Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
I madrid

Hehe, tar et lite saann unntak fra blogpausen. Er i Madrid naa og det er skikkelig varmt. Som dere ser kan jeg ikke skrive ae, oo og aa, menmen. Ja, idag har det vel veart 38 grader, rundt det en plass ihvertfall og vi har holdt oss ved bassenget i hele dag. Vannet var kaldt, men naar det er saa varmt, maa man bare ta en dukkert minst hvert 15 minutt, haha ?

I morgen drar vi paa shopping i byen, haaper paa noen fine innkjoop, hoho. Har ogsaa hoort at de har zara her, bare som en nyttig opplysning for dere senere en gang :-) Faar vel komme meg ut paa terrassen naa, utrolig varmt. Om dere sjekker yr, saa er det varmest om kvelden, utrolig nok, haha.Jaja, faar ikke til aa lime inn noe bilde her. Sitter paa mac og er veeeeelig proo, haha. Men tror dere kan sooke paa madrid paa google selv og finne de samme bildene jeg ville tatt, haha.


HVOR ER DERE PAA FERIE?
-S


5 Kommentarer


BLOGGPAUSE + bilder fra bading

HEIHo og beklager for dårlig blogging. Men herregud, det er jo sommer, og jeg tror jeg har dødd av varme både idag og igår. 

MEN nå til en veldig viktig og stor ting i mitt liv. JEG BADET, jeg gjentar, JEG badet igår, I SJØEN! Jeg er virkelig ikke den typen som gjør det, men var på munkholemen igår med Kaja, Emilie og Tuva og når de badet måtte jeg i det minste klare å vasse litt, haha. Men så når jeg hade kommet litt uti, dyttet alle meg vidre utover, så jeg badet i sjøen, noe jeg kanskje bare gjør max en gang per år, haha. Badet forresten en gang til etterpå og fant en stor flytestein.

Tenkte å ta bloggpause nå, kommer kanskje litt tilbake om 3 uker. Blir først nå borte i 4 dager i madrid og så 3 dager på hytta og deretter 2 uker på treningsleir. Mulig jeg har tilgang til pc når vi kommer til hytta etter det igjen, men det spørs vel litt på været, så til da, hadebra :-)

Og NÅ noen bilder fra når Kaja badet alene på hytteturen;Haha, det skal være godt gjort å hoppe helt likt to ganger på rad, foressten, det var FEM ganger på rad :-)Legg merke til søsteren min som står med hånduken, klar til at Kaja skal ha den. Kaja betalte henne nemlig for å være butleren hennes for en dag. HAHAHA, kødda.

Men ja, hun hoppet uti 5 ganger og det er ganske godt gjort når vannet er så kaldt at man(rettere sagt meg) får krampe bare ved å ta føttene uti, haha.

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
HVA SKAL DERE I SOMMER?
-S


2 Kommentarer


synkroniseringsproblem

HELLU ♥

Holder på å laste ned sanger nå. Men jeg har fått et lite, eller heller sagt STORT problem. Jeg får ikke til å overføre sanger til ipoden lenger :( Så jeg har bare noe med 40 sanger på i-poden siden den aldri vil "synkroniseres" lenger. Jaja, holder på å laste ned en ny versjon av itunes nå, så får vi håpe det funker etterpå :-)


HAR DET SKJEDD MED DERE FØR?
-S


1 Kommentarer


Svar på spørsmålsrunden

Oida, fant akkurat ut at vi reiser i morgen, eller resten av familien reiser i morgen, jeg blir igjen hjemme og reiser til hytta med fly på søndag, hihi. De bruker 8 timer i bil, mens jeg 45 minutter i fly, hoho. De skal da være på hytta i helgen mens jeg er hjemme. Ooog på mandag tar jeg fly til Madrid med mamma og lillesøstrene mine.

Men siden "vi" reiser i morgen må jeg legge ut spørsmålsrunden nå. Får ikke blogget på 3, kanskje 4,5 uker. Er først i madrid og drar direkte på treningsleir i 2 uker, og jeg får ikke ta med pcen dit for den kan bli stjelt, derfor skal jeg prøve å finne en "vikar", hihi.
Men til spørsmålsrunden;
Er du glad i og ta bilder?
- Ja, eller sånn passe egentlig. Tar bilder når jeg kjeder meg og bare når jeg har lyst. Er ikke akkurat noen "fotograf", haha.
Hvilken musikk liker du best?
-åå, det er så mye fin musikk. Hører mest på musikk som er på energy osv.

kan du begyne med og svare på komentarer
- Jeg gjør det om jeg får spm :-)

Har du dyr? i so fall hvilken?
- Nei, ingen, men har hatt fisk. Det kuleste dyret i verden ;;
Husker jeg hadde en sånn her, bare at den nesten var helt hvit med et rødt hjerte på hodet ♥

Hva er den beste opplevelsen din?
- Aner ikke, det er så mange gode opplevelser :-) Men om jeg bare skal komme på en nå i farta, blir det kanskje, ok aner ikke, hihi.

