Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
engelsk filmteam på besøk

Heeej!

Dro på trening rett etter skolen i dag, og da hadde vi besøk av et filmteam fra England som skulle lære seg og gå på skøyter osv. De hadde kledd seg i kjoler, struttskjørt, hatter og alt mulig rart, hahha. En mann hadde liksom på seg en kjole, uten noe under, må ha vært iskaldt! De reiser rundt i Europa og lærer forskjellige ting i forskjellige byer, og i Trondheim skulle de lære seg og gå på skøyter og hogge og pynte juletrær, haha. 

Har noen bilder fra noen K&H timer på skolen. kvaliteten er ikke så bra da, men hva forventer man av skolekameraer? hah. Det vi har laget så langt, haha. Temaet er forresten redesign for oss, så vi tok gamle ting lærere har lagt igjen og sånt, hahaha.

Nå sitter jeg stuck med pugging av spansk-gloser. Tar så lang tiiiiid! Er 56 gloser ellernoe, og jeg starta liksom idag.... uff!

har dere mye prøver for tiden?2 Kommentarer


bilder fra helga

Heej!

Kom hjem fra dans for en stund siden. Vi har en utrolig dårlig dans i år, og den er kjempekjedelig og danse også, menmen. Ida var med og så på i dag og på slutten av dansinga dro vi inn i en annen dansesal og så mange av trenerne danse, helt vilt! De startet veldig rolig og så etterhvert, danset de utrooolig fort, haha!

Tidligere i dag var Kristin her og vi jobbet med en naturfagoppgave + at vi laget taco ♥♥

meg og lone
hhaah

kaja


og så skulle de liksom sminke meg, hhhaha. de skulle lage hver sitt "smokey eye", og dere ser jo resultatet... :):):):))

hadde ingen nye bilder på kameraet, men man har jo alltids noen bilder på photoboot, haha. disse er ifra helgen.

hva har dere gjort i dag?3 Kommentarer


caffe rosso søl

Heihei :-) Kom hjem fra skolen for en god stund siden og har spist middag og gjort litt ukesoppgaver hjemme osv.

I dag, med skolen, var vi på vitenskapssenteret og på biblioteket. Da vi var på biblioteket, var planen egentlig og kjøpe gigantiske boller som de alltid har der, men de var så dyre og siden det er tilbud på 7eleven nå, så dro vi dit for 3 boller + kakao til 20 kroner.

Bollene gikk det greit med, men når jeg skulle ta meg kakao og det holdt på og fyltes opp, la jeg merke til en mini-caffe rosso kopp som stod der. Uten og tenke meg om, tok jeg selvfølgelig opp den koppen for og se på den, og så velta hele kakaomarskingreia sånn at all kakaoen spruta utover meg isteden!!! Hahahah. utrolig flaut! Var nok en grunn til at den lille koppen stod der tror jeg...


okei, hahaha. sorry for at det bare er bilder av meg på bloggen for tiden. glemmer endten alltid og ta med kamera dit jeg skal eller så glemmer jeg alltid og ta bilder når jeg har besøk. skal skjerpe meg altså!

hva skal dere i dag?1 Kommentarer


my sisters keeper

Heihei :-) Lå over til Lone med Kaja i går og vi så "my sisters keeper". Vr ganske trist, men jeg fikk ikke med meg så mye siden jeg klarte ikke finne en bra "se-på-film-stilling", hahah, så jeg sov deler av filmen.

Nå er vi hos meg og skal kanskje ut og ta litt bilder, så snakkes!
hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


bytur

Heihei! Var  byen med Kaja i dag, kjempekoselig! Har faktisk ikke vært i byen på over en måned nå, har liksom skjedd noe hver helg i det siste + at jeg ikke har orket i ukedagene, haha. Men kjøpte ingenting, utenom en bigbite da, som jeg fikk gratis siden jeg har samlet opp nok ganger ogsånt :-) Men jeg fant utrolig mye fint, jeg er bare litt blakk for tiden :-(:-(

Senere i kveld drar jeg til Lone og natter der med hun og Kaja, blir nok gøy! ♥


hva skal dere i kveld?0 Kommentarer


blogganbefaling

Heei!

