Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
kommet hjem, skal reise igjen

HEI! Har vært borte i helgen og da ble det 0 blogging og nå må jeg skuffe dere med at det også blir 0 blogging fram til onsdag. Drar på leirskole, nesten pakket ferdig. 

Bryllupet var kjempekoselig, legger sikkert ut bilder når jeg kommer hjem, blogges!

Hoho, gjett hvem som er fotografen ;;

HAR DERE VÆRT I BRYLLUP FØR?
-S


1 Kommentarer


må pakke, blir borte i 1 uke

HEEI! Har kommet hjem fra trening nå, skulle egentlig ha sånn joggetrening/barmark etter treningen, men jeg har ennå vondt i foten siden gymmen i går, når jeg vrikke den på en måte. Men skal ikke blogge så mye idag, må pakke til bryllup som jeg reiser til i morgen og leirskole som jeg reiser til på mandag. Så, har egentlig ikke verdens beste tid på å pakke.

Vi fikk forresten igjen 200 kr fra skolen idag fordi vi ikke trengte å betale leirskole allikevel. Det er kommet en sånn regel om at elever ikke skal betale noe. Altså 0 kino, 0 turer til svømmehallen, 0 ting som koster penger. Og det er liksom ikke lov til å betale om man har lyst engang. Jaja, nå skal jeg spise middag, blogges!


HAR DERE VÆRT PÅ LEIRSKOLE?
-S


3 Kommentarer


sitter på biblioteket

Hei :-) Ble visst ikke norsk og samfunnsfagtime til slutt idag, vi dro nemlig heller til biblioteket for å leie bok. Eller vi gjør jo ikke det, vi er jo bare på pc. Men nå skal vi kanskje snart spille litt xboks, et sånn boksespill vi spilte sist gang :))))) ♥

Gidder ikke finne et passende bilde.


0 Kommentarer


BLOGG VS BLOGG

Hehe, har vært flink med den her, skulle egentlig postet den for noen dager siden :-)

http://mh3.blogg.no/

VS


http://idabirke.blogg.no/

MH3 VS IDABIRKE?
-S


5 Kommentarer


NYTT DESIGN

Ja, som dere ser, har jeg endret litt på designet. Er ikke noe flink når det gjelder koder og sånn og det forrige designet mitt ble fint fordi annavie.blogg.no har laget det og er utrolig flink. Så nå har jeg klart å rote det til med den der menyen. Hehe, og så har overskrifta blitt borte. Må lære meg det der snart. 

Men klokka nærmer seg 12, noe som vil si at jeg bør legge meg snart. Seriøst, jeg tenkte jeg skulle legge meg 11 idag, men da tenkte jeg bare; du la deg jo mellom 12-1 igår, så det er leeeenge til du skal legge deg. Joda, må si jeg er flink til å legge meg tidlig. Men NÅ skal jeg gjøre det, natta :-)

Bilde av headeren, gidder ikke lete gjennom mapper nå.
HVA SYNES DERE?
-S


0 Kommentarer


fotballproffen

Hei igjen ♥ Så dette er da innlegget hvor jeg skal fortelle om min hverdag. Høres ganske rart ut når jeg tenker over det, menmen. Vi hadde første mat og helse time idag. Kom på gruppe med Eline, Maia og Vegard og vi bakte **ones? Haha, husker ikke hva det het, bare at det sluttet på ones, tror kanskje det var scones, ok har ikke peiling. Men det var godt og neste gang skal vi bake noe jeg ikke husker, hehe.

Var jo med Kristin idag, hun kom på besøk etter skolen og vi tok en tur til Maria og der spilte vi litt nintendo wii i regnværet. Og gjett hva vi spilte? Fifa 10. Syntes jeg var ganske god, bortsett fra at jeg alltid "pælma" ballen utenfor sidelinja hele tiden og sparket/driblet de andre spillerne så de falt hele tiden, haha. I morgen blir det gym, satser på sooool ♥ Nå blir det greys, blogges!

Ja, SÅ flink er jeg, og jeg VET at jeg er pen, hahaa :-)

ER DERE FLINKE I FOTBALL?
-S


0 Kommentarer


Leser eller ikke leser?

HEI'OOO! Har vært 0 blogging idag for jeg ikke har tenkt at det har vært vits i å blogge. Jeg aner virkelig ikke hvor mange lesere jeg har og om jeg i det hele tatt har noen "ordentlige" faste lesere. Hadde vært fint om de som leser bloggen, kan kommentere at de er leser så jeg får se hvor mange av dere jeg egentlig har, og hvis det nesten ikke er noen tar jeg en laaang bloggpause eller sletter bloggen. Så jeg håper de som leser kan ta seg 1 minutt ekstra tid på å bare skrive ja eller nei.

