Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
jentekveld

Heihei! Nå er Kaja, Kristin og Lone her og vi koser oss med grandis, brus og godis, naam! ♥ Skal kanskje sette på en film eller noe nå, får se hva vi har.


kun 19,- på coop nå, så løp og kjøp, haha :-)


ble kanskje litt mye sjokolade, menmen ♥


kjøpte også frustrerte fruer sesong 3, gleder meg! har sett sesong 1 og 2 i sommer, så på tide at jeg fikk tak i 3'ern nå, haha ♥

hva skal dere i kveld?1 Kommentarer


mattelove


Hei! Hadde fremføring på skolen i dag, i engelsk om romeo & juliet. Tror egentlig det gikk ganske bra :-) Senere i kveld skal jeg på dans, men først skal jeg gjøre litt matte!!! :D:D:):):) Prøve på fredag.... :-(

hva skal dere  kveld?2 Kommentarer


blogg vs blogg

Da er de som blir med i blogg vs blogg trukket ut og det blee..


http://t0nej.blogg.no/


http://annafolgero.blogg.no/

Synes begge har utrolig bra blogger. Tone skriver mye om hverdagen og oppdaterer ganske ofte, imens Anna tar mange fine bilder og redigerer dem kjempefint og blogger kanskje litt sjeldenere. Og det er min mening. Leser begge, og de er bra på forskjellige måter! :-)

tone eller anna?3 Kommentarer


hårfarging

Heihei! Var iskaldt i morges, så slengte på meg joggebukse og hettegenser, i tillegg til at jeg var så trøtt at jeg ikke orket og ordne meg noe særlig, haha. Men, vi hadde halv skrivedag i norsk i dag, så da er det jo egentlig like greit.

 


Bildene over er forresten ikke tatt i dag, men for en stund siden.Har utrolig mange dårlige hårdager for tiden, dere aner ikke! Men blir nok flere bilder når jeg har fått farget det litt mørkere, blir forhåpentligvis litt bedre da, haha.

Farget det for 3-4 uker siden med sånn farge som skulle gå ut etter ca. 6 uker, for jeg visste ikke om det kom til og bli fint osv., men fargen begynte jo og gå av etter bare den første uka! Og derfor er jeg usikker på om jeg nå skal farge det permanent eller med den samme. Får vel finne ut av det senere, for nå skal jeg p trening, snakkes!

hva skal dere i dag?1 Kommentarer


"the smiling daughter of the storm"


Heihei! Det har regnet i så si hele dag, så jeg kom hjem helt gjennomvåt, haha. Men nå kom det nettopp litt sol, og dere vet jo hva det betyr? - Regnbue! Og ikke bare en faktisk, men to. Skal på trening straks nå da men, så snakkes!

De som blir med i blgog vs blogg blir straks trukket ut! :-)

har det regnet hos dere i dag?1 Kommentarer


god morgeeen

Heihei :-) Kaja, Kristin og Lone lå over hos meg i natt og nå har vi akkurat spist frokost og skal snart ordne oss. I går så vi "the orphanage", og den var helt grei egentlig. Ikke sykt bra, men ikke dårlig heller akkurat.


kristin og meg


kaja, kristin, meg og lone (bilder fra i går)

hva skal dere i dag?2 Kommentarer


antrekk #230911

Heihei! I går kveld var jeg hos Kaja med Kristin og Lone og vi koste oss med nachos, smash og brus imens vi så skrekkfilm. På vei hjem så jeg, Kristin og Lone masse raketter ved NTNU, og da tok selvfølgelig alle opp mobilene og filmet, hahaha.

Rakk ikke blogge når jeg kom hjem, men her er antrekk fra gårsdagen :-)


topp fra bikbok, cardigan fra hm, øredobber fra glitter

Nå er Kaja, Kristin og Lone her og vi skal vel snart finne på noe, så blogges!

hva synes dere?4 Kommentarer


heelg

Heihei! I dag var vi en tur på forskningsdagene med skolen. Først gikk vi i teltene og så litt på forskertingene (siden vi hadde "lekse" hvor vi måtte fortelle om 5 av tingene), og så var vi en tur på trondheim torg og så litt i butikker, før vi endte opp på mc donalds, hah. 

