Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
tar natta

HEI ♥ Da skal jeg og Kaja legge oss, hun som skrev det forrige innlegget forresten :-) Så snakkes på mandag om jeg ikke rekker å blogge etter skolen i morgen før vi reiser i 100 årsdag, men har ikke pakket ennå, så tror ikke det blir. Men nattaaa.


Bilde fra skolen i dag ♥ Kristin drar til usa på lørdag, utrolig heldig!

- Hva skal dere i høstferien?0 Kommentarer


BLOGG VS BLOGG

VS


HTTP://LOVII.BLOGG.NO: VS HTTP://STINEPI.BLOGG.NO?

-S

 1 Kommentarer


BROWNIES

Hei ♥ Kaja var her en snartur før hun dro på dans, og det eneste vi rakk å gjøre var å dra en tur på butikken, kjøpe inn brownies-pakke, lage brownies og spise litt brownies, haha :-) Hun kommer igjen litt etter halv ti nå for hun skal overnatte. Og såååå blir det siste dag før høstferien i morgen, sikkert bare kos ♥

- Hva skal dere i høstferien?2 Kommentarer


MELD DEG PÅ BLOGG VS BLOGG (blir i kveld)

HEIHO søtiser :-) Tenkte å ha ny blogg vs blogg. Og denne legger jeg ut i KVELD, så meld dere på. Reiser borti morgen, så derfor måtte det bli i dag.

EMILIE HAR FÅTT SEG IPHONE 4 NÅ! Misunnelig... Dette er da et bilde med hennes dårlige mobil :-)

- Vil du bli med?6 Kommentarer


VURDERING AV JULIESUSANNEW.BLOGG.NO

http://juliesusannew.blogg.no/

HEADER: Likte headeren din utrolig godt! Bildene er ganske klare og fint plassert. Navnet ditt og bloggadressen er også med. Karakter: 5+

INNLEGG: Du skriver kjempebra, har bilder i hvert innlegg. Egentlig ingenting å trekke ned på, men du kan jo alltids blogge enda oftere. Karakter: 5+

DESIGN: Resten av designet ditt passer fint med headeren og du har litt html-koder her og der så mye positivt her også. Karakter: 6

HELHET: Du har en kjempebra blogg. Tror faktisk jeg blir fast leser, hoho. Du skriver kjempebra og har fint design og fin header. Hvis bloggen skulle blitt enda litt bedre, hadde det nok vært å blogge enda litt oftere. Lykke til videre med bloggen!

KARAKTER: 5+

Synes dere skal ta turen innom denne bloggen, så trykk på linken over :-)3 Kommentarer


HAR KUTTA MEG I FOTEN

Heihei ♥ Har kommet hjem fra en ganske bra trening og har akkurat slengt i meg litt lassagne. Men, på treninga klarte jeg å kutte meg selv i foten med skøyta, emoemoemo. Men begynte faktisk å blø, men hadde ikke plaster, så brukte gnagsårplaster og de er ikke de beste når det gjelder å ta de av, så i kveld, AUCH!

Nå skal jeg vel møte noen snart og så skal vi forhåpentligvis bake brownies, bare MÅ få i meg noe sjokolade :-)

Oioi, jeg er fliiiink. Gikk faktisk ut i dag tidlig, ISKALDT og tok bilder, bare for dere ♥ Ja, og som dere ser er det frost, FROOOST! Tror frosten har glemt å sjekke kalenderen i år, det er jo ikke vinter ennå likssom!


Og på bilen. Man må jo begynne å "skrape" med sånn "skraper" på bilene nå. Skal prøve å finne meg boblejakke i helga, det trengs nok etter høstferien!

- Er det frost hos dere om morgenen?8 Kommentarer


HVER ENESTE DAG

Hei søtisæær ♥ Prøven i dag gikk vel helt greit. I norsken som var i siste timen hadde vi hangman, haha, bare fordi vi ikke fikk dra hjem tidligere og læreren ikke hadde mer å si. Vi har forresten mange vikarer/studenter for tiden, men nok skoleprat.

Skal snart på trening, og etter det skal jeg vel møte noen. Herlig, endelig FRIHET! Og ja, frihet. Har hatt lekser og pugging til prøver HVER ENESTE DAG i to uker nå, så det blir herlig med 0 pugging osv, jihuuu!

872326-10-1283962455363_large

//weheartit (når jeg kommer hjem fra trening i dag skal det bli nye bilder, promise)

- Hva skal dere i dag?1 Kommentarer


SUNN

Hei og hopp! Har fått pugget litt nå, så nå satser vi bare på at det går bra :-) Holder på å lage meg salat nå til skolen i morgen, heh, prøver å være suuuunn skjønner dere, kanskje jeg skulle ha hatt en sunnhetsuke en gang med salat hver dag? ♥

Men det jeg lagde innlegget for var at nå er oldefar faktisk i adressavisen, aftenposten, dagsrevyen og radio, eller har vært! Sjekk her; http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/670330/. Spol til ca. 21.03.

Okei, i morgen SKAL jeg ta nye bilder, stakkars, må jo være dødsens kjedelig å være lesere av bloggen min. Men det skal som sagt bli bedre, etter prøvene :-)

- Har dere hatt sunnhetsuke før?0 Kommentarer


hør på radioen

Helu ♥ Har pugget gjennom èn gang nå, huff, dårlige greier. Men jeg klarer ikke pugge i dag, det blir bare pugging 5 min og så sovner jeg nesten av kjedsomhet. Jaja, satser på bedre blogging etter prøven i morgen, for da blir det friiiii en god stund :-)

60470_135141433198158_100001069052309_166408_7164998_n_large

//weheartit.com

 

Dere husker i dag når jeg skrev at oldefar var i avisa? Og vet dere hva, han var faktisk på radio også i dag, bare hør; http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/670330/. Jaja, nå skal jeg prøve å starte med puggingen, igjen.

- Har dere mye prøver for tiden?0 Kommentarer


NYTT DESIGN

Hei igjen søtiser ♥ Endret litt på designet i sta, er ikke helt fornøyd ennå, må få inn litt html-koder her og der og få bort det "design laget av annavie", for jeg får det ikke bort. Vet ikke helt om jeg ble fornøyd med fargene og hvordan det passet sammen i "helhet" heller, men det får være greit nok nå :-)

- Hva synes dere om det nye designet?2 Kommentarer


NORGES ELDSTE EKTEPAR!

HEI'OOO! Kom nettopp inn døra, sitter fremdeles med sekken, jakka og skoene på faktisk :-) Men det jeg skulle fortelle dere er at oldefar har bursdag i dag og ble 100 år. Oldemor ble 100 i fjord og er 101 nå og i adressavisa kan dere se litt lenger bak en overskrift med "Norges eldste ektepar", og det er det de er, tror jeg ihvertfall, der begge lever :-) Kult eller hva? Så det blir 100-årsdag til helgen.

Jaja, nå må jeg begynne med puggingen, snakkes ♥


Oldemor, meg og oldefar :-)

- Har dere oldeforeldre?3 Kommentarer


morgenstund er gull i munn

HELU ♥ Skal snart på skolen, må bare pakke gymtøyet og så sykler jeg av gårde. Fikk ganske god tid i dag faktisk, aner ikke hvorfor. Sorry for at blogg vs blogg ble lagt ut så sent, men derfor er det bare å stemme nå :-)

Ja, egentlig ikke mer å si. Jo, skulle fortelle at 8ende pynta seg i går, hahha :DD Niende og tiende med vanlige klær, mens åttende i dress og kjoler og skjørt. Egentlig hadde jeg ikke noe å si i dette innlegget, skulle bare være en flink bloggerrrr ♥Haha, ganske random innlegg egentlig og så har jeg sagt egentlig ganske mange ganger.

