Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
bilder fra bursdagen til kaja og emilie

Heeeei ♥ Var på en herlig bursdag hos Kaja og Emilie på fredag, og tenkte å legge ut noen bilder :-) Er i oslo nå, men flinke meg lastet de opp på facebook rett før jeg dro til oslo i dag! Så kopierer bare litt derifra, kan være noen av dem ikke kommer opp, menmen..

Anne og meg

Kristin og meg 

Anne, Elise og Kristin, hahaha

Siren og Kaja

fine jenter ♥ Anne, Tone, Ada og Elise

måtte klippe bort meg på dette bildet, så helt dopa ut siden jeg blunka. Men Emilie, Kaja og Kristin ♥ Emilie har forresten på seg drømmekjolen min, tror jeg la den ut tidligere i år, mars ellernoe? :-) loveit!

meg og Emilie ♥ begge kjolene er fra Nelly :-)

nå er jeg da hos søskenbarna mine i oslo, og vi koser oss som bare det. Hadde taco til middag, med is og jordbær til dessert, været er herlig her!

I morgen drar jeg til Lysekil, Sverige, og blir der på treningsleir en uke, så snakkes vel forhåpentligvis etter det engang. Men nå er det kveldskos, tante har laget sånn lefsegreier, hørtes kjempegodt ut! :-)

hva synes dere om bildene?3 Kommentarer


min sommer 2011

Tror muligens jeg får blogget i sommer på hytta, men ikke ellers egentlig. Så kan ikke love dere superbra blogging akkurat. Er jo ikke sikkert vi får inn nett på hytta heller.. :-(

Men tenkte å vise dere "min sommer 2011", tihi ♥

♦ Uke 26: Lysekil, Sverige


Var her for 2 år siden, på treningsleir i kunstløp. Skal på isen 2-4 ganger om dagen i tillegg til 1 trening utendørs tror jeg (?) Var utrolig morsomt sist gang ihvertfall, og da badet vi imellom hver trening, utrolig herlig! Fant dette bilde på google, men husker faktisk at jeg var akkurat der, stranda på bildet heter "pinnevik" om jeg ikke tar helt feil :-)

♦ Uke 27: Hytta i Østfold


Skal dit med familien, i tillegg til tante, onkel og søskenbarn. Blir utrolig koselig med Marte og Daniel der ++ Er så fint der hvert eneste år! Vi bruker også hvert år og dra til et sted som heter Engelsviken og spise blåskjell, reker osv på restauranten der. I tillegg tar vi turen forbi hytta til kongen og dronningen, utrolig fin plass! I fjor så vi faktisk "kongebåten" og seilbåten til kongen, haha :-)

♦ Uke 28: LONDON (!!!) og noen dager på hytta

Dette blir så utrolig bra!! Har aldri vært i London før, så gleder meg helt sinnsykt mye. Tror ikke vi skal "shoppe" så mye da, men mer dra på musikaler, madame tussauds, london eye osv. Blir så bra!! ♥ Skal kanskjekansje kanskje dit til høsten med mamma også, fikk nemlig helgetur til et sted i europa i konfirmasjonsgave :-)

♦ Uke 29:  Hytta i Østfold

Når vi kommer tilbake fra London, drar vi på hytta igjen, og blir der en uke til. Blir kjempebra det og ♥

♦ Uke 30: Hos Marte

Skal mest sannsynlig "bo" hos Marte denne uka, og det kommer til å bli utrolig bra! Men om hun skal til syden eller andre steder, må jeg bli med familien til Trondheim. Men blir sikkert bra uansett ♥

♦ Uke 31: Tønsberg


Drar på treningsleir i kunstløp her og. Hele 3 år siden sist gang jeg var der på leir, blir nok utrolig bra! ♥

♦ Uke 32: Hytta i Oppdal

Dette er et bilde fra i vinter, men det er fint der om sommeren også :-) Og siden det ligger høyt på fjellet, blir man fortere brun, så hihihih. Men tror ikke jeg blir så brun i sommer egentlig, har bare ikke tålmodigheten til å ligge i sola hele dagem, ahhaha. Men ihvertfall, denne uka blir utrolig koselig. Tror mamma har sagt noe om at vi får besøk av forskjellige vi kjenner denne uka ♥