Nå er jeg bare hjemme og vi skal snart ha middag. Skulle egentlig opp til Sondre med Kristin og få filmet inn til skuespill vi skal ha på skolen neste uke, men vi droppet det, hihi. Har ingen planer for i kveld foreløpig, snakkes!

hva skal dere i kveld?0 Kommentarer


bilder fra bursdagen i helga

Heihei! Beklager for dårlig blogging. Har heller ikke noen nye bilder til dere nå, hehehe. Men skal prøve og forbedre meg! :-) I dag på skolen hadde vi halvdags skrivedag i engelsk. Tror det gikk helt greit egentlig.

Rett etter skolen dro jeg rett på trening. Hadde først vanlig istrening, og så barmark etterpå, og da hadde vi 4x4 intervall av alle ting!! For et mareritt, fikk skikkelig hold/sting hele tiden, så kunne ikke løpe særlig fort. Får håpe det går bedre neste gang. 


har nesten ingen bilder fra bursdagen i helga, men legger ut det jeg har

astrid og meg


glansbilde, haha


Lone og Astrid

Frida og Janne


Emilie og Kaja

nå sitter jeg og ser csi, skal snart ta meg noe godt og spise. snakkes senere!

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


meld deg på blogg vs blogg!

Heihei! Kjører i gang nok en runde av blogg vs blogg. Vinneren blir som vanlig linket, men denne gangen vinner bloggen også en vurdering! :-) Meld dere på fram til helgen eller neste uke en gang, trekker ut de som blir med da.

HUSK BLOGGADRESSE!


vil du bli med i blogg vs blogg?8 Kommentarer


romeo & juliet

Heeei! Holder på og redigere ferdig filmen vi skal ha som framføring i morgen i engelsken. Handler om Romeo og Juliet, og jeg tror faktisk at det blir ganske så bra. Må bare få pugget inn det jeg skal si ogsånt.

Senere i kveld blir det trening, og så pugging igjen. Beklager for dårlig blogging! Men skal bli bedre etter i morgen, da er det en stund til neste prøve/framføring :-)


hva skal dere i dag?0 Kommentarer


puggedag

Hei! Sitter med naturfagspuggging og redigering av film nå, tar jo så utrooolig lang tid... Er så si ferdig med redigeringen av filmen, men pugging til naturfag, uff. Jaja, blir vel kanskje en matpause nå snart. Blir dårlig blogging i dag, må konsentrere meg på naturfagen. Kanskje i kveld da, når jeg er ferdig :-)Lone og Kaja lå forresten over etter bursdagen i går, kjempekoselig. Tok nesten ingen bilder på bursdagen i går, men har noen som jeg sikkert poster i kveld.

hva skal dere i dag?0 Kommentarer


bursdagsantrekk


topp fra cubus, skjørt fra gina tricot

nå drar jeg i bursdag hos madelen og eirun, så snakkes!

hva skal dere i kveld?4 Kommentarer


vinneren av blogg vs blogg bleee....

....Janette Staines/http://jebs.blogg.no! Gratulerer så mye :-) Hun fikk totalt 23 stemmer.


hva synes dere om bloggen hennes?1 Kommentarer


innkjøp #170911

Var i byen med Kaja i dag. Skulle egentlig bare kjøpe bursdagsgave til Madelen og Eirun som jeg skal i bursdag til i kveld, bytte inn en ring i riktig størrelse og bytte inn en topp, men endte opp med og kjøpe tre cardigans til 50,- per stk i tillegg. Lenge leve salg! ♥

50,- hm

50,- hm

50,- hm

elsker de! er så lei av de jeg har, i tillegg til at de har begynt og bli korte.

hva synes dere?1 Kommentarer


case 39

Heihei! Kom akkurat hjem fra Ida, var kjempekoselig med jentene ♥ Vi gjorde egentlig ikke så mye annet enn og se film egentlig, snakket jo selvfølgelig litt og sånt og spiste litt snop. Vi så da filmen 'case 39', var utrolig bra! Var en skrekk/grøss film, utrolig ekkel til tider, hylte en god del ganger ihvertfall på grunn av 'skvettescenene' om dere skjønner. Men anbefales, var utrolig bra!

