Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
nytt design

Hei og god morgen :-) I går fikk jeg ordnet med nytt design, fant flere fine gratisdesign på "nerdie.me". Så da endte jeg opp med dette. Er litt småjusteringer igjen, så er det helt ferdig. 

Og ikke bare har jeg fått meg design, snille og flinke Lone har nemlig laget header til meg! ♥ Er litt uklar, men kameraet mitt tar litt uklare bilder fortiden, må kanskje sende det inn på reperasjon... Men nå skal jeg lage meg frokost, blogges!


hva synes dere om det nye designet og headeren?0 Kommentarer


bilder fra båttur med elise


badet for første gang i trondheim i år, ISkaldt!

 

 


Var på båttur med Elise på søndag. Utrolig koselig! Vi dro innom munkholmen og fikk kjøpt oss is og når vi kom tilbake i båten, badet vi. Etterpå var vi på en resturant og spise og så overnattet Elise hos meg. Og da så vi filmen "bienes hemmelighet" eller noe sånt, kjempebra ihvertfall.

Jeg ser forresten etter nytt design, gratisdesign altså. Så om noen av dere har eller vet av noen som har det, gjerne skriv linken under. Har funnet en del, men de som er helt sykt fine er alltid så vanskelige og laste opp... 

hva skal dere i dag?4 Kommentarer


Fakkeltoget

Regnet utrolig mye, så ble helt gjennomvåt. Lot sykkelen stå igjen i byen, siden snille mamma kom og hentet meg ♥ Men får vel hente den i morgen :-)

Det var kjempemange der, vet ikke om jeg har sett så mange samlet på torget i trondheim før, var rundt 20 000. Var der med Elise og Lone og gikk runden rundt. Møtte også foreldrene til ei jeg kjenner som var på utøya, og hun var en av de første som hadde kommet seg unna.

Var 3 artister som spilte en sang hver, og det var Chand Torsvik, Åge Aleksandersen og en til som jeg ikke husker navnet på. 


Rita Ottervik, Trond Giske, og overlevende fra utøya.

Dette tror jeg var utenfor kontoret til arbeiderpartiet, og her la vi blomster, men de ligger nok nesten helt nederst, siden vi gikk ganke tidlig i toget. Var selvfølgelig mange flere blomster midt på torget.gikk dere i fakkeltoget hvor dere bor?0 Kommentarer


innkjøp #250711 // og fakkeltog

Lenge siden sist nå, 1 måned eller noe sånt! I dag var jeg i byen med Lone og Elise. Var mye salg rundt omkring, og jeg fant en del fint. Tror nok det blir mer shopping i løpet av uken, er en del ting jeg trenger ogsånt. 

Bilder fra i sommer kommer nok i løpet av uka, kanskje noen i kveld til og meg :-)

topp fra bikbok, 99,-


topp fra bikbok, 49,-

skjørt fra hm, 30,- (!!!)

genser fra hm, 79,-

neglelakk fra hm, 89,50,- (var det eneste jeg ikke kjøpte på salg i dag, haha)

Nå skal jeg gå i fakkeltoget i trondheim, som er for de 93 som døde på fredag. Er jo helt forferdelig, skjønner virkelig ikke hvordan gjerningsmannen klarte å gjøre noe slikt. Og det verste av alt, han tror han har gjort noe bra og at vi senere vil takke han!!!? Skjønner ikke at det finnes slike mennesker, uff.

hva synes dere om innkjøpene?

skal dere i fakkeltog?4 Kommentarer


hits