♦ Uke 33: HjemmeDette blir (mest sannsynlig) den eneste uka jeg er hjemme. Og denne uka blir sikkert kjempekoselig! Møter igjen venner, herlig vær, fantastisk ♥

Dette er da min sommer i år, noen av bildene ble dessverre litt mindre enn de andre, menmen. Det tåler dere vel? :-)

hva skal dere i sommer?3 Kommentarer


god mårron

God morgen alle sammen ♥ Våknet for en god stund siden, og har dusjet og pakket litt til i sommer. Jeg drar nemlig til oslo i morgen, for så å dra videre til sverige på søndagen, og så kommer jeg ikke hjem igjen før den siste uka før skolen starter igjen. Så har en god del å pakke ja, ahaha.

Skal til byen med Kristin i dag, og senere i kveld blir det bursdag til Emilie og Kaja, blir sykt bra! Men nåå, blir det snart mer pakking, skal bare poste et innlegg til først, tihi :-)hva skal dere i dag?2 Kommentarer


ny kjole


fra nelly/rare fashion 499,- (fri frakt nå forresten) dere finner den >her<

ååå, har siklet etter denne kjolen helt siden i høst, begynnelsen på vinteren! har hatt lyst på den så utrolig lenge, men orket ikke bruke 500 på en kjole akkurat da, i tillegg til at de ALDRI fikk inn min størrelse, husker jeg fulgte med hver eneste dag både på denne hvite og den samme i rød, hahaah. 

 

Var heldig med å få den i dag, planla nemlig å bruke den i Emilie og Kaja sin bursdag som er i morgen, gleder meg som en liten unge! Lenge siden sist bursdag nå, så dette blir garantert superbra!

 

Ellers så vil jeg si at kjolen satt som et skudd :-) Bestilte i XS/S, og den hadde passe lengde, og var stram rundt. Jeg er da litt over 1.60, kanskje jeg nærmer meg 1.70 og, men jaja. Så hvis du er rundt det og tenker å kjøpe denne, bør du ta XS/S, tihii.

hva synes dere om kjolen? 9 Kommentarer


akkurat NÅ er jeg i 100!

Heeeei! Fikk igjen karakterkortet på skolen i dag, og gjett hva? Fikk 5,0 i snitt!!! Er utrolig fornøyd, fikk 4,8 i fjor, så har forbedret meg ihvertfall! I tillegg til det fikk jeg nettopp høre at kjolen min fra nelly har kommet, gleder meg til å prøve den! Kan sikkert vise dere senere :-) Men nå er det sommerferieee, herlig! ♥


tenk det! har aldri hatt en eneste 6er på kortet før, og i år får jeg to!? ååå, jeg er så fornøyd! ♥

har dere fått karakterkortet?1 Kommentarer


innkjøp

topp fra bikbok, salg 99,-

shorts fra cubus, salg 99,- 

poncho fra hm, salg 50,- (!!!!)

øredobber fra hm, 49,50,-

leppestift fra hm/maybelline new york, salg 50,- (!!!) i fargen choco cream.

hva synes dere om innkjøpene?4 Kommentarer


syk..

Heihei :-) Vet at jeg lovte dere innkjøp i går, men ble dessverre syk... Lå og sov for det meste av dagen i går, og var for dårlig til å kunne blogge. Men innkjøpene kommer i dag, skal faktisk ta de rett etterpå nå ♥


tok dette bildet i går, i håp om å kunne blogge med det i går om jeg ble bedre...men nop, var like syk hele dagen faktisk. måtte også ha med meg parasetter på skolen i dag, haha.

Emilie er med meg hjem nå, og vi har laget oss herlig kakao, og senere i dag skal vi lage kort og kanskje kake til læreren vår som mest sannsynlig slutter :-(

hva skal dere i dag?2 Kommentarer


dagen i dag

Var på piknik med Kaja og Kristin tidligere i dag, kjempekoslig! Har vært utrolig varmt i dag ♥


kristin, meg og kaja


kaja og kira, hahahaa

innkjøpene kommer i morgen! og denne gange skal det faktisk bli i morgen, og ikke 2 måneder senere, hahahaha. Har en del nytt å vise dere :-)

hva har dere gjort i dag?3 Kommentarer


forslag til må-gjøre-video

Heihei ♥ Tenkte kanskje å lage en må-gjøre-video i nærmeste fremtid, men trenger jo ting å gjøre, så gjerne kom med maaange forslag :-)