 

trykk på de to små bildene for og se de større, to utrolig ekle scener i filmen det der! uff

fikk ikke bildene i lik størrelse, dessverre, men dere overlever :-)

har dere sett den/tenkt og se den?1 Kommentarer


ikveld

Hei! Var en utrolig bra skoledag i dag, startet med og se film og så laget vi film til fremføringen vår i engelsk til neste onsdag. Tror faktisk ikke vi gjorde mer enn det, og tiden gikk utrolig fort, så nå er helga endelig her! ♥

Har akkurat fått besøk fra oslo, av onkel og tante. De skal spise middag hos oss og senere i kveld skal jeg på filmkveld hos Ida med folk. Blir sikkert utrolig koooos, vi snakkes :-)


Ida og meg ♥

blogg vs blogg blir forresten kåret i kveld/morgen. Spørs om jeg får tid til og sjekke stemmene i kveld :-)

hva skal dere i kveld?0 Kommentarer


klar for lekser
Heihei! Hjemme fra trening, og skal snart begynne med leksene. Eller rettere sagt puggingen, skal skrive sammendrag for så og pugge på det, som jeg alltid gjør. Lærer mye på og skrive ned det viktigste altså, anbefales! haha. Men snakkes, kos dere i kveld! :-)

har dere noen faste måter og pugge til prøve på?4 Kommentarer


drar på dans

Heihei! Kom akkurat hjem fra Lade nå, og nå skal jeg på dans med Madelen og Kristin ♥ Så snakkes!


anne, astrid og meg for en stund siden :-) skal få tatt nye bilder no snart, heh

går dere på dans?3 Kommentarer


endring på designet

Hei! Kom hjem fra skolen for en stund siden og har bare slappet av og skypet med Lone siden det. Er så utrolig trøtt om dagene nå for tiden. Skoledagene går jo så utrooolig treigt for tiden. Tenker alltid det er langfri etter andre timen, men neeeida. Og dette har liksom skjedd...hver dag siden skolen startet nå! Men det er jo godt og ta seg en liten powernap etter skolen, bortsett fra at jeg alltid tror det er morgen når jeg våkner igjen da og begynner og stresse siden jeg tenker jeg skal på skolen, hahahah! Så der har dere grunnen til dårlig blogging etter skoletid! :-)

Men har faktisk fått til og finpusse litt på designet i dag, fått på plass profilbilde og fjernet det "love.never.fails"-greia som liksom var "headeren" min. Men nå er jeg ihvertfall fornøyd med designet, og håper jeg slipper og gjøre endringer før om en god stund ♥


for øyeblikket sitter jeg godt innpakket i et pledd med supersøte kira ♥♥ blir utrolig trøtt bare av og se kira sove ved siden av meg, men skal prøve og holde meg våken, haha :-)

hva synes dere om det nye designet?1 Kommentarer


jebs vs torilh

Da har jeg trukket ut de som får bli med på blogg vs blogg, og det bleeee.....http://jebs.blogg.no og http://torilh.blogg.no! Vinneren vil bli linket her på bloggen :-)


toril/ http://torilh.blogg.no


jeanette/ http://jebs.blogg.no

toril eller jeanette, hvilken blogg liker du best?49 Kommentarer


bursdgsgavene

Her er det jeg fikk i bursdsgen i helga, utrolig mye fint! ♥ 


+ penger :-)

hva synes dere?1 Kommentarer


bilder fra bursdagen


meg, ida og sofie

emilie og megsofie, meg og ida


meg og kristin, bursdagsbarna


meg og ida

 


astrid, meg og ida

 

 
astrid og ida


astrid, meg og ida

 
ida og meg

 

emilie, elise og kaja


lone og emilie


emilie, syyktfint!

hva synes dere om bildene?2 Kommentarer


herlig bursdag!

