Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
drar på dans

Hei! Ida dro nettopp. Møtte hun rett etter skolen i dag, så dro vi til Strindheimskolen en tur og møtte Martin siden de skulle ordne noe :-) Etter det var vi hos meg og bakte brownies, hihihi. Lenge siden sist nå altså!

men nå skal jeg på dans med Madelen, snakkes!

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


antrekk #310811

Bilder i speil blir alltid så uklare...orket ikke måke fram vei på rommet så jeg kunne ta med selvutløser, hahaha. 

 bukse og topp fra bikbok, øredobber fra vero moda

hva synes dere?1 Kommentarer


innkjøp #300811

Kom jo nesten tomhendt hjem etter den første byturen i dag, men etter jeg hadde vært litt lenger inn i byen, fant jeg en god del mer. Har lagt av en topp som jeg har tenkt og kjøpe i morgen, legger vel ut et bilde av den da. Hadde egentlig tenkt og dra alene først, men så ble Lone og Kaja også med, koselig ♥ 

fra bikbok 199,-


fra mac i fargen creme d'nude 160,-


topp fra cubus 39,- (!!!!) kjøpte også denne i babyrosa.

hva synes dere?2 Kommentarer


solsiden

Hei! I dag var jeg på solsiden en tur mer Kaja og Lone etter skolen, koselig som alltid :-) Kjøpte kun en nattshorts i grønn til 29,- som jeg har i blå fra før av, haha. I tillegg til is, naam!

Tror jeg skal ta meg en liten tur til byen eller solsiden nå også, trenger meg virkelig noe nytt nå! Men først må jeg gå en tur med Kira, så snakkes!

sorry for dårlige bilder for tiden, skal skjerpe meg på det, lover! Skal mest sannsynlig en tur til oslo og en tur til london i høst, og da skal jeg ihvertfall love dere mange bilder! ♥

hva har dere gjort i dag?5 Kommentarer


bilder fra fredag

Heihei! Sluttet tidlig i dag, men har ikke orket og blogge før nå. Tenkte bare å få postet de bildene jeg ikke fikk postet på fredag på grunn av at bildeopplasteren ikke fungerte. So here we go!

 

 


Lone som viser litt turnferdigheter! hahah ♥


hahaha, her holder jeg på og forklare noe, tror jeg...?

kaja, kristin og meg ♥

brukte ikke noe ansiktsminke den dagen, var jo meldt så fint vær og når det er finvær må man jo heller bli litt bruuun, hahah. Er utrolig bleik for tiden! Bildene over er fra festningen tidligere på dagen og bildene under er fra velkomstkvelden til samantha :-)
♥♥♥♥

hva gjorde dere på fredag?2 Kommentarer


vært på festingen

Hei! Rett etter skolen i dag dro jeg, Kristin, Lone og Kaja på rema, kjøpte inn litt mat osv., for så og dra på festningen (kristian stens festning om noen skulle lure, haha). Var utrolig koselig! Tok ikke så mange bilder, eller faktisk en del, men de fleste ble slettet når vi var der siden de var uklare, stygge og alt mulig sånt, haha, uff..


Lone hadde med fairytale cupcakes, men på veien til festningen ble de pittelitt most! hahah

 kaja ♥

 


kaja, kristin og meg


lone og meg ♥

får ikke fram flere bilder, bildeopplasteren er helt klikka! har fått opp en del som dere ser, men det på grunn av at je har logget ut og inn osv. heele tiden, har snart holdt på med det i en halvtime!!! Etter jeg hadde vært på festningen i dag, dro jeg til Anna med Karoline, Julianne, Vilde, Anine, Aina og Silje og hadde velkomstkveld for ei fra New Zealand som heter Samantha. Koselig! Når jeg kommer hjem skal jeg poste de bildene jeg ikke fikk postet nå, lover!

Skal straks ta natta nå, må bare pakke til i morgen først. Skal nemlig på hytta, (og der er det ikke nett så jeg får ikke blogget), og kommer hjem på søndag kveld. 

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


londontur i høst!