forslag til må-gjøre-video?6 Kommentarer


antrekk #200611

 

topp fra bikbok, armbånd fra lindex (?), og shorts fra cubus

vet at jeg skulle ha lagt ut innkjøp for leeeenge siden, men har ikke tatt meg tid til å ta bilder av de nye tingene, men tror jeg legger det ut i kveld ellernoe :-) men nå har jeg besøk av kaja og kristin og vi skal vel ut i sola snart, herlig vær i trondheim i dag ♥♥

hva synes dere om antrekket?5 Kommentarer


smoothie med ida

Heihei :-) I kveld har jeg vært med Ida og vi lagde en utrolig god smootie!

 


himmelsk!!

vet ikke helt om jeg kan kalle det "smootie" da men, tok bare i blåbær, bringebær og melk, hahhaa. fristet ikke med noe juice og sånt oppi..

liker der smootie?0 Kommentarer


bilder fra i dag

Startet dagen med å dra til kaja, (som har hatt bursdag i dag ♥) og møtte også Kristin der. Så fikk vi snakket litt med Emilie, og avtalte å møte henne ved båten som går til munkholmen.

Vi hadde akkurat 8 minutter på oss før båten gikk, ahaha. Sååå, vi endte opp med å småløpe nesten hele veien, men gjett hva? Etter å ha løpt flere kvartaler bortover fra Kaja, fikk vi ved det siste kvartalet en telefon fra Emilie. - Båten har gått. Jodaaa..., men heldigvis gikk det båter hver halvtime, hahha!

Akkurat fem minutter for sent...

 


sommer og sooooool ♥♥.....


.....med noen skyer, hhahhaa


emilie ♥

hva synes dere om bildene?0 Kommentarer


antrekk #190611

Var på munkholmen i dag med Kaja, Emilie og Kristin, utrolig koselig!

 

jakke fra cubus, topp fra hm, shorts fra cubus, ring fra ginatricot, veske fra mango, sko fra falkanger (?)

hva synes dere?2 Kommentarer


nytt design

Fant et kjempefint design på bloggen >http://blogg.idafiskaa.com/<. Hun har forresten en veldig bra blogg, tar ihvertfall mange bra bilder og videoer!


bilde fra photoshooten jeg og Ida hadde i går, legger vel ut resten av bildene senere :-)

hva synes dere om det nye designet?0 Kommentarer


shopping på ikea

Heiheiheeei! ♥ I dag har jeg fartet rundt på møbelbutikker med mamma, i tillegg til at vi har besøkt noen venner som skal reise til usa i morgen og bli der hele sommeren!

Men, fant masse fint på butikkene, men endte til slutt opp med at alt var fra ikea, hahhaaha! Fant egentlig noen utrolig fine ting på de andre butikkene også, men det jeg ville ha der, var liksom utsolgt.. :-( kom ikke inn før om 2 måneder ellernoe. Men nå blir det ryddings av rommet mitt, og så flytter jeg inn det nye, hihih, gleder meg!og slik ser rommet mitt ut nå:


som dere ser, trengs det litt rydding osv., hhhahahahahahahhaha!

hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


bilder fra djupvika

Var utroooolig fint vær i dag, dere aner ikke!!! Har ikke vært sånn væf her i Trondheim på evigheter! Tok en god del bilder, men de fleste får jeg ikke legge ut....

Etter vi hadde vært i djupvika med skolen, dro jeg, Kaja, Kristin og Emilie på solsiden en tur på en liten shoppingrunde, tihi ♥ Innkjøp kommer senere :-) Etter det dro Emilie, og vi andre tok turen til byen i tillegg, og så etter at Kaja også hadde dratt, dro jeg og Kristin på brygga på solsiden, heeerlig!


kaja og kristin ♥


emilie og kaja ♥

elise og meg ♥


solbrillesnuppa123 aka lone ♥


astrid ♥

kristiiiiin ♥


hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


bilder fra sommeravslutning

 


emiliee ♥


var ikke så mange bilder menmen.. nå ligger kaja og emilie over, snakkes!

hva har dere hgjort idag?0 Kommentarer


sommeravslutning

Kom hjem for ikke så lenge siden. Var nemlig i byen og byttet inn bikinien jeg kjøpte i går, med en som hadde alle stroppene på plass. Hadde selvfølgelig glemt penger til å ta bussen hjem, så endte opp med å gå hele veien fra byen, noe som nesten tok en time!!!