Ville bare komme med en anbefaling av en blogg jeg har begynt og lese fast nå i det siste, nemlig >http://explode.blogg.no/< som skrives av Martine Rødland Egeland. Synes hun er en utrolig flink blogger som tar utrolig fine bilder og skriver bra. Hun redigerer også bildene sine kjempefint! 

I tillegg er hun helt vilt pen!!

Hun har et ryddig og fint design og man ser lett hvem personen bak bloggen er når man kommer innpå siden. I tillegg oppdaterer hun ganske ofte, slik at man ikke går inn på bloggen tusen ganger før det er et nytt innlegg, noe jeg synes er veldig bra! Anbefaler dere og titte innom ihvertfall ♥

har dere vært på bloggen hennes før?1 Kommentarer


daaans

Heihei!

Drar på dans om rundt en halvtime, men akkurat nå sitter jeg og er csi, tihi ♥ Skal bli bedre til og blogge og ta nye bilder og sånn nå framover, men finner ikke kameraet for tiden.. Har det sikkert i en bag ellernoe fra høstferien, haha. Men nå må jeg snart begynne og ordne meg og sånt, så snakkes!


hva skal dere i kveld?2 Kommentarer


tilbake

Heihei :-) Beklager for dårlig blogging i det siste, men har ikke orket, heh. Kristin ble med meg hjem idag siden vi måtte lage gymtimen som vi skal lede i morgen. Men nå drar jeg på trening, blogges!hva skal dere i kveld?2 Kommentarer


trening

Heihei ♥

Har akkurat spist litt nå og tidligere idag har jeg vært med Ida, koselig som alltid :-) Nå skal jeg straks på trening, så snakkes!


hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


bilder fra forrige uke

Heiii!

Hjemme fra dans. Tidligere i dag var jeg med Sofie som lå over hos meg i natt og så var jeg på vanlig trening som var på den andre siden av byen!! Tok en halv time med buss dit, og så rakk jeg ikke og spise før jeg dro, og middagen når jeg kom hjem var fiskeboller med reker i, noe som smakte dritt, hahaha. 

Har foreløpig ingen planer for i morgen, men jeg har jo høstferie og har ikke vært i byen enda, så tenkte jeg kanskje skulle ta en bytur i morgen eller noe sånt. Hørte at det var masse salg og sånt nå :-)


Ingen nye bilder, så slenger med noen bilder fra forrige uke med Ida :-)


hva har dere gjort i dag?0 Kommentarer


sofie kommer

Hejj! Kom hjem fra trening for en liten stund siden og har akkurat fått bestilt flybiletter til oslo om tre uker når jeg skal på en ny konkurranse. Treninga i dag var helt grei egentlig, men det siste kvarteret ble vi stående og kun fikk masse kjeft om at vi var i veien og sånn, hahah. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og så kommer Sofie etter hvert, blogges!
Og ja, jeg har retusjert meg selv på venstre side av panna. Grunnen er at jeg hadde en veldig stygg krøll på håret der, hahha. Farget håret forrige torsdag forresten, ble kanskje litt mørkt, men er sånn farge som går ut etter 6 uker, så neste uke er det nok den fargen jeg egentlig ville ha det :-)

hva skal dere i kveld?3 Kommentarer


nytt design

Heihei :-) Har egentlig hatt en ganske rolig dag idag. Gjort husarbeid for og tjene litt penger og fikset litt på designet, heh. Er ennå ikke helt fornøyd med designet, vil få kommentarer, og det som står på den linja litt annerledes, tettere på innlegget eller noe sånt. Så, om noen vet om noen koder for det, setter jeg stor pris på om jeg hadde fått dem!


bilde fra i morges, var faktisk litt sol ♥

hva har dere gjort i dag?0 Kommentarer


sminken jeg bruker del 2


1. Denne har begynt og bli litt tørr nå siden jeg har hatt den så lenge, men den er ihvertfall veldig bra og tørker ikke med det første. Gir bra volum og er lett og ta på. Fra maxfactor og koster rundt 100.

2. Denne er ganske lik den over synes jeg, men bruker de ofte sammen. Fra maxfactor og koster rundt 100.

3. Denne tørker inn veldig fort, men er veldig bra de første gangene man bruker den. Denne bruker jeg også sammen med de over. Fra Loreal og koster rundt 100.