- Hva synes dere om den nye headeren min?0 Kommentarer


BLOGG VS BLOGG

Klarte ikke velge ut to blogger, så det ble 3 som jeg syntes virket ganske bra :-)

http://tirilssh.blogg.no/


http://graan.blogg.no/


http://torilh.blogg.no/

 

- Tiril, Andrea eller Toril?13 Kommentarer


SISTE SJANSE Å MELDE SEG PÅ BLOGG VS BLOGG

Heei ♥ Hjemme fra trening og er klar for å høre mer om gudene i hinduismen :DDD Kjempemorsomme greier, menmen. Tenkte å ha blogg vs blogg i kveld, så SISTE SJANSE til å melde seg på nå. Meld deg på på dette innlegget eller dette; http://stinest.blogg.no/1285178727_vil_du_bli_med_i_blog.html#comment. Trekker ut to som blir med :-) Meld dere også på vurderingsrunden; http://stinest.blogg.no/1285273025_vil_du_bli_vurdert.html.

4410811553_9bf31c110e_large

- Vil du bli med i blogg vs blogg?4 Kommentarer


interessant

HELLU ♥ Har spist middag og vært flink med å starte puggingen. Okei, tror dere er ganske lei av ordet "pugging" nå, føler jeg har det med i hvert ENESTE innlegg for tiden. Menmen. Skal på trening snart, så får vel skifte snart. Snakkes etter trening :-)

Heh, ble et ganske "interessant" innlegg dette ja, men skal prøve å få til noe bedre i kveld, om jeg får tid.


- Hva har dere gjort idag?1 Kommentarer


ÅPNING AV NYSKOLEN

Hej hej alle i hopat ♥ I dag sluttet vi tiiiidlig :-) Tror vi hadde en arbeideidstime, langfri og åpning av nyskolen og så var dagen over. Men noe veldigveldig braaa; Vi fikk sjokomelk og bolle av skolen idag, naaam ♥♥♥♥

I dag blir vel nok en puggedag. Gleder meg til høstferien, er sykt lei av prøver, pugging, lekser og alt det der nå. Har i tillegg stått opp 7 og halv ni i snart TO UKER!!! Jaja, blir ekstra godt med ferie nå da :-)


Haha, Vegar :-)


Joda, når vi så dette ble vi veldig glade... Det er jo iskaldt ute nå, mange har begynt med boblejakker og greier, så vi tok en tur på rema og så var vi en tur hos Lone og hoppet på trampoline. And guess what? Jeg fikk til baklengs skru!!! Fikk det til i sommer, men måtte jo få høre at jeg klarte det av Kristin før jeg kunne si at jeg virkelig hadde klart det, haha ♥

Nå skal jeg en tur på obs å se på boblejakke, SNEIKS!

- Når sluttet dere på skolen i dag?2 Kommentarer


ÅPNING AV SKOLEN I MORGEN

HEI! Vi har jo fått ny skole, i vår faktisk. Men det ble jo streik osv i vår, så åpningen av skolen blir i morgen istedenfor :-) Haha, leste på bloggen til Siren at de hadde fått beskjed om å ha på seg kjole/skjørt eller dress, mens vi fikk bare høre; ta på vanlige klær, men ikke joggebukse da. Så det blir morsomt å se i morgen hva 8ende har på seg, hoho ♥

Haha, aulaen vår hvor vi skal sitte i morgen når ordføreren og mange andre kommer.

- Har dere ny eller gammel skole?1 Kommentarer


IDAG

HEEI! Skulle vel egentlig ha sagt; kommet hjem fra trening nå og det der, men var faktisk ikke på trening. Jeg og Kristin gjorde lekser, og siden vi hadde det så moro, glemte jeg tiden helt, haha. Men har fått gjort ferdig litt lekser nå da ♥♥♥♥

Haha, har faktisk glemt igjen kameraet mitt hos Kristin, så venter på at hun skal legge ut bildene vi tok idag og sååå kan jeg legge ut bildene. Kristin lagde jo det forrige innlegget, og siden hun skrev det, fikk vi jo ikke fortalt så mye om hva vi gjorde. Vi lagde tomatsuppe med makaroni og brownies og gjorde lekser. HAHA, tidenes verste brownies, kjempehard og tørr. Menmen, tomatsuppa ble kjempebra :-)

Haha, steinhard brownies, jummy ♥

- Hva har dere gjort idag?

 


Må-Gjøre videoen blir nok spilt inn i høstferien eller etter høstferien en gang, har ikke tid nå, fordi jeg må pugge til prøveee.1 Kommentarer


MÅ GJØRE VIDEO - KOM MED FORSLAG

..til hva vi skal gjøre :DD Det er Kristin som skriver og det er skikkelig flaut å ha henne på besøk (hun er hos meg). Hun driver nemelig og åpner døra ut til verandaen og prøver seg på ekstrem jojking(?) og afrikansk sang. Det var sykt høyt og dere aner ikke hvor falut det er! Når jeg prøver å stoppe henne eller dra henne vekk prøver hun bare å stenge meg ute på verandaen.

KOM INN TIL FORSLAG TIL MÅ GJØRE-VIDEO!!! :)

- Kristin ♥2 Kommentarer


NY HEADERVar litt lei av den forrige, så måtte bare bytte :-) Oida, jeg fikk ikke heeelt til å følge det der å legge meg tidlig idag, menmen.

- Hva synes dere?0 Kommentarer


pugger i søvne

HEI ♥ Puggingen gikk egentlig ikke særlig bra, holdt på å lese gjennom kapittelet, men klarte faktisk å sovne, haha. Bør nok snart legge meg nå, selv om vi starter halv ti i morgen. Er virkelig trøtt etter en helg hvor jeg har stått opp halv 9 begge dagene.

Men først skal jeg proppe i meg hornene som er igjen ♥♥ Okei, våre ser kanskje ikke sååååå fine ut, men de ble gode uansett :-)

- Liker dere horn?2 Kommentarer


naturfagen venter

Heeeei søtiser ♥ Kommet hjem fra trening nå, og gjett hva? Mamma tok med speilrefleksen og tok litt bilder - men bildene ble veldig dårlige allikevel, haha. Statistikken har gått opp i det siste, og da blir jeg jo veldig glad og blogger også oftere :-) Hadde vært fint om dere kommenterte mer også, det hadde blitt enda bedre, hihi.

Men naturfagen venter, gleeeeeder meg.


Haha, tror dette var det eneste "vellykka" bildet, altså et bilde hvor jeg ikke så helt dum ut. Men mamma tok ikke så mange bilder heller da, men kanskje flere neste gang :-) Her skal jeg forresten hoppe et hopp.

Blogg vs blogg og vurderingen kommer så fort jeg har tid, i løpet av uken ihvertfall får vi håpe på. Satser på i morgen vi.

- Hva trener dere?1 Kommentarer


snart trening

Haha, det ble visst ikke noe av liveshowet, fordi vi skulle spise hornene :-) Kaja dro nettopp så får pugget litt til prøven i morgen før jeg drar på trening. Jaja, ingenting mer å si, SNEIKS ?


Miss you summer ♥♥♥♥

- Hva trener dere?0 Kommentarer


LIVESHOOOOOOOW

Si mange ting vi kan gjøre eller spørsmål :DD0 Kommentarer


BIBELEN

HELU ♥ Hornene ble akkurat ferdige, så vi må bare vente litt til de blir litt kaldere. Tenkte bare å vise dere et bilde av bibelen vi fikk i kirka idag, haha;

Og på baksiden;


Haha, va skal det der bety liksom? :p

- Har dere/Skal dere konfirmer e/t dere borgelig eller kristelig?0 Kommentarer


BILDER FRA IDAG

Nå er Kaja her og vi baker horn, de står og hever, så vi skal snart sette de i ovnen. Her er noen bilder fra når vi var hos Astrid :-)- Hva synes dere om bildene?2 Kommentarer


fryser av meg fingrene

HEI ♥ Kommet hjem fra kirka nå og skal snart dra til Astrid. Vi fikk faktisk en BIBEL (!!!!), som vi skal bruke i konfirmasjonstiden, kjenner jeg gleder meg allerede. Men etter gudstjenesten proppa jeg og Tone i oss en god del GRATIS mat der, kirkekaffe tror jeg det het, haha. Så dro vi ned på banen med Marianne, Aurora, Elin, Benedikte og ei som het Marta (?) tror jeg og var bare der litt, men jeg holdt på  å fryse av meg fingrene, så jeg måtte bare sykle hjem, haha.