Det kommer et nytt innlegg straks nå, må bare skrive det :-)
Tumblr_l7o4j7eghx1qc0fo9o1_500_large
//weheartit.com. Ja, idag har det regnet en god del. Dumt at sommeren stoppet så brått.

LESER ELLER IKKE LESER?
-S


3 Kommentarer


støl, stølere, stølest

HEI! Har kommet hjem fra trening. Helt vanlig, ikke noe sånn spesielle ting vi øvde på eller noe sånt. MEN JEG ER STØL! I hele kroppen. Ryggen, magen, armene og føttene og forresten nakken, som jeg har blitt etter treningen. Skjønner ikke hvorfor, har jo ikke trent sååå mye de siste dagene. 

Har vært støl i 3 dager nå likssom. Huff, får håpe det er over før jeg skal i bryllup til helgen. Og etter helgen, altså på mandag blir det LEIRSKOLEEEE ♥ Har gledet meg lenge nok nå. Vi skulle egentlig dra forrige høst, for å "bli kjent", men da hadde ikke en feier (?) eller noe sånt vært der og gjort feiegreiene sine i pipa, så det ble utsatt til våren og på våren ble det streik, så nå skal vi dra dit rett før 8klassingene. Jaja, bra vi i det hele tatt får tatt turen :-)

Hahaahhaha Emilie. Dette er egentlig en film, men har ikke helt lært meg det nye kameraet når det gjelder filmer, hehe.

HVA TRENER DERE?
-S


1 Kommentarer


min sommer 2010

HELU ♥ Lovte jo dere et innlegg om min sommer 2010 og her kommer det, tar det i bilder;

Først var jeg  på treningsleir i Hamar, bilde er tatt når vi danser glow på slutten av uka når vi hadde show :-)

Møtte også søtingene Jennifer (f. Sverige) og Anaztazia (f. Estland) ♥

Var i bursdag til ei som het Victoria som hadde sykt fint hus og kjempegod mat :-):-)

Og mange kule marskiner, vet ikke helt hva det kalles.

Så dro vi på hytta og Kaja kom på besøk.

Det var mye fint vær ♥

Vi kjørte ring/tube..

...og sto på vannski :-)

Kaja og meg ♥

Så masse svaner.

Og når vi dro fra en øy, så vi at en sel hadde lagt seg på land, kjempesøt ♥

Jeg, Marte, Marianne, Kristin, Aurora og Silje lagde smykker og fikk solgt litt :-)

Vi fikk besøk av masse flygemaur på hytta.

Vi var på restaurant på bryllupsdagen til mamma og pappa og tok litt bilder på ei bru.

Marte og meg ♥

Tok ALT i tusenfryd, noe av det for første gang, her er spaceshot/jappen.

Jeg og Marte tok skycoaster :-)

Jeg og familien gikk til Galdhøpiggen.

Jeg fikk et nytt søskenbarn ♥

Jeg og Ida var på båttur :-)

Hahah, var en del med venner ♥

Satt opp telt med Ida, noe som ikke gikk så veeeeldig bra.

Hadde nabolagtreff eller hva jeg skal kalle det. Spilte slåball og koste oss masse :-) 

Philip og Lars var på besøk.

Var med Kristin i rotvollfjæra, kjempekaldt vann, men Kristin badet.

Og nå har jeg startet på skolen igjen og nyter det fine været her i Trondheim. Ok, må si det har vært litt fint idag da :-)

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


0 Kommentarer


0 fag, 0 lekser, men 16 BØKER!

HEEEI ♥ Hjemme fra skolen nå. Har gått rundt å lett etter overføringskabelen til kamera, uten å ha funnet den, men brukte det kortet inni kameraet istedenfor :-) Joda, skoledagen gikk greit den, 0 fag, 0 lekser, men 16 BØKER!  Som var veldig tunge, måtte faktisk ta en pause når jeg bar de fra biblioteket til klasserommet, haha, strooong. Det kom forresten inn en ny gutt i klassen idag, husker ikke hva han heter, men det kom inn en ny i hver klasse.

Men i morgen blir det mat og helse, så da må vi ta med forkle. 9ende må jo være det beste skoleåret. Vi vet om alle folkene, vi får ha mat og helse og vi har ikke eksamen :-) Skal poste innlegget med innkjøp fra i sommer etterpå, men her er bilder fra dagen (ikke særlig mange da).