Senere i dag skal jeg på sommeravslutning med skolen, to av klassene.  Vi skal grille på festningen, gleder meg kjempemye! ♥ Men nå skal jeg ordne meg litt mat, er døds-sulten! Hadde ikke med penger på skolen i dag, og fikk ikke låne av Emilie som jeg dro på butikken med....


meg og Emilie på skolen i går (?) :-)

har dere sommeravslutning med skolen?2 Kommentarer


bilder fra munkholmen #2
vind ja..2 sekunder etter dette bilde ble tatt, begynte det å lyne og pøsregne!


og på grunn av det, ble kristin livredd, og løp inn. som dere ser, holdt hun på å løpe ned en fugl, hahaha, og det så jeg ikke før jeg hadde overført bildene, hahahah!

hva synes dere om bildene?2 Kommentarer


innkjøp #140611

Var i byen etter skolen med Kaja i dag, og fant meg en bikini og en ring, lovelovelove ♥


ring 33,- ginatricot (originalpris, 129,-) KUPP!


bikini 129,- og 99,- hm skal bytte inn denne til en annen en, den samme, bare med stropper. Den jeg prøvde hadde det, men når jeg kom hjem med denne fant jeg ut at denne ikke hadde det, så da blir det bytting i morgen, hihi :-)

hva synes dere?4 Kommentarer


bilder fra munkholmen #1

Heiheeei! Lenge siden sist, fikk ikke nett på hytta, noe jeg trodde jeg kom til å få, menmen. Har en god del bilder til dere, faktisk. Er ikke ofte jeg har mange bilder til dere, haha. Tok dessverre så si ingen bilder fra hytteturen i helga da, siden det regnet, tordnet og alt det der. Ble derfor inne alle dagene og gikk sminkefri med joggebukse, hettegenser og ullsokker, ahaha!

Kom på at jeg måtte ha noen bilder til bloggen først når vi skulle dra hjem, så ble noen sminkefrie, stygge bilder på seilbåten, som mest sannsynlig ikke vil bli lagt ut. Men jeg var på munkholmen på torsdag (?) med Kaja, Lone og Kristin, noe som var kjempekoselig fram til 6-tiden, da begynte det nemlig å styrtregne og lyne! Men båtturen hjem igjen gikk heldigvis greit, er jo mer risikabelt å ta båt når det lyner...


kristin


kristin og kaja


kaja, meg og kristin

 

 herlig!

lone

 

 


vind, hahaha

får ikke til å laste opp flere bilder nå, så det får bli en del 2 senere :-) nå skal jeg straks på trening, snakkes!

hva har dere gjort i dag?0 Kommentarer


innkjøp; sko 

 


eeelsker de♥ og ikke bare er de fine, men også kjempegode å gå i! ♥ 799,- fra eurosko

hva synes dere om skoene?3 Kommentarer


i nuet

Heihei :-) Startet akkurat med å pugge matte, vi har nemlig mattetentamen med hjelpemidler i morgen... Skulle egentlig starte å pugge mye tidligere, men det har vært så varmt i dag, og jeg jobber utrolig dårlig med skolegreier når det er varmt. 

I morgen etter skolen skal jeg, Kaja, Lone og Kristin på munkholmen, blir sikkert kjempekoselig! Tar kanskje med kamera, er ikke sikker enda. Men nå må jeg pugge videre, snakkes :-)


i nuet

har dere hatt mattetentamenene?2 Kommentarer


i love this dress


      

349,- fra nelly

elsket denne kjolen fra første gang jeg så den. har så utrolig lyst til å bestille den, men føler at jeg må spare penger til sommeren og sånt. men den er så utroooolig fin!! ♥

hva synes dere om kjolen?3 Kommentarer


bilder fra helga

torsdag:


nydusjet, hohiho :-)


kiraa ♥


finvær ja ♥ var faktisk rundt 25 grader alle dagene!

fredag:


shopping på amfi borg i Sarpsborg ♥ innkjøp kommer senere, var ikke noe særlig til klesbutikker, så kjøpte litt andre ting :-)