Ja, skal som sagt til Astrid nå med Kaja, Elise, Lone og kanskje Emilie, så snakkes!


Haha, Emilie :-)

- Hva skal dere idag?1 Kommentarer


hei og hade

HEI! Har akkurat spist frokost ++. Skal straks sykle oppover til kirka i gudstjeneste. Blir blogging når jeg kommer hjem tror jeg, så snakkes :-)- Hva skal dere idag?3 Kommentarer


KJOLE VS KJOLE1 eller 2?7 Kommentarer


INNKJØP


99, 50,- Lindex


79,- Gina Tricot


49,- Gina Tricot


12, 50,- Kappahl

 

- Hva synes dere?4 Kommentarer


bytur

HELLU ? Kom nettopp hjem fra byen, kjempekoselig, men litt kaldt på slutten ja, haha. Møtte Ida, Tora, Synne og Cecca og så tok vi bilde meeeed... gjett hvem :-) Ok, se bilde lenger ned. Kristin og Tora som hadde så utrolig lyst, haha. Skal snart sette meg ned med naturfag og pugge atomer, molekyler osvosv. Sovner nesten bare ved tanken.Noen hadde giftet seg elns. Denne bilen kjørte ihvertfall rundt og når den tuten første gangen, trodde jeg og kristin at det var en mann bak oss som rapa, hahaha!


Jo, vi møtte nemlig Petter fra paradise på bertoni elns (?) :-)

- Hva har dere gjort idag?1 Kommentarer


har brutt meg inn i huset

Hei :-) Kom akkurat inn vinduet i andre etasje siden jeg har "brutt" meg inn i huset fordi jeg ikke hadde nøkkel, haha. Ja, har vært på konfirmasjons-møte i kirka og det varte kanskje litt for lenge, 3 timer ble litt for mye for meg ja, menmen. Nå skal jeg til byen med Kristin, SNEIKS!


Kristin ♥

- Hva skal dere idag?0 Kommentarer


bilde vs bilde

Hei, tenkte bare å ta en liten vs, har jo blogget så dårlig i det siste, så jeg bør egentlig begynne med sånne ting litt oftere igjen :-)

Det er det samme bilde, men det er i sepia, svart-hvitt og vanlig.


NR. 1


NR. 2


NR. 3

 

Tror jeg likte nr. 3 best :-)

- 1, 2 eller 3?3 Kommentarer


BØR JEG KJØPE DENNE?

Hej søtiser! I morgen skal jeg da til kirka og etter det skal jeg til byen med Kristin ♥♥ Okei, nå skal jeg få til et innlegg uten pugging, så da tar vi et bilde av den fine kjolen jeg har lyst til å kjøpe, men som koster 799,- kr. Har ikke nok penger ennå, hehe, men kan jo være jeg klarer å spare :-)


Haha, grunnen til at Kristin dro hjem var at hun ikke klarte å konsentrere seg om å pugge, hun tenkte kun på denne kjolen :p

- Hva synes dere om kjolen?6 Kommentarer


BILDESERIE: KATTUNGE

HELUEN ♥ Kristin har dratt hjem og jeg har startet med naturfagen, så utrolig FLAKS å ha prøve på mandag så hele helgen blir puggedager. Å huff, har ikke startet på å skrive sammendrag engang, men så glemte jeg selvfølgelig igjen skriveboka mi på skolen, joda, jeg er veldig smart :)))))))

I morgen blir det konfirmasjons-møte fra 10-13, så må stå opp tidlig. Og etter det har jeg lyst til å ta en tur til byen, og såååå blir det pugging igjen ♥♥♥♥♥ Men nå til overskriften, tok litt bilder når jeg var med Kristin. Bildene er av kattungen jeg har hatt bildeserier av tidligere.


Syktsøt!

- Hva synes dere om bildene?2 Kommentarer


BILDER

HEI! Nå er jeg bra stolt over å ha tatt litt bilder idag, hihi :-) Kristin er her nå og vi skal snart begynne å øve til prøve, her er noen bilder;

Haha, Kristin ♥


Hahah, vi var på skobutikken på KBS og prøvde mange stygge sko, haha :D

Og så tømte vi papirsøpla som jeg skulle ha tømt for sikkert over 2 uker siden..

Har da vært på kbs med Kristin idag og fant også "fine" klær, men det be så stygt at det legger jeg ikke ut, haha. Fant også en mulig kjole til nyttårsball i år, syktfin, men den kostet 800,-.....

- Hva synes dere om bildene?2 Kommentarer


VIL DU BLI VURDERT?

MELD DERE PÅ! :-) Skal vurdere før neste helg en gang forhåpentligvis, om ikke puggingen tar helt av neste uke da. Så meld dere på, er lov å kommentere flere ganger, da er det større sjanse for å bli vurdert ♥ HUSK BLOGGADRESSE!

Og nå satser vi på go'vær i morgen, så jeg kanskje får tatt litt bilder på skolen :-) Men da er jeg en optimist tror jeg når jeg ser på yr, haha.

Har prøvd å finne musikk til nytt program nå, men det er jo så vanskelig å finne sanger uten tekst. Om noen har noen bra sanger, så må dere si ifra til meg ♥

- Vil du bli vurdert?5 Kommentarer


hjemme fra trening

Heeei ♥ Kom hjem fra trening for en stund siden og i barmarken hadde vi div. tester som armhevinger, planke, knebøy, spagater ++. Og gulvet var superglatt, så må si at jeg tryna noen ganger ja, haha. Men det gikk greit. På prøven idag synes jeg vi fikk alt for dårlig tid. Nå tiden var ute manglet jeg likssom over halvparten av hele prøven, så måtte bare slurveskrive noen setninger, så neste gang får jeg prøve å beregne tiden litt bedre.

Så er det litt nedtur fordi det er skole i morgen, og jeg som trodde det var lørdag likssom :-( Men, det skal bli en avslappende dag i morgen med fag man ikke blir så stressa av, hehe.

Heart-07ba5a7bb7bf3af55a3dbc95de978a39_h_large

//weheartit selvfølgelig...

skal ta noen nye bilder så snart som jeg får tid. Men det tar likssom så lang tid å overføre bilderr.

- Hva trener dere?3 Kommentarer


vil du bli med i blogg vs blogg?

Bare meld dere på, men husk å skriv bloggadresse :-)

- Vil du bli med i blogg vs blogg?8 Kommentarer


første bilde på 2 dager

Hei, føler det bare blir puggeinnlegg for tiden, men det er jo det eneste jeg gjør da, og på en blogg skal man blogge om det man gjør, right? Har ihvertfall skrevet ferdig det på pcen nå, og gruuuuuer meg til å starte den "ordentlige" puggingen. Menmen, det jeg egentlig lagde innlegg for var at jeg har tatt et nytt bilde idag. Første bilde på 2 dager tror jeg. Okei, høres vanlig ut, men bruker å ta litt bilder av helt randome ting, haha.


Dere skjønner kanskje at jeg har hatt det veeeldig morsomt idag?

 

- Når har dere neste prøve?0 Kommentarer


3 prøver jeg gleder meg til

HELLU ♥ Skal prøve å ikke få dette til å bli et sykt kjedelig klage-innlegg, for i dag på skolen fikk vi nemlig høre at vi skal ha naturfagprøve på mandag. Så da blir det 3 prøver på nesten en uke, puggingpuggingpugging. Så håper dere skjønner at jeg ikke kan blogge så mye fram til neste fredag, men håper på et innlegg per dag :-)

I dag regnet det også på vei hjem fra skolen, og har gjørme nesten opp til knærne, ok litt overdriving der, men sitter med svarte søleflekker opp til leggene ihvertfall. Så det kunne vel ikke ha vært bedre akkurat nå. Har akkurat spist litt grøt faktisk med lillesøss, synes vi var flinke jeg, bortsett fra at vi ikke var så flinke med å koke den opp, hehehe... Ble litt søling der ja.

