Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
daans

Heihei, stikker på dans nå. Beklager fr ingen blogging tidligere i dag, men var sinnsykt trøtt, hehehe. byeee


tilfeldig bilde fra photoboot, hehe0 Kommentarer


konsert med chris medina

Hei igjen ♥

Skulle bare informere om at selveste Chris Medina (!!!) hadde gratiskonsert på city syd i trondheim i dag! Skulle virkelig ha vært der, men fikk først vite om det når det hade startet..... Sykt heldige alle de som fikk tatt bilde med han og fikk autograf og sånn!!!!


fikk ikke bildet større, dessverre. men herregud, sykt!! bildet er hentet fra adressa.no

 

Er også en video her; http://www.adressa.no/kultur/article1735208.ece

liker dere sangene til chris medina?0 Kommentarer


antrekk #281111

Heihei! Beklager for ingen blogging i går, men var skikkelig stressa med forberedelser til engelsk tentamen som vi hadde i dag. Gikk vel helt ok, eller egentlig veldig dårlig, hahaha. Menmen, ferdig med den ihvertfall!!

Nå har jeg akkurat spist grøt som lillesøs har laget, nam ♥ Julestemning jaa, hehe. Forresten, jeg har bursdag om 12 dager!! Gledermeg!


bilder fra i går ♥ topp og bukse fra bikbok

hva synes dere?3 Kommentarer


med kristin

Hei!

Skal straks på trening nå, men lurer bare inn et lite innlegg fra dagen. Spiste en god del pepperkaker på morgenen, og så var planen og pugge rle, men så måtte jeg plutselig lage ferdig takkekort til konfirmasjonen og rydde rommet ifølge mamma, så da ble det utsatt, og utsatt, haha.

Men har akkurat pugget pittepittelitt med kristin nå når hun var her istad. Får ikke pugget særlig mye etter trening heller, i og med at vi slutter ganske seint.. Menmen, wish me luck!! ♥


genserne våre er fra bikbok ♥ Var ikke planlagt assa, hehehe. 

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


her kommer vinter'n, her kommer den kalde fine ti'a

Hei og god morgen!

Åpnet så vidt øynene i morges, og da jeg oppdaget at det snødde utenfor vinduet mitt, spratt jeg opp og gikk for og se ut. Det hadde ikke snødd så mye da, men regner med at det blir litt mer i dagene som kommer :-) 

Luktet også pepperkakelukt som kom nedentifra, og der satt mamma, søstrene mine og ei venninne av den ene søstra mi og bakte pepperkaker, nam! ♥ Så jeg varmet opp en burritos fra i går, spiste, og så ble jeg og med og bakte litt, hehe. Men det ble vel mest spising, synes det er mye bedre da enn når de er steinharde, haha.

snør det hos dere?1 Kommentarer


innkjøp #261111hunterstøvler fra retro1300,- og sokker til og ha oppi 400,- ELSKERDE! Kjøpte meg i fjord vinter òg, men var usikker på størrelsen, så solgte de til ei venninne. Men i dag kjøpte jeg de i samme størrelse, bare at jeg skal kjøpe til sånne tykke såler som jeg skal a i bunnen så de blir litt mindre når jeg ikke skal bruke sokkene oppi! :-)


klokke fra ikea, 59,- Så utrolig fin! Har sett etter en sånn klokke leenge, og nå, endelig! ♥

Kjøpte også en bilderamme, sengetrekk og en lampe til rommet på ikea, i tillegg til sånn pynteting til rommet fra panduro, men viser det sikkert senere. Orker ikke hente det nå, står nede, hehe.

hva synes dere?1 Kommentarer


stoorm

Heia!

Beklager for dårlig blogging i dag, men har grunner! Startet i dag tidlig, i 9-tiden elns, med og gå prøve-konkurranse i hallen, og jeg må ærlig innrømme at det ikke kunne ha gått verre! Så dro jeg hjem, og begynte og overføre bilder fra min gamle pc til en minnepenn, noe som varte i rundt en halv time, før pcen sevfølgelig blekka ut, haha.