Legg merke til bratz matboksen til Kristin, hahaha :-)

Kristin, Kaja og Emilie ♥Fikk sommergave fra Emilie, som jeg desperat prøvde å åpne. Og den ene tingen jeg fikk trodde jeg var tannkrem, men det var krem. Men jeg tror nesten ennå at det er tannkrem, haha.


Og så et fint bilde av Emilie ♥♥♥♥♥

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


1 Kommentarer


skole neste

HEI! Skal snart på skolen nå, starter halv 10, så har egentlig ganske god tid. Tror det ble litt i det tidligste laget for meg idag, hadde på vekking til sju, men drøyde det til halv åtte :-) 

Så nå blir det skole neste. Gleder meg til å møte igjen alle sammen og greier og greier ♥
4907850859_251a0fd561_z_large
//weheartit.com - school

NÅR STARTET/STARTER DERE SKOLEN?
-S


0 Kommentarer


unnskyld

Helu og beklager for ingen blogging idag. Vi var jo på bærtur og etter det var vi på middag til familien til Maria. Og kom nettopp hjem fra trening nå. Bærturen gikk vel bra, eller for meg gikk den kanskje ikke så veeeldig bra. Fikk bær i bøtta, men før jeg fant en ny busk å plukke fra, hadde jeg spist opp alt i bøtta. Ja, jeg VET at jeg er flink til å plukke bær. 

Men, i morgen begynner skolen igjen, så jeg får vel begynne å pakke sekken og legge meg litt tidligere enn i sommer, så skal jeg nok klare å stå opp 7, forhåpentligvis. Og forresten kommer det et innlegg om innkjøp fra sommeren og min sommer i kveld eller i morgen en gang. So stay tuned :-) ♥ Nå skal jeg ta en dusj, (nr. 2 idag) og så skal jeg pakke sekken. Blogges!

Savner sommerværet og sommeren vil jeg nok savne etter i morgen, hehe :-)♥

HVA HAR DERE GJORT IDAG?
-S


1 Kommentarer


step it up 3D

Hellu ♥ Siden forrige innlegg har jeg ryddet i huset og vært på kino med Kaja og Emilie og sett step it up 3D. Ikke den beste filmen jeg har sett, men grei nok. I morgen blir det tur i skogen, tror jeg? Vi skal nemlig plukke bæææær. Håper bare at vi ikke får dårlig vær da. 

Driver å rydder litt på rommet nå, skal nemlig kanskje pusse det opp i oktober :-):-) Har ikke forandret det siden 1. klasse ellerno. Har bare tatt vare på ting og fylt opp rommet med gammelt skrot. Eller kanskje ikke skrot, men unødvendige ting.

Emilie og Kaja :-)

regn

mer regn.

Så vi får håpe været blir bedre i morgen :-)

REGNER DET HOS DERE FOR TIDEN?
-S


3 Kommentarer


tidlig sa du?

HEIHO ♥ Føler meg som en skikkelig morgenfugl idag. Hadde på vekking til 7, men klarte ikke dra meg opp av senga før kvart over 8 og klokka halv 10 dro jeg på trening som startet 10. Føler jeg har fått gjort litt allerede og skal til byen med mamma nå om sånn 5-10 min. Og etter jeg har vært i byen med mamma skal jeg kanskje med Emilie og Kaja. Huff, har ikke fått møtt Emilie en eneste gang siden skolen sluttet, så det blir sikkert kos ♥

Emilie ♥

HVA SKAL DERE IDAG?
-S


1 Kommentarer


VIL DU BLI MED I BLOGG VS BLOGG?

Lenge siden sist jeg har hatt blogg vs blogg nå, så tenkte å lage og kanskje legge den ut i morgen, avhengig av hvor mange som melder seg på.


VIL DU BLI MED I BLOGG VS BLOGG?
-S


7 Kommentarer


Noen som kan lage header til meg?

HEIHO! Jeg lurte på om noen kunne lage header til meg. Har prøvd litt selv, men er utrolig dårlig på sånne greier egentlig. Her er noen bilder;

Legger kanskje ut andre bilder senere, om jeg tar nye bilder :-)

NOEN SOM KAN LAGE HEADER TIL MEG?
-S


0 Kommentarer


I natt ble vi frastjålet to sykler

Heeei ♥ Har vært fliiiiink til å blogge idag, og det vet jeg, så jeg får begynne å prøve å skjerpe meg litt der. Men idag var det faktisk nettet sin skyld. Hele nabolaget har nytt nett og det streiker av og til. 