Nå skal jeg fortsette med puggingen, gleder meg allerede :))))))


Gjett hvem som er fotografen? :)))

Må få tatt litt nye bilder snart , er jo ikke noe poeng i at jeg skal legge ut tusenvis av gamle bilder.

- Har dere mye prøver for tiden?

 1 Kommentarer


puggedag

HEI! Nå er jeg sykt lei av 1. verdenskrig. Har pugget helt siden jeg kom hjem fra skolen nå og har blitt ferdig med å skrive de i skriveboka, så har igjen å skrive det inn på pc, gledermeggg. Startet puggingen med Maria og etterhvert kom Kristin og når Maria dro, kom Kaja og da hadde vi litt sær humor med at Kristin var på fisketur, kan egentlig ikke forklares, hahah!

Jaja, blir vel sittende en god stund nå, spesielt lenge siden jeg skal se grey`s samtidig som jeg gjør lekser. Men sorry for min dårlige blogging idag, men skolen må gå foran bloggen.


Gammelt bilde fra i vår/fjor høst? ♥

- Hva har dere gjort idag?0 Kommentarer


finvær

HELU ♥ Kom akkurat hjem fra trening og har laget meg kakao. For det regnet en god del på vei hjem. Klarte selvfølgelig å sykle inn i alle sølepyttene på vei hjem fordi det var så mørkt at jeg ikke så dem, menmen.

Er ferdig med leksa til i morgen, men må pugge litt til historie prøven som er på torsdag!!! Har ikke startet puggingen ennå, så får starte.....i morgen tror jeg :-)


Hahah, overnattingen til Emilie i helgen, alle pokalene og bildene Emilie hadde på hylla ramla ned :-)

- Hvordan er været hos dere?1 Kommentarer


BILDER FRA I DAG

Hehe, tok noen bilder i langfri med Kristin, kom nesten for sent inn til timen, så vi spurta som to rare.... folk (?).Haha, noen hadde putta såpe i fontena ved skolen :-)fint.

HAHAHA! Vi hadde ikke avtalt å ha på samme klær eller noe, men vi så faktisk helt like ut idag. Mange på skolen som hadde på hals i dag, den samme grå som jeg og Kristin har på oss, så jeg to andre på trinnet ha på idag. Okei, hørtes ikke mye ut, men det var enda fler som hadde halser i andre farger osv. :-)

Måtte retusjere bort de ultrafine ansiktene våre.

- Hva synes dere om bildene?2 Kommentarer


BILDER FRA I GÅR

Fikk dessverre ikke blogget etter jeg kom hjem fra trening i går.


Heiheeei ♥ Kom akkurat hjem fra skolen og skal snart begynne med leksene. Tenkte jeg måtte legge ut noen av bildene fra i går :-)
Cafètur :-)

HVA SYNES DERE OM BILDENE?

-S2 Kommentarer


idag

Oi, har visst nesten ikke blogget noe idag, men har jo ikke vært hjemme :-) Etter frokosten kom Elise og Kaja en tur før vi dro på kafé/resturang der vi bestilte oss en italiensk pizza, som var kjempegod ? Så dro Elise hjem og jeg, Kaja og Emilie dro på mc`donalds og kjøpte oss milkshake, som også var veldig god.

Nå er jeg hos farmor og farfar med familien og vi har spist masse god mat. Når jeg kommer hjem etterpå skal jeg på trening og etter det blir det kanskje et blogginnlegg til med bilder :-)

 

 

får ikke til å laste opp/kopiere noe bilde, er ikke flink med mac, hehe.
1 Kommentarer


god morgeeeen

Hei alle sammen ♥ Da har vi våknet og Emilie skal ta seg en dusj, så da må jo jeg benytte meg av pcen hennes, hoho :-) Kjempekoselig i går kveld, var litt plagsomt at naboen til Emilie hadde fest da, men den sluttet brått klokka 12.

Vet ikke hva jeg skal gjøre idag, så får vel bare "finne på" noe. Jaja, nå er det snart frokost, blogges!


Fra livollen ♥ Emilie sin bsakgrunn på pcen, haha :-)


HVA SKAL DERE IDAG?

-S1 Kommentarer


blogg vs blogg

Hei :-) Føler jeg har vært veeeeldig flink med den blogg vs blogg'en som jeg skulle ha hatt for leeenge siden. Men ihvertfall, tar den nå;


http://mariang95.blogg.no/

VShttp://annavie.blogg.no/


MARIA VS ANNA?

-S5 Kommentarer


hade på badet

Hei! Skal dra til Emilie straks og overnatte, må bare pakke litt ting først ♥ Men seriøst, jeg har faktisk ALDRI overnattet til Emilie, og hun som er en av bestevennene mine. Jaja, pakkingen venter på meg. Blogges kanskje et til innlegg  før jeg drar og kaaaanskje hos Emilie :-)


Emilie ♥

 


 

HVA SKAL DERE I KVELD?

-S0 Kommentarer


bytur

Hei søtiser ♥ Har vært i byen med mamma idag og møtte Emilie og moren hennes der også. Bestilte bunad og kjøpte andre småting. En del skoleting blandt annet (?), og husker ikke om det var noe mer, hehe. Var også til frisøren idag, så har fått litt kortere hår siden sist. Var også på trening fra 10-11 idag tidlig. Oioi, jeg har jo faktisk fått gjort ganske mye idag.

Får kanskje ikke begynt med rommet i helgen da, men kan jo alltids starte litt med rydding og kasting av ting jeg ikke trenger/vil ha lenger :-)


Oj, følger bra med på bildet her ja...

Været har vært supert idag, sol, men likevel litt kaldt.


HVA HAR DERE GJORT IDAG?

-S2 Kommentarer


dansing på piano

Hei igjen ♥ Joda, på solsiden idag skjønte vi ikke hvorfor folk holdt på å danse i trappa og hvorfor det var en veldig rar pianosang som sto på, men det var fordi de har laget et piano i trappa der. Sånn at hvis man går opp et trappetrinn lager det lyd. Nrk og andre med store filmkameraet var der, og Rita Ottervik kom faktisk.

Men jeg skulle bare prøve å spille "lisa gikk til skolen" på gigant-pianoet, men fant fort ut at det var håpløst, jeg som ikke kan å spille piano med hendene engang, haha. Men når jeg var ferdig å spille oppdaget jeg at ei med stort filmkamera hadde filmet meg!!!! Og når jeg gikk ned trappa igjen spurte hun; "kan vi få stille deg noen spørsmål", og jeg svarte ja, uten å tenke helt over det.

Fikk ikke helt med meg hva de spurte om heller, for KAJA måtte selvfølgelig få meg til å le med å gjøre masse rart bak kameraet. Haha, tror ikke de fikk med seg så mye av det jeg sa pga fliringen min. Følte meg virkelig som den røeste tomaten i verden akkurat da. Tror de sa de skulle legge det ut på festivalen sin hjemmeside, tror den het kamfest/hamfest.no elns? Jaja, får følge med om de legger ut "intervjuet" av meg, hahaha!


Rita Ottervik og nrk :D


Noen som var utrolig flinke til å "danse på pianoet", de klarte faktisk å spille bra :-)


Kristin som prøver seg på en sang, haha ♥


HAR DERE SPILT PÅ ET SÅ STORT PIANO FØR?

-S0 Kommentarer


x-factor

Heeeei ♥ Takk for kommentarene, lenge siden jeg har fått 8 kommentarer på 1 innlegg, haha :-) Kristin har akkurat dratt og vi har spist pizza og sett på x-factor. Hadde også en del latteranfall, ramla ned på gulvet fordi vi lo så mye, ahhaha! Herlig kveld ♥

I morgen skal jeg til frisøren og mest sannsynlig begynne å pusse opp rommet, men jeg ANER seriøst ikke hvordan jeg skal ha det. Skulle ønske jeg hadde større rom, da hadde det vært så mye lettere, men jeg må få så mye inn på et så lite rom, huff. Men gleder meg, blir godt å få bort de ekle gule veggene jeg har hatet så utrolig lenge nå.