Heihei! Kaja dro nettopp og rett før hun dro spiste vi banansplit med krem, haaha, fjerde gangen denne uka? Jaja, er ihvertfall utrolig godt ♥

I morgen blir siste skoledag denne uka, endelig! Dagene har vært utrolig lange! Etter skolen tror jeg at jeg skal til Lian med Kaja, Kristin og Lone, blir sikkert kjempekoselig!

Men nå skal jeg surfe litt rundt på nettet etter butikker og slike ting og hvor de er og sånn i London. Skal nemlig en tur med mamma i høst en gang, fikk det i konfirmasjonsgave ♥ Gleder meg! Var jo i London i sommer og, men det med hele familien og det var en litt mer 'sightseeing'-tur, om dere skjønner.

Bildet over er forresten fra London i sommer. Har hatt på feil funksjon på kameraet i nesten hele sommer! Derfor har jeg nesten bare uklare bilder fra sommeren :-(

har dere vært i london? vet dere om noen bra butikker der?2 Kommentarer


solfylt dag

Hei! Har vært kjempebra vær i dag, 22 grader og soool! Har vært noen skyer og da men, det var ihvertfall varmt nok til og gjøre matteleksene ute :-)  Kristin ble nemlig med meg hjem i dag og vi gjorde lekser sammen, og etter middagen lagde vi oss banansplit, nanam! Er jo så utrolig lettvint, haha.

Nå tror jeg at jeg skal prøve og finne på noe med noen, så snakkes!


kristin og meg ♥

algebra, wihu!


kiraa ♥

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


hvil i fred, Eva

Heihei, har kommet meg igjennom den første "ordentlige" skoledagen i tiende. Og den varte i evigheter! Trodde aldri vi kom til og bli ferdige! Og det tok ihvertfall lang tid når vi den nest siste timen skulle være ute og finne blader, hahha. Og i sistetimen skulle vi gå gjennom bladene og ta vare på de fineste osv., hah.

Men, over til noe helt annet. I dag skulle egentlig Eva, på trinnet vårt, feiret 15-årsdagen sin...Men hun fikk ikke opplevd denne dagen. Hun ble utsatt for noe av det verste som kan skje spør du meg og klarte vel ikke leve med det etterpå. Men jeg savner deg utrolig mye Eva, latteren, smilet... ♥ Det som skjedde deg var helt forferdelig og jeg håper ingen andre opplever noe lignende! 

Eva, Janne og meg.. ♥

hvil i fred ♥2 Kommentarer


banansplit med krem

Har akkurat laget meg banansplit med sjokolade og krem, utrolig godt! Har laget det ganske ofte i det siste , det er jo så lettvint! ♥ Holder på og ser på unkarskvinnen på tven nå, og etter det tror jeg nok jeg legger meg. Er utrolig trøtt. Det svei liksom i øynene når jeg holdt de oppe i morges, haha.

 

Dette blir nok det siste innlegget i kveld, så natta ♥

liker dere banansplit?1 Kommentarer


da er skolen i gang igjen

Hei! Da var første skoledag over, og vi har fått nye bøker, nye skap, og nye lærere. Gjorde egentlig ikke så mye på skolen i dag. Vi fikk jo litt nytt og sånt og litt info, og så hadde vi minnestund om det som skjedde i Oslo ogsånt. Så vi sluttet faktisk klokka halv ett idag! 

I morgen regner jeg med at vi begynner på fagene. Menmen, jeg får bare stå på. Er jo i tiende nå, og det er nå det virkelig gjelder! Er usikker på hvordan det blir med bloggingen framover, spørs litt på hvor mye lekser og prøver og sånt vi får. Men skal uansett klare og slenge inn et par innlegg iblandt :-)

startet dere skolen i dag?1 Kommentarer


siste sommerdag

Heihei :-) Har kommet hjem fra trening for en stund siden og skal straks hoppe i dusjen. Og så blir det skolen i morgen da...Herregud, jeg gruer meg utrolig mye til og stå opp tidlig hver dag, stresse hele morgenen til jeg er på skolen og så leksene da, og ikke minst prøvene! Men det blir koselig og se igjen folk den første uka ♥

Har egentlig ikke så mye mer og si, prøvde og lage meg sånn brukergreie på superkul.(no/se) (?), men jeg fikk ikke til og se de sponsorgreiene, noen av dere som vet noe om det?
hahahhahah, vi tok nesten kún tullebilder, så ble ikke så mange bilder og legge ut. på bildet over, later jeg som jeg sover om noen lurte, hahaha!