Men det jeg skulle fortelle om; I natt ble syklene til mamma og pappa stjålet. Vi merket ingenting, for idag tidlig sto alle syklene våre der, men det var takket være en nabo som ringte til politiet i 4-tiden fordi han hadde sett noen komme ut av et hus med noen sykler. Og det som da hadde skjedd var at politiet hadde funnet dem og fått de til å sette tilbake syklene. Så vi får bli bedre til å låse syklene våre fremover. Og jeg vet at når Kaja leser dette, vil hun bli enda flinkere til å låse sykkelen sin når hun er på besøk, haha.

Bilde fra i går når vi var i rotvollfjæra, pisskaldt i vannet spør du meg, men Kristin hoppet.

HAR DERE BLITT FRASTJÅLET SYKLER FØR?
-S


2 Kommentarer


ny header

Hej, och god morgon ♥ Nu har jag akurat stått upp och skal ner och spisa frokost. Ågud, føler jeg må bli flinkere i svensk. På skolen ler de av meg når jeg skal prøve meg på en svensk setning. Blander også svensen litt med nynorsk, men nok snakk om det. 

Har nettopp stått opp ja, skal kanskje til byen med Kaja idag. Været ser ikke akkurat "herlig" ut, og det er meldt pissvær fram til neste fredag også, så dette blir braaaaa. Men til det jeg egentlig skulle skrive om; Jeg har laget en midlertidig header, nesten ikke redigert, men ok fram til jeg får laget en ny. Skal legge ut bilder til header senere idag, men nå skal jeg spise frokost, blogges!

Laget en til, men vet ikke om den ble for mørk;

Bytter om jeg får det til.

HVA SYNES DERE?
-S


2 Kommentarer


brownitaim

Heeeei ♥ Føler meg dårlig med bloggingen idag, men dette har vært en sånn "kjedelig" dag på en måte. Har egentlig ikke gjort noe idag, men har prøvd på å lage header, men det fungerte ikke så bra, så jeg dro heller ut i finværet. Men jeg har vært på trening fra 16.15-18.00. Eller dro til trening klokka halv fire og hadde oppvarming. 

Jeg og Kristin har forresten vært i rotvollfjære i kveld, rett etter treningen min var ferdig. Ikke se lenge, men koselig uansett. Kristin hoppet faktisk fra brygga, noe jeg aldri har gjort og tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller. Og gjett grunnen? Jo, jeg har likssom ikke hoppa høyere enn 1 meteren før. Eller kanskje 2 i madrid, , ok nå snakker jeg meg bort. Men vi har også bakt brownies i kveld. Krisin dro vel hjem litt over halv ti.

Meg og Kristin for 2 dager siden? Eller så var det igår? Jaja, uansett. 

HVOR HØYT HAR DERE HOPPET?
-S


1 Kommentarer


igår

Heiiii ♥ Ble vel kanskje litt sent igår, Philip og Lars dro hjem i 3-tiden og jeg og Ida sovnet vel litt over 4. Og vi klarte faktisk å stå opp klokka 11!!!! Hører jeg applaus eller? 

Men ihvertfall. Fikk jo ikke blogget så mye i går pga nettet og siden vi hadde en slags "fest"/samling med nabolaget som jeg ikke fikk fortalt dere, heh. Men vi grillet, spilte slåball, tok litt bilder (som jeg ikke kommer til å legge ut, tror jeg) og jeg, Ida, Philip og Lars var hjemme hos meg på trampolina og så to episoder med south park.

Joda, speilbilde i vannet blir skikkelig "fiiiint".

Idag skulle jeg egentlig til rotvollfjæra med Kaja og kanskje noen fler, men så måtte selvfølgelig treningen ødelegge det, så jeg får vel bare bli hjemme idag og sole meg i hagen. Eller ta en snartur til byen, eller fikse litt på designet. Mange muligheter :-)

HVA SKAL DERE IDAG?
HVA TRENER DERE?
-S


1 Kommentarer


BILDESERIE: KATTUNGE


Se så søt, har skjønnhetsflekk og greier :D
HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


3 Kommentarer


teltoppsetting

HEIHO! Nå er Ida her og vi har satt opp telt og sitter her og spiser mars (sjokolade). Hun skal overnatte og planen var å ligge i telt, men det blåser en del nå, så jeg vet ikke om vi tar det inne istedenfor.  Tar det i bilder jeg;Vi gjorde det visst feil, haha :D

Så måtte vi flytte litt på det...