Ønsker meg disse øredobbene, fra HM til 29,50,- elns :-)

Eneste vellykka bildet fra byturen idag, det var jo ingen som fulgte med når jeg tok bilder, haha ♥

Vent litt, så kommer det snart et innlegg om et veldig stort piano :-)

 


 

HAR DERE SETT X-FACTOR?

-S1 Kommentarer


innkjøp

Hals//HM 99,-


topp//HM 149,-

Kjempefornøyd. Kjøpte også sjampo og balsam, men gadd ikke ta bilde av de :-)


HVA SYNES DERE?

-S8 Kommentarer


pannekakermesterne

HEEEI! Har ikke fått blogget før nå fordi jeg dro til solsiden (kjøpesenter) rett etter skolen med Kristin, Kaja, Synne, Cecilia og Marie. Koselig det ja, kjøpte faktisk litt også, så innkjøp kommer etterpå :-)

Nå er Kristin her og vi har laget pannekaker til middag. Heh, vellykka sa du? Viser i bilder;


Haha, faila #1


Faila #2


Alle pannekakene, haha :-)


ER DERE FLINKE TIL Å LAGE MIDDAG?

-S2 Kommentarer


morgon

Oioioi, se hvem som er flink og lager morgeninnlegg :-) Idag var det iskaldt i huset, så tok på meg masse lag med klær når jeg spiste frokost, haha. Men har skifta nå da. Idag vet jeg ikke helt hva jeg skal etter skolen, men til helga skal jeg til frisøren og begynne å pusse opp rommet mitt ♥ Uff, det ser ikke ut. Gule vegger, masse ting jeg ikke trenger osvosv.

Så vi skal ikke på hytta i helga som vi hadde tenkt på grunn av det #%)#€&("%€(/"#/%€ været vi har nå og er meldt. Så det blir en innehelg, noe vi ikke har hatt på leeeenge, siden sommeren en gang tror jeg ?


Vi lager sånne i kunst og håndverktimene for tiden, hoho :-)


NÅR STARTER DERE PÅ SKOLEN?

-S2 Kommentarer


overraskelse!

Heeey ♥ Kommet hjem fra kinoen som jeg var på med Maria. Så idag har jeg overrasket henne med både kake og kino, så føler jeg har vært ganske flink.

Men når vi hadde kommet til byen og skulle "plukke" henne opp en plass hun var med familien, kom jeg på at jeg hadde glemt bilettene, haha, så vi måtte kjøre hjem igjen og så ttil byen igjen og kom et kvarter etter filmen hadde startet, men da var det faktisk reklame fremdeles og det sier kanskje litt. Et kvarter med reklame før filmen man vil se starter, menmen.

Om noen skulle lure så vi trollmannen og læregutten elns, ganske bra egentlig :-) Siste dag den gikk var idag, hoho.


Savner sommeren helt sykt, den gikk jo så fooooooort :-(


HAR DERE SETT DEN FILMEN?

SAVNER DERE SOMMEREN?

-S1 Kommentarer


hååååhååååmmmååå

HEI! Har egentlig dårlig  tid, men skynder meg med et innlegg. Vi hadde JOGA (!!!!) på skolen idag, i langfri, hahaha! Trodde det skulle bli litt morsom, men hun som hadde det, var utrolig seriøs, så når jeg, Kaja og Kristin begynte å le av de rare øvelsene sa hun bare; "enten bli her eller så kan dere bare dra ut, dere forstyrrer timen!". Men herregud, når det er en mann på cd-en som synger; hååååhåååmmmåååå og vi gjør rare øvelser er det faktisk umulig å holde munn, haha. Tror ikke vi gidder å dra på det neste gang.

Men jeg blir opptatt resten av dagen fram til 8. Skal først på trening nå, så spise middag osv og så skal jeg haste meg bort på kino, hoho :-) Og når jeg kommer hjem må jeg faktisk gjøre lekser, så ikke forvent en bra blogg-dag, hehe ♥


Grattis til Maria som ar bursdag idag :') ♥ Lagde faktisk kake til henne idag tidlig, eller lagde den i går, men ga den idag tidlig, hehe :-)


HVA SKAL DERE IDAG?

-S1 Kommentarer


RENE NYTTÅRSAFTEN JO

Heihei ♥ Hører raketter ute nå, men ser ingenting. Satt og så tv, (et program om isbjørner faktisk, haha) og så hører jeg plutselig at det smeller ute. Og det er ikke lite heller, det har vel vart i værtfall 5 minutter nå. Ok, det er kanskje ikke så veeldig mye, men det sier jo litt når det faktisk er en helt vanlig dag? Noen som vet hva som skjer her i Trondheim?

Raketter er jo kjempefine da, dumt jeg ikke kan se noen, menmen. Det har faktisk sluttet nå :-)


HAR DERE HØRT RAKETTER I KVELD?

-S4 Kommentarer


R.I.P Ragnar

I natt døde en gutt som het Ragnar av kreft. Leste det på en blogg og så gikk jeg inn på bloggen hans som er; http://kreftpassient.blogg.no/. Stakkar, ble bare 14 år.

Et bilde av han før han fikk kreft.


HAR DERE SETT BLOGGEN HANS FØR?

-S3 Kommentarer


rain

HELUÆN! Kom hjem fra skolen ganske sent idag egentlig, eller vi slutta halv 2, men kom vel hjem nermere 2/halv 3, haha. Jeg, Maria og Kristin sto nemlig å ventet på at "de der oppe" skulle slutte å helte ned tonnevis av bøtter med vann på oss, men det endte med at vi sto der lenge og "de der oppe" helte ned ENDA mer vann på oss. Joda, koooooste meg virkelig på hjemveien idag ♥♥♥

Regnet "høljer" faktisk ned ennå, så tror jeg holder meg hjemme i kveld, eller må faktisk på møte med treneren min idag, halv 6 tror jeg? Eller så var det senere, ihvertfall; Ønsk meg lykke til når jeg skal SYKLE gjennom denne fossen :-):-):-)


Joda, klassebildet som vi tok IDAG ble vel veldig fint når vi var først ut med våte klær, stygt hår (det var vel mest meg) og jeg hadde selvfølgelig tatt på meg buksa mi som har HULL! Elevrådet skulle si ifra når det ble klassebilde, men neeeeida. Okei, skal ikke skylde på dem, det er vel noen andres feil.


Joda, fiiiiint hull.

Var kanskje liiiiitt negativ i dette innlegget, men jeg hater dårlig vær og er sulten, og da er jeg ikke i det beste humøret, okei, jeg er ikke så sulten, men dårlig vær blir jeg alltid irritert over, spesielt når det var meldt bra vær idag, fram til idag tidlig, da var det bare meldt masse regn på yr (har begynt å sjekke værvarselet, haha) Hooo, nå er det middaggggg, sneikz ♥


HVORDAN ER VÆRET HOS DERE?

-S0 Kommentarer


jeg vil ha...

..DENNE;

Fant den på HM igår når jeg var på solsiden med Kaja og Kristin, hadde bare ikke nok penger, må også sjekke om jeg gidder å kjøpe den, er ikke verdens rikeste person akkurat, haha :-)


HVA SYNES DERE OM DEN?

BURDE JEG KJØPE DEN?

-S2 Kommentarer


inspirasjon

Hahaha, fra Lindex sin nettside faktisk :-)

Mi

Hanna

Jasmine

Tamina

Hedda Feaver

Olivia

Filippa Berg

// http://lindexstreetstories.com/

 


 

HVA SYNES DERE?

-S1 Kommentarer


BILDESERIE: SVART/HVITT

Hehe, blir en del bildeserier nå ja.


HVA SYNES DERE?

HVILKEN AV BILDESERIENE LIKTE DERE BEST?