Foundation fra Isadora. Denne liker jeg veldig godt. Dekker bra og tilpasser seg hudfargen du har kjempegodt. Jeg har den i fargen 02 vanilla beige, og den passet perfekt. Prøvde en del testere før jeg kjøpte den da, heh. Men vil ihvertfall anbefale den. Kostet rundt 100.

1. Denne er fra mac i fargen cream d'nude og koster 160,-. Er utrolig fin i fargen og lett og ta på.

2. Denne er fra maybelline i fargen choco cream og var på salg til kun 50,- da jeg kjøpte den. Koster vel rundt 100 til vanlig. Denne liker jeg også godt og den er fin i fargen og lett og ta på.

 

Jeg elsker øyenskygger med sånne brune farger. Er så utrolig fint! Så av øyenskyggene på bildene over, så bruker jeg så si bare de brune fargene.

 1. Den til venstre på bilde 1 er fra hm og koster vel under 50-lappen. Har ikke brukt den så mye, men den er helt ok. Fargen kan gå bort litt utover dagen. Fikk den i gave. Den til høyre er fra Markwins og den fikk jeg også i gave, og den er utrolig fin! Når jeg skal bruke øyenskygge, tar jeg alltid på den først og så tar jeg i så fall en med mer "glitter" over, ofte den fra e.l.f.

2. Denne er fra e.l.f. og kostet rundt 20-30 kroner. Er jo så billig der. Denne er veldig fin og sånn, men kan være litt vanskelig og "gni" utover om dere skjønner. Når man først har tatt på litt, får man liksom ikke fordelt det helt jevnt utover, men det blir greit nok. Var bare veldig vanskelig i starten.

3. De to brune fargene på midten der er de eneste jeg bruker. De er veldig fine, men fargen går bort mer og mer utover en dag, så man må liksom ta på på nytt osv. Denne er fra hm og koster under 50,-.

4. Denne er fra Elisabeth Arden og den fikk jeg i gave fra ei vi kjenner i Spania. Jeg har altså ikke brukt så mye av den sorte, det var bare det at den knuste på veien fra spania, heh. Men synes fargene på denne er fine og de holder lenge!

1. Denne er fra hm og kostet bare 39,- kroner. Den lukter utrolig godt, men den varer ikke så lenge. Det er liksom det som er problemet til hm, de lager en del bra sminke, men det går veldig lett bort og holder ikke så bra. Men vil anbefale denne siden den er så billig. Er jo bare og ta den på litt oftere, heh.

2. Som dere kanskje ser, er det denne jeg bruker mest. Den er fra Christina Aguilera og lukter himmelst! Lukta varer lenge og den lukter som sagt veldig godt :-)

3. Denne tror jeg er i fra Nille eller noe sånt? Fikk den i gave for leeeenge siden og har ikke brukt den så veldig mye, siden den ikke lukter så mye og lukta går bort ganske fort. Men den er helt grei.

Og til slutt, solpudderet mitt. Startet egentlig med film når jeg skulle lage dette innlegget, og så skulle jeg liksom åpne solpudderet imens jeg filmet, og så falt nesten alt ut! Det hadde knust fra før av da, siden jeg hadde det på fly i helga, men uansett :-( Må nok kjøpe nytt snart.

Men dette er ihvertfall ifra hm og koster ikke så mye. Er helt greit, men man kan ikke bruke særlig mye av det, siden da blir man helt oransj. Før hadde jeg en kost fra hm også, og da var det vanskelig og få fordelt det jevnt, men nå har jeg jo en kost fra thebodyshop som fordeler det bra. 

Tror jeg skal prøve IsaDoras solpudder neste gang, har hørt en del bra om det.

har dere noe av dette?0 Kommentarer


sminken jeg bruker del 1

Altså hvordan jeg sminker meg varierer en god del fra måned til måned, men også fra uke til uke og dag til dag. Men dette er den sminken jeg varierer på. Har kanskje glemt noe, menmen.


Detter er jo ikke direkte "sminke", men tar med kostene og jeg.

1. Denne kosten er fra thebodyshop og jeg bruker den til solpudder. Er utrolig god og myk og fordeler sminken jevnt. Husker ikke pris.