....,ta på trekk...

, og så VOILA!

HAR DERE OVERNATTET I TELT I ÅR?
-S


2 Kommentarer


milkshake

HEI ♥ Da har Ida dratt og rett før hun dro lagde vi oss milkshake med krem, kjempegodt. Imorgen skal jeg møte Kristin, lenge siden nå, før sommeren eller noe sånt? Så det blir sikkert kjempekos ♥ 

Namnam <3

Ser sånn halvveis på rosenborgkamp nå, og vet dere hva! Jeg så en av spillerne i byen idag, husker ikke hva han heter, ihvertfall han som fikk to gule kort sist kamp elns. Annan het han, husker ikke fornavnet :-)

LIKER DERE MILKSHAKE?
-S


2 Kommentarer


PHOTOSHOOT

HEI ♥ Jeg og Ida fikk tatt skikkelig mange fine bilder, eller bildene var kanskje ikke sååå fine, men lyset på bildene var helt amazing. Her er bildene;


HAHA, så kom det en diger fugl i hagen;
Men vi klarte å bli seriøse igjen etterpå :-)HahahaJoda, fint hjerte ;;

Iluuuu ♥


La ikke ut de jeg kanskje skal lage header av, tenkte å legge ut de senere, så kanskje noen kunne lage header til meg :-)

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


3 Kommentarer


byen neste

HELU ♥ Sorry for ingen blogging igår. Tror jeg har mistet litt lysten til å sitte på pc i finværet. Og dere skulle bare vært i trondheim i går. Ikke en eneste sky å se, 25 grader og sooooool!! Det blir sånn idag og tror jeg, bare litt mer skyer :-)

Nå drar jeg til byen med Sofie og Ida, blir sikkert kjempekos. Har tenkt litt over det med å kjøpe det skjørtet, og jeg har veldig lyst, men jeg har mer lyst å kjøpe det om det kommer på salg, hehe. Prøver å spare litt penger nå for tiden skjønner dere.

Meg og Kaja i sommer :-) Sorry for ingen nye bilder, har vel ikke tatt så mange nye heller da, men uansett. Er på pcen til mamma og pappa for tiden og skjønner ikke helt bildesystemet til mamma ennå, hehehe.


HVA SKAL DERE IDAG?
-S


1 Kommentarer


bobler og andre "firkantlignende" biler

Sorry for at jeg ikke fikk sagt at jeg dro på hytta, men fikk vite det kvelden før vi dro og fikk ikke blogget der for der er det ikke nett.


HEI! Kom akkurat hjem fra hytta og har spist middag. Plukket litt blåbær der, så vi hadde pannekaker til middag idag. Synes jeg var flink til å plukke, i forhold til før, da endte alt først i bøtta og deretter i magen min, haha. Men det negative med å plukke blåbær er jo at man blir BLÅ. Herregud, har flekker på skoene, buksa oooooog selvfølgelig, HENDENE (men det fikk jeg vasket av). Skulle nesten hatt hansker og en blåbærdrakt, hah.

Når vi dro hjem fra hytta så vi hundrevis av gamle biler, bobler og andre "firkantlignende" biler. Så også to ganger at noen  med sånne biler hadde fått motorstopp. Og når vi kom til citysyd i trondheim var parkeringsplassen der FULL, og da mener jeg full av gamle biler og folk som sto og snakket om bilene til hverandre, haha.

Meg og Marte i Fredrikstad sist søndag (?). Kommer flere bilder derifra senere :-)

Tenker å endre på designet snart, eller bare headeren, vet ikke helt.

HVA HAR DERE GJORT IDAG?
-S


0 Kommentarer


bytur

Helu ♥ Det ble visst 0 blogging etter turen til galhøpiggen som jeg var på for 2 dager siden, og grunnen er rett og slett at jeg er sliten etter den turen, men nå som jeg har kommet hjem til Trondheim igjen, skal jeg prøve å få startet bloggingen igjen :-)

Idag har jeg vært i byen med Kaja, Pernille og Siren og det har vært kjempekoselig. Kjøpte ingenting, men prøver å spare pengerrrr. Huff, har kjøpt så mye før sommeren som jeg ikke har brukt ennå. Må prøve å tenkte litt før jeg kjøper ting. MEN jeg har uansett funnet et fint høytlivskjørt på bikbok som jeg har lyst til å kjøpe. Kanskje jeg kjøper det og, kjempefint ♥
mcflurry forever ♥... og burger da, haha :-) Bilde fra siireen.blogg.no

Fant faktisk bilde av skjørtet jeg vil ha, finere i virkeligheten da.