-S1 Kommentarer


BILDESERIE: SEPIA

Tok litt bilder ute mens vi ventet på at Elise skulle komme. Legger ut i svart/hvitt og i sepia og så får dere kommentere hvilken av de to dere synes var finest :-) 


 

HVA SYNES DERE OM BILDENE?

-S0 Kommentarer


singstar og brownies

Hej ♥ Elise kom også rett etter forrige innlegg og vi har bakt brownies og nå sitter vi å synger singstar, kjempekos ♥ Browniesen var utrolig god, vi er proffe kokker, haha :-)


naaaaam ♥


LIKER DERE BROWNIES?

-S4 Kommentarer


BILDESERIE: KATTUNGE

Når vi kom hjem fra skolen satt den søte kattungen på trappa vår ♥


aww ♥♥


HVA SYNES DERE OM BILDENE?

-S2 Kommentarer


pannelugg

HEI'OOO! Nå er Kaja her og vi har akkurat spist middag. Har vært på butikken og kjøpt inn brownies og sjokoladepudding, haha, SUNN!

På skolen idag hadde vi mat og helse, og laget tomatsuppe med grovbrød. Smakte faktisk ikke så ille som jeg hadde trodd det brøet. Vi hadde også nasjonale prøver idag som en god del andre 9-endeklassinger har gjort idag. Tror det blir klassebilde i morgen, så iværtfall blits fra aulaen idag, men vi skal få beskjed fra elevrrådet, så vi satser på at det ikke er i morgen :-)


Hahaha, vi lagde pannelugg på Emilie :DD

Hahha, chinise :-)

Og så lagde vi på Kristin også, haha :D


Må bare si jeg hater den nye versonen til blogg.no som er "forbedret" og fungerer for flere nettlesere, blir så store mellomrom.


HAR DERE HATT NASJONALE PRØVER IDAG?

-S1 Kommentarer


plummær

HEI! Dårlig blogging idag, men er fornøyd med at jeg fikk blogget i dag tidelig, hehe. Vi løp 3000 meter'n på skolen idag, huff. Men det gikk faktisk bra, løp faktisk på 16 min og noe, så er ganske fornøyd :-)

Etter skolen dro jeg, Kristin om Kaja til solsiden og der kjøpte jeg en singlet og sminkefjerner, fant også noen øredobber og en topp, men hadde ikke penger, haha. Vi kjøpte oss også is i godværet, så det var en koselig tur. Etter det dro vi hjem til meg litt og spiste litt plommer, hadde spytt-stein-konkurranse (spytte steinen i plommene lengst, haha) og snakket litt og lo en god del. Kjempekoselig ♥


plummæær ♥Hahaha :-)


HAR DERE PLOMMETRE?

-S1 Kommentarer


school next

HEI :-) Starter skolen halv 10 idag, eller det gjør vi faktisk hver mandag, men hver søndag må jeg allikevel sjekke fordi jeg glemmer det og står opp like tidlig hver mandag, haha. Jeg har faktisk ikke fortalt dere at jeg glemte å pakke med hårbørste på hytteturen i helgen. Så det endte med at jeg så ut som et troll hele helgen. Okei, ikke hele, men søndagen, uff.

Oldefar kom ikke i avisen idag, men mamma tror kanskje at de tar med det intervjuet der litt senere når han fyller 100 år. Så blir det kanskje et litt større intervju da. Eller så blir det jo ikke noe i det hele tatt da. Men nå skal jeg snart på skolen, blogges!
Tumblr_l8mjyr20no1qzadkqo1_400_large
//weheartit

NÅR STARTER DERE PÅ SKOLEN?
-S


0 Kommentarer


sunn

HELLU ♥ Siden forrige innlegg har jeg vært på trening og dere aner ikke hvor mye stress det var. Glemte helt at det var trening idag, så når det var et kvarter til treningen begynte, startet jeg å skifte, haha. Og etter treningen kom oldefar en liten snartur innom oss, og nå sitter han i bilen på vei hjem.

Har akkurat spist pizza og skal ta meg litt rester fra kaken til lillesøsteren min sin bursdag. Haha, prøver å være sunn i kveld skjønner dere :-)
facebook bilde tatt fra Kristin, hehe. Tok faktisk ingen bilder i helga, fant ikke ut hvor kameraet lå, hehe...

HVA HAR DERE GJORT I HELGA?
-S


0 Kommentarer


OLDEFAR HAR VÆRT PÅ ROSENBORGKAMP!

HEIHEI! Kom nettopp hjem fra hytta. Men gjett hva? Oldefar har vært på rosenborg kamp i kveld. Han er snart 100 år, og har fulgt med rosenborg siden leeenge siden. Adressa intervjuet han til og med;
http://www.adressa.no/tv/?id=14712
Så i morgen kommer han mest sannsynlig i adressavisen :-) Kult, ikke sant? 

Savner sommerværet, idag har det vært regn.

HAR DERE OLDEFAR/MOR?
-S


2 Kommentarer


da drar jeg på hytta

HEI! Drar på hytta straks, så skulle bare lure inn et lite innlegg ♥ Har egentlig ikke så mye å skrive om, eller jo faktisk. Den "nye" bloggeren på topplista som har bloggen nik.blogg.no. I f. eks denne videobloggen hennes;
Gjør hun seg til eller er hun bare sånn? Har sett noen som har laget parodier av videoene hennes også. Men hun snakker jo faktisk ikke noe saklig i videoene sine,så jeg skjønner ikke vitsen i å bare ha videoblogg når hun bare snakker om hva klokka er, og at det har begynt å bli mørkt osv.

Men jeg reiser nå på hytta, så ingen blogging før i morgen eller mandag :-)

HVA SYNES DERE OM NIK.BLOGG.NO?
-S


4 Kommentarer


hva heter bloggen din?

Hej og hopp! Har sett x-factor i kveld og kommenterer faktisk litt på blogger, som jeg ikke har gjort på leeeenge. Leser en del blogger for tiden, men glemmer alltid å kommentere, haha :-) Men vil gjerne lese fler og gjerne legg meg til som venn. Går inn på de fleste bloggene som jeg har på vennelista mi daglig, så da får dere en ekstra leser.

Okei, tilfeldig bilde fra skolen idag. Emilie og Kaja hadde selvfølgelig gjort de dagen før, mens jeg satt og gjorde rle som tok eeevigheter. Her ser dere også at jeg skriver med venstre og holder blyanten veldig rart, haha.

- Hva heter bloggen din? (prøver ut en ny "greie", altså uten sånn strek og sånn)


5 Kommentarer


JEG VIL HA

HEI :-) Hehe, to jeg vil ha-innlegg på to (?) dager, haha. Men fant to fine hettegensere på bikbok nettopp. Har bare to hettegensere fra før, så hadde vært greit med en til. Håper bare ingen andre kjøper før meg, men vet jo ikke om jeg i det hele tatt SKAL kjøpe ennå, men her er de;

399,- Bikbok. Synes kanskje den er litt dyr, men håper på at den kommer på salg :-) 
399,- Bikbok. Håper også denne også kommer på salg.

Tror jeg likte den øverste best ♥

HVILKEN LIKTE DERE BEST?
-S


2 Kommentarer


Nelly's godbiter

Fant noen fine kjoler på nelly.com nettopp. De nyeste er de øverste og de som er "eldst" er nederst :-)

Synes den hvite der var utrolig fin ♥

Og den nr. 3 her ♥

Okei, jeg likte alle ganske godt egentlig :-)

HVILKEN LIKTE DERE BEST?
-S


1 Kommentarer


Og vinneren eeeeeeer...

...KLAR FERDIG NÅ! Okei, dere som ikke leste forrige innlegg; Jeg har laget pizza, to forskjellige og testet ut hvilken av de som var best.

Dette er noen grunner til at peppes pizza sin bunn ikke var best;
- Den kostet nesten like mye som klar ferdig nå og var mye mindre.

- Deigen var veldig tykk og ble også tykk når den var ferdig.

- Boksen den er pakket inn i er vanskelig å finne ut hvordan man skal åpne. (begynte å skulle få den opp med sånn skru-trekker lignende greier, sånn man åpner vanlige bokser med).