hva er favoritt bloggen din? eller flere?
- Har ingen favorittblogger, men leser de i klassen sin ++ :-)

favorittlåt?
- FAIRYTALE <3333 Nei, aner egentlig ikke.

favortittartist?
- Alexander Rybak :-) Nei, aner ikke her heller, haha.

livrett?
- Taco, lassagne og pizza ♥

bestevenn?(velg en)
- Det blir egentlig vanskelig å velge en, men jeg tror det må bli Kaja ♥ 

leser du noen faste blogger? hvilke?
- Ja og nei. Går innom forskjellige blogger på "vennelisten" når jeg ser noe som høres litt "interessant" ut og av og til blogger på topplisten :-)

liker du supper? :L
- Nei, egentlig ikke, hehe :)

hva er din "ekte" hårfarge?
- Den jeg har nå. Har aldri farget håret :-)

hobby?
- Har aldri helt skjønt ordet "hobby", tror jeg må få noen til å forklare det litt, hehe.

hva holder du med på på fritiden?
- Kunstløp og er med venner osv. :-)

kan du vurdere meg på nytt nå snart?
- Har vurderingsrunder av og til.

har du laget headeren og designet ditt selv?
- Headeren har jeg laget selv, designet har annavie.blogg.no laget til meg :)

favorittfarge?
- Rosa og blå ♥

har du hatt kjæreste? i så fall hvem og når?
- Ja, husker ikke når :)

Hva heter de beste vennene dine?
- Kaja, Emilie, Maria, Kristin, Ida og Marte ♥

Haha, fint bilde ;p

Morsomste du vet?
- Hva er vel morsommere enn å være med venner? ♥

Beste maten?
- Taco, Lassagne og pizza <3

Har du farget håret før?
- Nei, aldri, men har tenkt på det en god del ganger :-)

Sommer eller vinter?
- Sommer

Den fineste kunstløpkjolen din? ;P
- Den nyeste jeg har, en rød en, har ikke bilde :)

Favoritt program på TV?
- FRUSTRERTE FRUER ♥

Hvor mye bruker du (av penger) i uka?
- Vet ikke, det varierer :-)

Får du ukelønn? (hahah!)
- Ja

Tristeste du vet?
- Begravelser tror jeg.

pepsi eller solo ?

katt eller hund ?
- Hund

sommer eller vinter?
- Sommer

syden eller storby?
- Ja takk, begge deler :-) Neida, kanskje syden?

frukt eller godteri?
<3<3<3<3<3<3<3

sminke eller naturlig?
- Avhenger av personen :-)

overnatting eller filmkveld?
- Begge deler ♥

borgelig eller kristelig?
- Kristelig :-)

vann eller melk?
- Melk

Håper dere fikk svar på det dere lurte på :-)
-S0 Kommentarer


hjemme fra bytur

Heiho ♥

Har vært i byen helt  siden etter middag, noe som var i 3-4 tiden, men kommer ikke hjem med en eneste ting, haha. Jeg prøvde å bytte den kjolen, men i og med at jeg ikke hadde kvitteringen, funket det ikke. Var på 3 av samme butikk og ingen av dem hadde kjolen engang. Så dro jeg på en til, og der hadde de den, men hun "unnskyldte" seg med at de hadde fått ny sjef osv. Æsj, og den andre kjolen som var så fin og sommerlig.

Det har faktisk vært fint vær i Trondheim idag. Det var jo egentlig meldt regn og "shitvær" resten av denne uka, men de der "oppe" har visst endret mening, haha.

Bilde fra igår kveld. Sorry for dårlig oppdatering av bilder, men har jo ikke begynt å bruke det nye kameraet sånn "ordentlig", men i morgen får jeg det, gleder meg :-):-)

HVA HAR DERE GJORT IDAG?
-S


1 Kommentarer


superkokken

HEIHO!

Nå tror dere vel jeg skal skrive et innlegg om at jeg ikke klarte å lage middag og alt ble "katastrofe", men jeg skal faktisk skryte litt, HE-HE. Men jeg var jo i byen med Kaja idag og så måtte jeg hjem siden jeg skulle lage middag. 
Lagde taco og brukte fraktisk KUN 5 minutter! Det er litt sykt eller hva? Ok, kanskje det ble nærmere 10-15 minutter, men det var bare fordi jeg ikke visste hvordan man skulle varme opp lefsene, men nå kan jeg det også, jihuu :-)

Skal til byen igjen nå, hehe. Fikk nesten ikke vært på en eneste butikk, det eneste vi fikk gjort var egentlig å kjøpe oss is og milkshake, haha. Eller Kaja kjøpte også en bikini. Men jeg skal bytte en kjole, for det er en syktfin kjole jeg vil ha istedenfor, som tilfeldigvis er ganske lik, haha.

Huff, langt innlegg egentlig.

Hahaha, random bilde fra filmen vi så igår. Tror jeg tok sånn 500000 slike bilder, og dette er et av de få som ble vellykket, ahahaha!

LAGER DERE MIDDAG?
-S


1 Kommentarer


hits