Denne dagen kom også tante, onkel, og søskenbarna mine oppover ♥

lørdag:


søskenbarn > Kristin < (link) og Kira ♥


jordbææær ♥ dette + sukker på var frokosten min alle dagene, og spise alltid dette når jeg er på hytta om sommeren, blir liksom ikke det samme uten, hihi ♥


lillesøster Marianne og søskenbarn > Aurora < (link) ♥


rådyr ♥ på den ene siden av hytta er det åker, og hver sommer bruker vi å se mange rådyr her :-) har ringet rundt rådyrene med retusjerings-greia, haha. Har ikke paint, picasa eller noe slikt enda. I Iphoto er det heller ikke tekst jeg kan ha over bildene, noen som har gode "paint-lignende" og eller bra redigeringsprogram som går på Mac? 

søndag:


Denne dagen reiste vi hjem, men på vei hjem stoppet vi innom et sted som het "Ramme Gård", som tydligvis er åpent kun 3 ganger i året eller noe lignende. Var utrolig koselig ♥


søskenbarn og lillesøster nærmest til venstre :-)

 

 

 


idyllisk! utrolig fint der ♥

 


øko-burger og øko-cola, hahaha ♥ burgeren var god, men colaen smakte dritt!


var sånn "sump"-lignende under oss, så vi klatret over på disse pinnene i vannet, hahahhahaha! 

 


utsikt ♥♥

 


tok et snikbilde gjennom gjerdet, hihi. Dette er da en sånn "hage" de har ordnet sikkelig fin, men det kostet 80 kroner for å komme inn, og da ble vi guidet igjennom hele hagen, så vi sparer det til sommern, tihi ♥


var en del med Simen og Daniel i helga også, men hadde aldri med meg kamera når jeg var med dem, haha, Var på en båttur med de på lørdagen, hvor vi gikk i land på en øy og koste oss med kjeks og brus ♥ nomnom

hva synes dere om bildene?2 Kommentarer


begravelse

Heihei! Endte opp med en mørk bukse fra bikbok og, sort puffermet topp, sorte støvletter og vårjakka fra i fjor i dag i begravelsen. Fant ut etter å ha snakket med Elise i år kveld at jeg ikke kunne ha noen av antrekkene.. Men hadde ikke noen andre kjole/skjørt heller, så jaja. Selv om moren egetnlig hadde ønsket at vi hadde kjoler/skjørt... :-(

Men begravelsen var veldig fin, samtidig som den var utroooolig trist. Holdte tårene tilbake under hele sermonien, men endte opp med den hodepinen! Menmen, var veldig mange som var der, og mange hadde tatt med blomster som sto foran.


fra i går

har dere vært i begravelse før?1 Kommentarer


antrekk vs antrekk: begravelse

Skal i begravelse for Eva i morgen, og vet ikke hva jeg skal ha på meg. Gikk gjennom klesskapet, og fant ut at jeg hadde veldig lite mørke klær som var litt "pyntet" på den måte og passende til en begravelse. Fant også en kjole som jeg kanskje skal selge.


nr. 1 - kjole fra gina tricot

vs


nr. 2 - kjole/topp fra bikbok, skjørt fra risøe

nr. 1 eller nr. 2?17 Kommentarer


antrekk #060611

Heihei :-) Ble ikke noe blogging i helga, hadde kùn internett på mammas iphone, og da kan man ikke blogge med bilder og sånt...

 

 


topp fra cubus, singlet fra ginatricot, bukse fra cheap monday, perleøredobber fra glitter

hahah, har ikke tatt ut madrassen fra da Ida lå over, dytta den litt ut døra når jeg tok bildene, trodde liksom at den ikke syntes, men jooo-a.. Skulle vel egentlig ha strøket toppen jeg har på meg også, menmen :-)

hva synes dere?5 Kommentarer


drar på hyttaaa

Heiheihei! Nå er det friiiiiiii! Er bare onsdag enda liksom, så da benytter jeg, mamma og søsteren min anledningen til å dra på hytta vår som er 1 time unna oslo. Emilie skulle egentlig bli med, men måtte øve til noe turngreier.. Meen, har litt dårlig tid, mamma vil vi skal dra hel, og ..oooobs, den er vist det nå, ihhihi. Jaja, tror jeg tar med pcen, så snakkes!hva skal dere i helga?5 Kommentarer


hits