- Når man åpnet den riktig "eksploderte" den på en måte ut. Må ha vært dårlig plass inni den boksen, haha.

Ja, en del grunner, så jeg vil anbefale dere denne når dere skal lage pizza;

Men hjemmelaget helt fra bunnen er jo ALLER ALLER best da :-)

Grunnen til at jeg ikke fikk blogget rett etter pizzaene var ferdige, var at den minste søsteren min feiret voksenbursdag idag, så vi har spist litt kake ++ :-) Imorgen drar jeg på hytta forresten, ingen blogging før søndag/mandag.

HVA SKAL DERE I HELGEN?
-S


0 Kommentarer


pizzabaker'n

HEI'OOO! Driver å baker/lager pizza for øyeblikket. Kjøpte inn i går kveld, og da kjøpte jeg to forskjellige typer, for å smake hvilken av de som smaker best. Tok en fra peppes og en klar ferdig nå ferdigdeig. Så nå står den ene i ovnen, hvilken tror dere smaker best?

Pizza nr. 1, fra Peppes.


Nr. 2, fra klar ferdig nå.

Og her er noen andre bilder;Oi, nå piper ovnen, 1ste ferdig, en igjen :-)

HVILKEN TROR DERE ER BEST?
-S


2 Kommentarer


iiiiiiiiis

HELLU ♥ Gjett hvem som sluttet klokka 2 idag da? Jo, det var gruppa vår. Okei, 2 er kanskje ikke så tidlig, men bedre enn 3. Men vi fikk is i siste timen, alle sammen fordi lærerne klarte ikke å velge ut hvem som hadde ryddigst rom på leirskolen. Og så var det noen iser til overs og de ble til de som hadde hatt bursdag i sommerferien, men det ble igjen en is til slutt, og da måtte vi gjøre dette;
Og jeg vant nesten. Kom på andreplass tror jeg. Bare fordi Emilie sa; "Stine hadd foten neppå bordet". Ok, jeg hadde vel det også, men bare pittelitt.

LIKER DERE IS?
-S


1 Kommentarer


DAGENS INNKJØP

Hehe, var jo en tur på kbs i dag også og da kjøpte jeg dette;

Spenner 20,- Lindex


Armbånd 25,- Lindex

HVA SYNES DERE?
-S


0 Kommentarer


ANBEFALING: MASCARA

HEI! Lovte jo også anbefaling, so here we gooo :-)

Jeg vil anbefale mascaraen jeg kjøpte for 2,3,4 dager siden (?), om dere ikke husker, så er det den her;

Volume million lashes, fra Lòreal, 119,-

Den gir utrolig lite klumper. Vil si det er den beste jeg har hatt foreløpig og anbefaler den til alle :-) Den finnes i to forskjellige typer, som allikevel er ganske like, en svart og en gull. Den svarte tror jeg gir mer klumper fordi den har sånn klumpete kost (?). 


Slik ser "kosten" ut. 

Og slik blir det når du tar det på;

Har egentlig blå øyne, ser ut som jeg har grønne her, haha :-)

HVILKEN MASCARA BRUKER DERE?
-S


6 Kommentarer


RAN PÅ KBS

HEI! Skulle jo lage et innlegg til og det blir det her. Igår var det noen som ranet apoteket på kbs. De truet med kniv og fikk det de ville og dro igjen. Og dette skjedde likssom 3 PÅ DAGTID! Og kbs er jo rett ved der jeg bor!!!!!!! Okei, litt overdrivning av utropstegn der. 

Har vært litt tyverier i nabolaget i det siste, blant annet syklene våre (som vi fikk tilbake) og en bil som de fant igjen knust og vraket. Okei, det var bare de to tingene som ble stjålet, men uansett. Idag ble båten vår stjålet. Ikke seilbåten, men den lille gummibåten vår og den kostet likssom 7-8000. Og med motoren blir det enda mer, men den ble heldigvis ikke tatt.

Jaja, dette ble et ganske "tyveri-innlegg". Handlet jo kun om ran og tyver, hahaha.

Hahaha, flink i paint ja. Og det var feil at det var gress der, det skulle være parkeringsplass.

HAR DERE BLITT FRASTJÅLET NOE FØR?
-S


1 Kommentarer


hjemme

HEI! Treningen idag gikk ganske greit, den nye treneren vår som er fra NEDERLAND var der og så på treningen. Det blir jo kjempekult med ny trener, håper hun er flink :-)

Men etter treningen dro jeg på kbs med Tone og Synne. Kjempekoselig. Og der møtte vi faktisk Kaja, Emilie og Elise + maaaange andre kjente. Og ja, det var faktisk en god del kjente der. Etterpå spilte vi litt fotball og nå har jeg vært på butikken og kjøpt inn pizzadeig osv. siden jeg skal lage middag i morgen. 

for to dager siden.

Legger straks ut to nye innlegg. Et om ran og tyveri og en anbefaling, so stay tuned :-)

HVA HETER BLOGGEN DIN?
-S

Edit: Nederland/Frankrike


3 Kommentarer


Putekrig på trondheim torg idag

Neste bilde

Neste bilde
//http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.7284747

Haha, idag klokka 5 tror jeg det var, var det putekrig rett utenfor trondheim torg. Jeg var der ikke, men det må da være ganske rart å skulle ha putekrig med mange fremmede personer, haha. Selve opplegget tror jeg det var en gruppe på facebook som fant på, vet ikke helt, og så var det mange som møtte opp med pute og sloss i litt over et minutt. 

VAR DERE MED/SÅ DERE PÅ PUTEGRIGEN?
-S


3 Kommentarer


JEG VIL HA

Haha, fin orverskrift. Høres ut som en liten unge som maser om å få noe. Menmen. Det var jo masse salg på kbs.

50 %!!!!!! PÅ ALT!

Kjøpte ingenting, så skal kanskje ta meg en tur i morgen :-) Dette er det jeg vil ha;

Armbånd som jeg har fra før i en annen farge. Org. pris; 69,- Salg; 35,-

Hårspenner. Org. pris; 40,- Salg; 20,-

Armbånd. Org. pris; 50,- Salg; 25,-

Smykke, husker ikke pris.

Ring. Org. pris; 50 (?). Salg; 25,- (?).

Vet ikke om prisene er helt riktige, tar bare det jeg "tror" jeg husker, haha. Men poenget mitt er at det er salg :-)

LIKTE DERE "TINGENE"/"SMYKKENE"?
-S


3 Kommentarer


BILDER: SOFIE OG STINE

HEIHEIHEI! Kom nettopp inn etter å ha vært med Sofie. Vi bestemte oss for å gjøre litt lekser og kanskje møtes igjen etter det, så da gjelder det å være rask med blyanten (?). 

Vi var først en tur på kbs og der har de jo salg for tiden og når det var 50% på HELE LINDEX.....,var det meste tatt. Men, jeg fant noe fint, lager innlegg etterpå. Vi var også på en barnehage og tok litt bilder, her er de;

Haha :')

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


2 Kommentarer


matte on my brain

HELU ♥ Har spist middag nå og gjort litt lekser. Drar straks ut for å møte Sofie, blir sikkert kjempekos. Er egentlig ikke helt ferdig med matteleksa ennå, men jeg skjønner ikke stort når det gjelder ligninger, så jeg får spørre mamma om hjelp i kveld, blogges!Haha, sånn går det når man ikke skjønner oppgaven. Altså sittende å ta tusen bilder av oppgavene :-)

ER DERE FLINKE I MATTE?
-S


3 Kommentarer


LEKSERR

Hoho, vi sluttet skolen klokka 1 idag tror jeg (?), så jeg er hjemme allerede. Så nettopp skolevideoen jeg laget igår på vimeo og den er sykt random, haha. Ble også ganske merkelig redigering og sangen passet ikke inn engang. Jaja, dere får kanskje se senere. Om det er mange nok som vil se den :-)

Senere idag har jeg faktisk ingenting på planen, eller jo faktisk, LEKSERRR! Og så skal jeg prøve å fjerne det som står på pennalet mitt, vil "starte på nytt" for det er skrevet og skrullet (?) utrolig mye på nå, klarer ikke å se hva som står, haha. Men først skal jeg nyte sola :-)

Været er meldt bra resten av uka, kanskje mer ♥

VIL DERE HA SKOLEVIDEO?
-S


3 Kommentarer


"føler meg flau med melk og shorts"

Heihei ♥ Kristin har dratt hjem for nesten en time siden og jeg har bare ventet på at hun skuille oppdatere med bilder. Vi var nemlig på butikken, 5 min før den stengte i shorts og jakker, haha. Vi kjøpte 3 melk og så gikk vi opp på cubus for å se om det var noe salg. Ved et "uhell" holdt vi melka fram, og da sa hun som jobbet på cubus veldig raskt; -vi har stengt nå. Så da gikk vi bare hjem med melka vår. 