Hei dere! Kom hjem i går kveld, kùn et kvarter før jeg skulle være på trening, så kom 5 min for sent. Ikke verst, eller hva? Bursdagen var ihvertfall kjmpekoselig. Lørdagen var den 'ordentlige' bursdagsfeiringen, imens søndagen gikk mest til og slappe av og grille pølser, hah. Orker ikke legge ut alle bildene nå, tar det heller i kveld.

Men her har dere en liten smakebit ♥


meg og fineste ida


jentene ♥

har dere hatt hyttetur-bursdag før?1 Kommentarer


hyttetur-bursdag

Heei! Nå er det like før jeg og Kristin drar oppover til hytta. Resten kommer i morgen ettermiddag, sånn at vi får ordnet klart og sånt, hih ♥ Har dessverre ikke internett på hytta, så blir ikke noe blogging før søndag kveld/mandag. Har sikkert massevis med bilder til dere da :-)


meg og kristin fra hyttetur i sommer ♥

hva skal dere i helga?1 Kommentarer


resultatet av hårfargingen

Heihei! Nå har jeg da fått en ny hårfarge, wihu! Var utrooolig uvant i starten, men har vendt meg litt til det nå. Nå har jeg, Kristin, Astrid, Kaja og Lone, browniesen i ovnen, så nå skal vi straks kose oss med det ♥♥ 

FØR:


ETTER:

hva synes dere?3 Kommentarer


farging av hår

Heei! Nå driver jeg og farger håret mitt med Astrid og Elise, mørkere, hihih ♥ Skal skylle det ut om 2 min, og håper på bra resultat, så snakkees!

 

Edit* 'farger håret mitt med Astrid og *Lone*', hehe. 

 2 Kommentarer


sol og drittvær

Heihei :-) I dag hadde vi orientering med skolen, hhaahaa, kjempevanskelig! Er så dårlig til og orientere meg på kart, så det endte med at jeg og Kristin hele tiden gikk den omveien, og gikk forbi posten flere ganger osv, hhaaha. Men vi fikk gjort 4 av de 6 postene på 2 timer, så er ganske fornøyd med det, hihi. Var faktisk sol og greier når vi var der! ♥

På vei hjem igjen, dro jeg og Kristin innom byen og var på trondheim torg en tur. Så på litt forskjellige klær og sånn, og på hårfarger, heh. Skal kanskje farge håret mørkere i morgen, er litt usikker enda. Men synes ikke jeg kler den fargen jeg har nå, så. Men ihvertfall. Når vi skulle gå av bussen når vi var hjemme, begynte det og "høljregne" som bare det! Ble sånn at jeg løp fra bussholderplassen, og inn i hagen, hahah.


dette er fra i vår en gang, når jeg var på Lade med Ida og tok bilder, når det var utroolig fint vær, sjekke skyene! ♥

Nå høljer det ned ute, som bare det. Håper bare det gir seg til i morgen, er så tungt og dra på skolen i støvler, hah!

har dere hatt dårlig vær i dag?0 Kommentarer


bursdag til lillesøster

Heihei! I dag har lillesøsteren min Silje bursdag og blir 9 år gammel. Vi skal derfor ha 'voksenbursdag' nå snart og spise masse god mat og søsteren min skal åpne noen gaver ogsånn. 