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


cupcakes

 


Kaja, Kristin og Lone er her nå, og vi har bakt cupcakes, som var kjempegode! ♥ Var sånn oppskrift vi hadde fått i en butikk, anbefales! liker dere cupcakes?3 Kommentarer


kjole på nelly.com

Hei igjen :-) Designet akkurat en kjole på nelly.com. De hadde sånn konkurranse der før, som er avsluttet nå, men fikk bare lyst til å designe en drømmekjole, haha. hva synes dere om kjolen?

Mina designade klänning på NELLY.COM0 Kommentarer


god morgen

Heihei ♥ Kaja lå over i natt og vi så filmen "how do you know", som var helt ok. Var ikke direkte dårlig, men helt grei :-) I dag er det ganske fint vær ute, noe det ikke har vært på en noen dager nå, så vi får vel nyte den siste sommerdagen før skolen begynner i morgen.


hva skal dere i dag?1 Kommentarer


kosekveld med jentene

Heihei :-) Har vært litt sløv på og blogge i går og i dag, menmen. Om ikke lenge nå, kommer Kristin, Kaja, Anne, Astrid og Elise, og vi skal kose oss med snacks, frukt osv. Blir sikkert kjempekoselig! ♥ Egentlig skulle vi ha grillkveld med grillmat og litt flere folk, men siden det ble litt kort varsel til en del, ble det heller en liten kosekveld.

Kameraet er full-ladet (tror jeg), så legger forhåpentligvis ut noen bilder senere i kveld eller i morgen. Var også i byen i dag, og har egentlig en del innkjøp hjemme som jeg har tenkt og vise dere snart, har vært ganske sløv på det og i sommer, haha. Husker ikke hva som er lagt ut tidligere ogsånt, haha.

hva skal dere i kveld?3 Kommentarer


today

Heihei :-) Kristin og Lone lå over hos meg i natt, og vi søkte masse på sånn illuminati-greier, utrolig skummelt! Speiselt når vi fant en sang av Miley Cyrus som var spilt baklengs hvor hun sa: "i´m lost, i´m lost, help, help" osv. Søk det opp på youtube! uff

Har ikke gjort noe spesielt i dag, men skal ut en liten tur nå, så snakkes!


meg og kristin

hva har dere gjort i dag?0 Kommentarer


innkjøp #150811

Var i byen i går og kjøpte med en bukse, og når jeg kjøpte den, fikk jeg også med en topp :-)


fra bikbok 499,-


fra bikbok 249,- fikk ikke dette bildet større, hehhe.

hva synes dere om innkjøpet?0 Kommentarer


102 årsdag til oldemor

 

 


Var i Namsos i helga i 102 årsdag til oldemor ♥ Feiret bursdagen på lørdagen og var på hytta dems dagen etterpå med slekta, og da badet jeg faktisk! Var iskaldt! Har egentlig en del flere bilder, men orker ikke legge de ut, ihvertfall ikke nå :-)

hva gjorde dere i helga?0 Kommentarer


i'm back

Heihei ♥ Lenge siden sist nå! Sa egentlig til Lone at jeg skulle få blogget i går, og det prøvde jeg også, men de nye bildene ville ikke komme fram i bildeopplasteren. Skal prøve igjen i dag en gang.

Noe av grunnen til at jeg ikke har blogget noe særlig i det siste, er at kameraet mitt har tatt veldig uklare bilder. Det var først når jeg dro til Namsos i helga at jeg fikk hjelp av onkelen min. Jeg hadde nemlig hatt på for høy ISO, haha. Hadde jo tankt på og levere det inn på reperasjon og greier. 

Men, nå skal det bli litt bedre blogging framover, tror jeg ihvertfall :-) I natt lå jeg over hos Emilie, og vi vet foreløpig ikke helt hva vi skal gjøre i dag, det har regnet utrolig mye det siste døgnet!

har forresten farget håret i sommer, litt lysere ♥ dette var tidligere i dag, når jeg ikke hadde ordnet håret, haha. Emilie sin hånd på siden forresten.

hva skal dere i dag?2 Kommentarer


hits