Overskrifta ble kanskje litt rar, men det var noe vi sa en del ganger på vei hjem, haha. Lo masse på hjemveien ja, og så stoppet vi på lekeplassen og tok litt bilder;

tar av #1

#2

#3

Hahaha, ramla ...

Filmen kommer i morgen :-)

LIKER DERE MELK?
-S


3 Kommentarer


rørt litt for lite..

HELU ♥ Nå er Kristin her og vi har bakt brownies. Ser ikke så veldig godt ut foreløpig, men vi satser på at den blir god :-)


Jo, det kan jo være vi som har rørt litt for lite...

Filmen er nesten redigert ferdig, kommer nok i morgen eller i kveld ♥

LIKER DERE BROWNIES?
-S


1 Kommentarer


INNKJØP FRA IDAG


MASCARA//HM 119,-


HALS//ONLY 100,-

Endelig har jeg og fått meg hals :-) Kjempefornøyd med denne ♥ Kanskje litt sent siden jeg ikke er så veeeeldig forkjøla lenger, men det blir nok mer av det utover høsten/vinteren. 

Nå kommer Kristin snart og vi skal nyte den siste sola idag, blogges!

HVA SYNES DERE OM INNKJØPET?
-S


5 Kommentarer


blå himmel

HEI :-) Kom nettopp hjem fra byen og det er syyyykt varmt idag. Ikke en eneste sky å se. Må skifte til shorts etterpå. Men vi hadde mat og helse på skolen idag. Kom på gruppe med Kriss og Lars denne gangen og vi lagde pasta og tomatsaus. Haha, gjett hvem som nesten begynte å grine av å skjære opp løken da? Joda, det var nok meg det, så jeg måtte la Lars gjøre det istedenfor, haha.

Blir nok ikke noe bra blogging idag, desverre. Men man må jo nyte det fine været ♥ Om jeg gidder kommer det videoblogg fra skolen idag, så det blir vel bra. Og så legger jeg uansett ut innkjøp :-)

Happy family :')

Soooool :-)HVORDAN ER VÆRET HOS DERE IDAG?
-S


4 Kommentarer


åbbår, åbbår, jeg vil ha åbbår

Ja, har faktisk ikke blogget noe om mgp jr. som var i går og der var det Torstein som vant og han sang en mobbesang. Men de sangene jeg har fått helt dilla på er den "åbbår, åbbår, jeg vil ha åbbår, hør på meeeeeg...." og "dans jente, dans dans". Haha, jeg og Kaja lo mye av de sangene ja, hør her;

åbbår


dans jente, dans

Og det jeg har dilla på er en "remix" av de to på en måte :-) Sånn; "åbbår, åbbår, jeg vil ha åbbår, gjør som meeeeg. Hun turte danse, hun kjørte eleganse. Dans jente dansdans". Haha og så hele sangen på nytt igjen :-)


SÅ DERE MGP JR?
-S


1 Kommentarer


gratulerer med dagen

Helu ♥ Idag har lillesøsteren min bursdag. Hun ble 8 år og feirer den på zitrus lekeland akkurat nå, haha. Og gjett hva hun fikk i gave av mamma og pappa? Jo, en ipod touch! Og gjett hvor glad hun ble. Virket som hun nesten ikke trodde på det først, haha.

Skal snart på trening nå, så meld dere på blogg vs blogg imens jeg er borte :)))
Tumblr_l4jjpb7u5v1qcsxkvo1_500_large
//weheartit.com

NÅR HAR DERE BURSDAG?
-S


0 Kommentarer


VIL DU BLI MED I BLOGG VS BLOGG?

MELD DERE PÅ! Legger den ut i kveld/imorgen(når jeg får tid). Vil helst ha minimum 5 som melder seg på :-)


VIL DU BLI MED I BLOGG VS BLOGG?
-S


4 Kommentarer


3000 meter

HEEEI! Kom hjem fra hytta i går, men da var jeg så sliten at jeg bare ville sove, noe jeg ikke kunne fordi jeg måtte på trening. Og nå idag, gjett hvem som var støl før gymmen og som hadde ultravondt i føttene når vi øvde oss på 3000 meteren i gymmen idag og i tillegg hadde for små sko for hun måtte låne av Emilie. Joda, det var meg. 

Etter skolen dro jeg og Maria på solsiden en tur og etter det tok jeg meg en tur til kbs. Har akkurat spist middag nå og om en times tid skal jeg på trening. 

Okei, veldig fint, jaja, blabla. Men de nye bildene fra helga kommer ikke opp.

HVA HAR DERE GJORT I HELGA?
-S


0 Kommentarer


BILDER: KRISTIN OG STINE

Hei :-) Kommet hjem fra Kristin og der var vi ute og spilte mariocart (?) på gamekube (?) eller hva det nå heter. Kjempekoselig. Vi tok også en del bilder når vi var ute, men kameraet mitt var tom for batteri rett før jeg fikk tatt det siste outfit-bildet, så det ble bare to, menmen. Tok litt andre bilder også;HAHAAHHAAH!!!

I morgen drar jeg på hytta. Nettet virker ikke der, så da blir det ingen blogging før på søndag eller mandag. Bare som opplysning, hehe :-)

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
-S


0 Kommentarer


Antrekk - hot or not?


Lagde det nettopp i polyvore.com. Elsker alt i dette plagget, så vil nok si hot :-)

HOT OR NOT?
-S


2 Kommentarer


BILDER FRA LIVOLLEN
åherregud, dette bilde lo vi godt av ja...

Vi sminket guttene og kåret "miss livollen", haha :-)

Ooo, den skumle kjelleren.

Døra ned til kjelleren.Tølløv hadde på seg en maske og kalte seg Olga, haha :D

Skummelt, noen hadde satt et sauehode på en stol med noen gamle sko under.

Huset vi bodde i :-)

HAR DERE VÆRT PÅ LEIRSKOLE FØR? (tror jeg har tatt det spørsmålet ganske mange ganger nå)
-S


1 Kommentarer


stå opp 9

HELU! Nå har Kaja dratt hjem. Vi gjorde egentlig ikke så mye, var litt i hagen, satt på pc og jeg fikset noen øredobber for Kaja. Om dere ikke visste det, så lager jeg smykker, armbånd og øredobber. Kunne kanskje ha laget et innlegg om det en gang. 

I morgen blir Kaja med på hytta. Gleder meg. Men noe minus med turen er at vi skal dra 10, 10 på morgenen! Huff, tror jeg må stå opp 9 (surfjes). Får vel begynne å pakke litt idag.Hoho, føler meg flink til å legge ut bilder nå, disse bildene er faktisk tatt IDAG! :)))

HAR DERE HYTTE?
-S


0 Kommentarer


kaja er her

Hei ♥ Kaja er på besøk og det vil jeg si er leeenge siden sist nå. Skal ikke ha så langt innlegg, for da blir Kaja sur, haha. Men vi har spist brownies og skal vel finne på noe nå, blogges!
Oida, ble kanskje litt stort bilde, kopierte det bare fra face, haha :-)

HVA SKAL DERE IDAG?
-S


1 Kommentarer


hits