Jeg og Kristin har nå funnet ut at vi skal ha hyttetur-bursdag til helgen, så jeg gleder meg som bare det! Blir sikkert utrolig koselig! ♥


hva skal dere til helga?1 Kommentarer


meld deg på blogg vs blogg

Heihei! Da kjører jeg i gang med en "blogg vs blogg". Har ikke hatt det på leeenge, så tenkte det var på tide. Plukker ut de som skal bli med i løpet av uken. Bare skriv bloggadresse i kommentarfeltet :-)


vil du bli med?7 Kommentarer


antrekk #050911

 


topp og bukse fra bikbok, singlet fra ginatricot, ring fra kapphal, perleøredobber fra glitter

hva synes dere?4 Kommentarer


kakao og brownies

Heei! Lone og Kaja ble med hjem fra skolen i dag og vi lagde oss kakao og spiste brownies, utrolig godt! ♥ Nå har Lone dratt, og jeg og Kaja skal vel snart finne på noe. Og så blir det trening i kveld :-)

 

 


heh, noen seriøse bilder :-)

hva skal dere i dag?0 Kommentarer


stikker på trening

Da stikker jeg på trening, tror ikke det blir noe blogging senere i kveld. Er alltid heelt utslitt etter søndagstreningene, varer så lenge i forhold til de andre... Menmen, får gjøre det beste ut av det, snakkes!


hva skal dere i kveld?1 Kommentarer


nytt design!

Hei! Har fått fikset meg nytt design. Er kjempefornøyd med det, men skal prøve og få mellomrommet mellom overskriften og teksten litt mindre, synes det vr litt for stort, heh.

Skal muligens på kino i kveld, er litt usikker enda. Har jo så lite penger for tiden...


hva synes dere om det nye designet?3 Kommentarer


lade med ida

Hei og god morgen! Har akkurat skypet med Lone i litt over 1 time, hahahaa. Hadde egentlig ingen planer for dagen, men avtalte akkurat med Ida og ta oss en tur til Lade. Sååå blogges! 

bilde fra i går på vei til bye, fine morgentryner

hva skal dere i dag?1 Kommentarer


vblog: dagen & innkjøp

video:film fra 03
sorry for web-video, hehe.

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


skolefotografering

Heei! Skolefotograferingen ble råbra, vi hadde temaet 'strand', slik at alle skulle kle seg ut som noe som minnet om strand og sånt liksom. Jeg valgte da et hula-hula plastikk skjørt fra hawaii som mamma kjøpte for leeenge siden, hahaha. Tror blidet ble ganske bra, mye morsommere med skolebilde når man kan kle seg ut, slik at det ikke blir så seriøst liksom, hahaha.

Her er det jeg hadde på meg forresten, eller fikk lånt meg en topp som var Astrid sin, haah!prøving av kostyme dagen før, hahahhahaa! uff

har dere hatt skolegrafering?3 Kommentarer


klassebilde

HEI! Har akkurat kommet hjem fra Lone, kjempekoselig. Var der med Astrid og Elise også og vi spiste muffins, spilte kort og så litt idol, haha.

I morgen blir det portrettbilde og gruppebilde på skolen, uff. Håper det ikke blir like ille som i fjor ihvertfall, hahahha. Men da tror jeg det regnet på vei til skolen ellernoe, sånn at håret mitt krøllet seg helt opp og ble helt bustete :-( Menmen, snakkes!emilie og meg, fikk det ikke riktig vei, hehehe

hva har dere gjort i dag?0 Kommentarer


e.l.f cosmetics


blush i fargen 'joy', sort dipliner, eyelid primer (får øyenskyggen til og holde hele dagen), og øyenskygge ♥

Bestilte altså fra e.l.f i forrige uke, og det kom i dag. Har ikke prøvd noe av det enda, men vet at blushen er bra, siden jeg prøvde Lone sin før jeg bestilte, og hun anbefalte også den eyelid primeren. Gleder meg til og prøve det ut!


har dere prøvd e.l.f sminke?3 Kommentarer


pakke i posten!

Er helt i hundre nå, har ventet på denne pakken i litt over en uke nå! Gleder meg helt vilt til og åpne den, hihihih. 


men klarer dere gjette hva det er? hihihih1 Kommentarer


drar på trening

Kom nettopp hjem fra skolen og nå skal jeg hive i meg litt mat for så og ile til trening. Har ingen trenere der i dag, og tror det er ganske få som kommer, menmen, vet ihvertfall at Silje kommer, så blir ihvertfall ikke alene ♥ Blogges!


hva trener dere?2 Kommentarer


hits