2. Denne er fra flyplassen. Var med i en sånn mappe med mange koster som man fikk med når man kjøpte sminke og sminkefjerner der, så denne var altså gratis på en måte. Bruker denne til blush/rouge og den er helt grei egentlig. Kunne vært mykere, heh.

3. Denne fikk jeg i den samme mappa som kost nr. 2. Denne bruker jeg litt når jeg tar på concealer/foundation osv. Ikke så veldig bra, siden jeg uansett må bruke fingrene til og fordele det siste uansett..

1. Eyeliner fra et halloween-sett eller noe sånt tror jeg? Har hatt den veldig lenge, så er usikker og det står ikke noe på den. Denne er ikke særlig bra, siden den er veldig tørr og vanskelig og få på. Blir ikke jevnt på og sånt, så bruker nesten aldri denne lenger.

 2. Eyeliner fra Elisabeth Arden. Er utrolig fornøyd med denne! Har begynt og bli litt tørrere etter hvert nå, men i starten var den veldig lett og få på og utrolig fin. Den er fremdeles bra da, så jeg bruker denne ganske ofte.

 3. Dipliner fra e.l.f. Denne synes jeg er ganske bra, lett og få på og sånn, og er passe konsistens på den. 

 4. Spisser fra thebodyshop. Har ikke så mye og si om denne akkurat, men den er vel som alle andre spissere, haha.

1. Øyenbrynsblyant fra YvesSaintLaurent. Denne er veldig bra og lett og ta på. Tror ikke det er helt riktig farge for meg, men bruker den for det.

 2. Øyenbrynsblyant fra HM. Denne er veldig bra og lett og få på denne og. Er kanskje litt mørk, eller kraftig eller hva jeg skal si, men har tenkt og prøve den lysere typen de har også, så får jeg se hvilken jeg liker best.

1. Blush fra e.l.f. Denne er utrolig fin. Har den i fargen joy og vil anbefale den. Min har blitt litt sånn ødelagt da, siden jeg hadde med meg den på fly i går, og da ble det trykk på den osv.  

2. Blush fra Markwins. Denne har jeg ikke brukt så veldig mye, men den er også veldig fin. Har en fin farge og fordeler seg jevnt.

 3. Blush fra Sephora. Denne har jeg heller ikke brukt så mye, men denne er også fin. Fin farge, fordeler seg jevnt. Ganske like alle tre egentlig, så liker alle godt!

1. Prøvepakke med concealer og pudder fra Sensai som vi fikk i posten. Den hvite skjønner jeg egentlig ikke helt greia med, siden man ikke ser forskjell i det hele tatt etter man har tatt den på. Den i midten er helt grei, men litt feil farge til meg. Pudderet er helt greit, men kanskje litt lyst. Men man kan liksom bruke det allikevel.

 2. Primer fra e.l.f. Denne bruker jeg på en måte som en slags "concealer", men skal egentlig brukes under øyenskygge for at det skal holde lenger osv. Men funker bra som begge deler!

 3. Dekkstift fra Clearasil. Denne er helt grei. Kan bli litt feil farge noen ganger, men virker helt greit. 

1. Neglelakk fra O.P.I som jeg fikk av farmor og farfar. Er ikke helt fornøyd med fargen siden den er sånn glitrende og sånn, men er helt grei.

 2. Neglelakk fra IsaDora. Denne er kjempebra! Jeg er ikke så stor fan av rød neglelakk på fingrene, så bruker denne på tærne. Denne har en fin farge og varer lenge. Har brukt den mye i sommer og den har vart i flere uker av gangen. Så istedenfor og kjøpe en billig hm-neglelakk som er helt gjennomsiktig og dårlig, vil jeg anbefale deg og legge litt mer penger i det og kjøpe denne! Jeg har den i fargen 643 Chelsea Red. 