I kveld skal jeg på kino og se karatekid med Kaja og Pernille, blir sikkert kos :-) Faktisk en time til den starter, huff, må skynde meg på butikken å kjøpe litt godis. Og så noe veldig viktig; I sommer SÅ jeg han som har laget filmen, tror han heter harald svaart eller noe? Har bare hørt pappa si navnet hans når vi så han skjønner dere, hehe. Men nå får jeg skynde meg, blogges!

HVA HAR DERE GJORT IDAG?
-S


1 Kommentarer


tusenfryd

Heiiiii ♥ Kom vel hjem fra tusenfryd for noen timer siden og jeg har ennå sånn "opplevelse-følelse" eller hva jeg skal kalle det. Herregud, jeg føler meg utrolig tøff. Jeg tok ALLE "tingene" idag. Startet med den derre nightmare, men vil si det er sånn en-gangs-greie. Først hører man en merkelig historie som jeg ikke klarte å få med meg og så sitter man i en "kinosal" som snurrer rundt en runde mellom vært "filmklipp". Og så skal man skyte med en sånn pistol da, rare greier egentlig, haha.

Men herregud igjen, jeg prøvde SPINSPIDER OG JAPPEN! Jappen har alltid vært min største skrekk der, men den varte jo bare i sånn 10 sek og så var jeg ferdig, og da jeg gikk ut gjennom utgangen da, ja DA skal jeg si dere at jeg var utrolig stolt og gliset mitt var sikkert langt opp over ørene, haha. Gidder ikke skrive mer, så tar resten i bilder :-)

Gjett hva jeg og Marte gjorde da? Vi tok den SKYCOASTER! åherregud sier jeg bare, det der, det der var bare helt sykt, må prøves :)

Ja, litt sånn prating mens vi ble heist opp, haha.

Og så telte han mannen ned til 0 og så utløste Marte en sånn tråd. Jeg kunne ikke gjort det, for jeg hadde ikke turt, haha. Men iværtfall, det føltes ut som om vi STUPTE først, og det vil jeg si var det skumleste. Forresten, om dere zoomer inn, ser det ut som jeg sover, haha.

Ja, det er viktig med diplomen vettu, he-he.

Meg og Marte fremmerst på speed monster :-)

Og når vi var i cowboy-byen måtte jeg jo bare teste ut å dø, haha.

Utrolig fin sommerfugl, men det vannet rundt er kanskje ikke noe som fristet å bade i akkurat.

Jeg er ikke oppi denne på bildet, men jeg tok den faktisk, trodde jeg skulle dø helt på toppen der altså.

Bilder fra Fredrikstad i går kommer kanskje i morgen. Tror kanskje vi skulle dra til "Galdhøpiggen"  i morgen, og kjenner jeg fjellet rett, så er det nok ikke nett der, huffhuff. Men kommer vel hjem snart, og da får jeg vel lagt ut litt bilder.

HAR DERE VÆRT I TUSENFRYD FØR?
-S


6 Kommentarer


grattis

Heihu ♥ Lenge siden sist nå, men har bare så vidt orket å plugge inn strømkabelen til pcen i sommer. Har likssom aldri orket å sitte inne i "go"-været. For det har vært utrooooolig fint vær heeele tiden. Ok da, det har vært en god del dager med finvær i sommer, men det meste av finværet var mens jeg var på treningsleir i hamar, jeei!

Mamma og pappa har bryllupsdag idag og onkelen min Knut har bursdag. Derfor skal vi til Fredrikstad og spise på restaurant nå og vi tar også med Marte :-) Skal prøve å få blogget litt mer framover, men det er bare gratis nett etter klokka 5. Dere skjønner, vi har sånn derre telenor-brikke, om noen vet hva det er.

Imorgen blir det tuuusenfryd, gleder meg og vi skal selvfølgelig prøve den nye nightmare :)))) Tror det skrives sånn. Marte skal da overnatte idag og så reiser hun hjem imorgen, eller blir hentet på tusenfryd. Hehe, fin opplysning :-)
P1120069_93421580_large
Hehehe, weheartit, men denne gangen har jeg grunn, bildeopplasteren fynker ikke.

Men har det travelt, så blogges!

HVA HAR DERE GJORT I SOMMER?
-S


0 Kommentarer


hits