunne du prøvd å øke litt. Da vil du sikkert få flere lesere også. Du har bilder i hvert innlegg og det er jo veldig bra. Du skriver ikke for lange eller for korte innlegg, men helt passe. Få skrivefeil her også. Karakter: 4+

HELHET: Du har en fin blogg og det eneste du trenger å forbedre er å blogge litt oftere. 

KARAKTER: 4+

HVA SYNES DERE OM VURDERINGEN?
-S


3 Kommentarer


Vurdering av pinkrosa.blogg.noHEADER: Headeren din er utrolig fin. De rosa fargene passer fint sammen og det er et bilde av deg. Bloggadressen står der ikke, men du har navnet på bloggen allikevel. Det som hadde vært enda finere, er vel om du hadde hatt på deg noe rosa på bildene av deg som hadde passet med resten, men det er greit sånn som du har det. Karakter: 5-

DESIGN: Du har et kjempefint design. En god del HTML-koder og farger som passer sammen. Du har også fått til å lage linker i selve headeren og det er kult. Karakter: 6

INNLEGG: Du blogger ca. 1-2 innlegg per dag og det er greit det, men du kunne blogget enda mer for da blir det enda morsommere å lese den, for meg iallefall :-) Du har masse fine bilder i vært innlegg og det er veldig positivt. Ser få skrivefeil. Karakter: 5-

HELHET: Du har en kjempefin blogg med masse fine bilder. Også et veldig fint design og det du kunne forbedret er å blogge enda litt oftere med kanskje blogg vs blogg, hot or not osv.

KARAKTER: 5

HVA SYNES DERE OM VURDERINGEN?
-S


1 Kommentarer


JUMPSUIT, HOT OR NOT?


HOT OR NOT?
-S


4 Kommentarer


Vurdering av sandralips.blogg.noHEADER: Headeren er fin den. Du har en lys bakgrunnsfarge så den ikke blir for "kraftig". Bloggadressen er med og det er et bilde av deg. Det hadde vært enda bedre om du hadde et bilde av deg selv hvor du så mot kameraet så vi så hvem du er, men greit sånn her også. Det jeg ikke syns helt passet inn var de jordbærene på toppen. Jeg forstår ikke helt hvorfor de er med. Karakter: 4

DESIGN: Designet ditt er kjempefint og passer flott med headeren. Samme brunfarge til bakgrunn og ja, har egentlig ikke mer å si. Eller du kunne hatt litt fler HTML-koder. Dette er ikke et must, men da blir headeren morsommere å se på :-) Karakter: 4+

INNLEGG: Jeg ser lite til skrivefeil og du blogger ca. 1 innlegg per dag. Du kunne prøvd å øke med først to innlegg per dag og mer og mer. Leserne liker at du oppdaterer ofte, eller iallefall jeg, tihi. Du har greit med bilder , kunne alltids hatt flere. Karakter: 4

HELHET: Du har en fin blogg og det eneste som jeg synes er ganske viktig å gjøre, er å blogge litt oftere.

KARAKTER: 4

HVA SYNES DERE OM VURDERINGEN?
-S


2 Kommentarer


Vurdering av camillaskanoy.blogg.noHEADER: Headeren er kjempefin. Farger som passer sammen og navnet ditt. Bloggadressen din står der ikke, og det er jo litt dumt i tillegg til at headeren går igjen to ganger, eller fortsetter på den andre siden eller hva jeg skal si. Karakter: 5-

DESIGN: Designet ditt er jo greit nok, men når du har litt forsiktige farger i headeren blir det litt mye å ha "knasj" rød bakgrunn. Du har også røde overskrifter og jeg tror det ville blitt finere om du hadde endret de til brun eller svart eller hvit (bakgrunn). Ellers kan du jo alltids sette inn noen HTML-koder. Karakter: 4 

INNLEGG: Du har få skrivefeil når jeg leser gjennom noen innlegg nå, men av og til feil i forhold til liten/stor bokstav. Du har bilder i hvert innlegg, noe som er bra, men du oppdaterer dessverre ikke bloggen din så veldig ofte. Karakter: 4

HELHET: Du har en fin blogg og har fine bilder og en utrolig fin header.

KARAKTER: 4

HVA SYNES DERE OM VURDERINGEN?
-S


12 Kommentarer


Hvem kler kjolen best?


LEIGHTON MEISTER VS PARIS HILTON?
-S


4 Kommentarer


PHOTOSHOOT: SUMMER

Her er noen av bildene jeg og Kaja tok før treningen min ♥HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


3 Kommentarer


hits