 Blir ganske lant innlegg om jeg tar alt på et innlegg, så deler det i to. Neste del kommer i kveld eller i morgen :-)

bruker dere noe av denne sminken?3 Kommentarer


antrekk #051011

Gamle bilder fra helga, menmen. Orket ikke ta nye bilder med de samme klærne liksom :-) Nå drar jeg til Ida en tur, så snakkes!

 
alt fra hm, bortsett fra bukse fra bikbok

hva synes dere?2 Kommentarer


prøve-konkurranse

Hei! Kaja er her nå og vi har akkurat spist middag. Var en liten tur innom solsiden etter skolen i dag og fikk kjøpt hårfarge, så tror jeg skal farge det i morgen, om jeg får tid, rekker det ikke i dag... Senere i kveld skal jeg på trening og vi skal ha sånn "prøve-konkurrasne", siden vi skal på konkurranse til helgen. Gruer meg! Blir så nervørs, haha.
topp fra bikbok (hehe, synes ikke noe godt da men)

hva skal dere i dag?0 Kommentarer


weheartit

For litt over en uke siden lagde jeg meg en weheartit-bruker, og tenkte bare og dele den med dere sånn at dere kan følge meg der om dere vil. Har ikke så mange bilder der enda, men det kommer jo litt etter hvert. Her er ihvertfall siden min >link< .

 


har dere en weheartit-bruker?4 Kommentarer


innkjøp og gave fra namsos

Haha, blir en god del namsos-innlegg her nå, menmen. Her er det jeg kjøpte på lørdagen når jeg var der, utrolig fornøyd med alt! ♥


t-skjorte fra hm, 79,50,- tror jeg (?)  og ulljakke fra hm, 349,-. Måtte kjøpe t-skjorta til danseforestillingen jeg skal være med på i desember og ulljakka var så utrolig fin og goooood! ♥


Ring fra VIC, fått av tante Eva ♥ Elsker den, er så utrolig fin! Har ikke noe bedre bilde enn det der akkurat nå, men får sikkert tatt et bedre bilde i nærmeste framtid :-)


Sko fra skoringen, 799,- Elsker disse! Ikke bare er de fine, men utrolig gode inni med pels i tillegg til at de er kjempegode og gå med. Perfekte! Skal vise dere bedre bilde av disse også senere, med hvordan de er inni osv.

Kjøpte også en genser til på hm, men får vise dere den senere, har ikke bilder av den enda. Kommer etter hvert :-)

hva synes dere?4 Kommentarer


bilder fra namsos #2

Heihei :-) Kaja ble med meg hjem fra skolen i dag og vi lagde oss taco til middag, kjempegodt ♥ Nå sitter vi og koser oss med frustrerte fruer og senere i kveld skal jeg på trening.

Her er resten av bildene fra Namsos i helgen.

 

 hva synes dere om bildene?0 Kommentarer


bilder fra namsos #1

Heihei! Kom hjem fra namsos for rundt en time siden og har akkurat spist middag. Helga var kjempekoselig! På lørdagen når vi kom dit, var vi først litt på senteret og handlet litt (viser innkjøp senere), og senere på kvelden dro vi på gamlehjemmet og feiret 101årsdagen til oldefar. I tillegg til at familien var der, kom det ei som heter Nancy på 102 år på slutten og spilte piano, kjempeflink!


oldemor og oldefar ♥
hahah


Etter feiringen, kjørte vi opp på et "fjell" som heter "klompen", kjempefin utsikt over hele byen!


Vigdis, meg, Erik og Silje


Ladaen til Erik som vi kjørte opp på "klompen" med, haha. Lagde en del lyd da, men utrolig kul!


Erik


bilradioen, hhaaha. hadde faktisk gamleversonen av On the floor da!

Jeg hadde selvfølgelig klart og glemme finklær til feiringen dagen før, toalettmappe, skifteklær + en ring jeg skulle få byttet inn fra konfirmasjonen, men tror dere ikke jeg klarte og glemme alt sammen i trondheim? hahah, måtte gå rundt med gårsdagens sminke i dag, så så helt forferdelig ut, menmen.

I dag var vi også en liten tur oppå "klompen" og en snartur innom oldemor og oldefar, før vi kjørte hjem igjen :-)

hva har dere gjort i helga?2 Kommentarer


101årsdag til oldefar

Heihei! Nå drar jeg straks ut døra og så kjører jeg og familien til Namsos for og feire 101 årsdagen til oldefar! ♥ Kommer ikke hjem før på søndag kveld, så får ikke blogget i namsos, tror jeg ihvertfall :-) Men nå roper mamma, snakkes!


hva skal dere i helga?1 Kommentarer


hits