Og så dro jeg til byen med mamma og søss, legger ut innkjøp etterpå :-) På veien mot bilen, gikk vi forbi sånn lys-tenningsgreie der, med putti plutti pott (?) som sang osvosv. De delte ut gratis godteposer fra nidar også, så måtte jo selvfølgleig ta meg en, hehehehe. Så dro jeg rett på danseprøve, som var forberedelse til neste helg, og så har jeg nå vært hjemme og spist middag og sånt. Var forresten på ikea rett etter prøve-konkurransen i morges også, kan vise dere de innkjøpene også! :-)


godiiis ♥

bildet er tatt fra adressa.no

 

Men over til i går, hehe. Var jo utrolig hvor mye det blåste her i trondheim i går, regna masse og, i tillegg til at hos ei venninne så snødde det faktisk!! Så var ikke veldig fint vær akkurat. Skjønte ingenting i går, når face var spamma med masse Berit-greier og sånn, siden jeg aldri har hørt om Berit før og andte ikke hva det var, haha. 

 

Men det er sikkert ikke bare jeg som lurer på det, og det er da storm eller orkan ellernoe, hahah. Fortso det først i dag sjøø...

 

var det mye storm hos dere i går?3 Kommentarer


sitter barnevakt

Heihei!

Beklager for dårlig blogging i dag, prøvde og spille inn videoblogg, men det var virkelig ikke smart av meg og gjøre, haha. Endte opp med en forferdelig video, vet ikke om den blir lagt ut i det hele tatt. Videoblogg er virkelig ikke min greie! 


tatt for 2 min siden, nydusjet, hahah.

Sitter barnevakt for lillesøs i kveld, og vi skal straks sette en pizza i ovnen, så snakkes!

hva har dere gjort i kveld?0 Kommentarer


innkjøp fra i går #241111


genser fra bikbok, org. pris 249,-, men den var på 30%. Eeelsker denne! Fargen, formen, og den er god og ha på, godt kjøp! hehe


genser fra bikbok, org. pris 249,-, men denne var også på 30%. Var litt mer usikker på denne, men synes den og er superfin!


solpudder fra isadora i fargen matte tan, org. pris 198,-, men var på 20%. Har ønsket meg dette leenge!


løsvipper fra depend, 69,-, vet ikke om jeg fikk 20% på denne også, menmen.

hva synes dere?2 Kommentarer


medlems-salg på trondheim torg!

Hei!

Har vært på trening. Skal bare spise middag nå og så drar jeg på medlemssalget på trondheim torg med Lone og Kaja, har hørt at det skal være salg på ale butikkene, og på bikbok skal det være 30 % på hele butikken ellernoe!! Håper jeg får kjøpt noe da, selv om jeg er litt blakk for tia, hehehee.

Forresten, man  være medlem av trondheim torg for og kunne være med på salget, så meld deg inn > her <.


skal dere på salget?1 Kommentarer


bilder fra twilight-premiere!

Jeg, Lone, Elise og Kaja var på twilight-premiere på breaking down part 1 forrige torsdag/fredag. Synes den var utrolig bra og anbefaler dere og se den! ♥ Fikk ikke tatt noe særlig med bilder, i og med at de jeg dro med egentlig ikke ville være med på noen bilder, meen det forstår jeg godt. Må nesten nevne at dette er bilder fra når vi kom ut av kinoen, altså i sånn halv tre-tre tiden på en torsdag kveld/natt, så ja, vi var ganske slitne og trøtte og grues oss som bare det til og stå opp tidlig neste dag..... haha. Fikk noen bilder dameg, (Elise) og Kajahånda til Lone ødela bilde her litt da men, sammedettt

Nå stikker jeg på dans med Madelen, forestilling om bare to uker!!

har dere sett den nye twilight-filmen?5 Kommentarer


nytt design?

Hej igjennnnn! Har akkurat spist middag, og ble plutselig supertrøtt nå. Tror jeg må ta meg en liten powernap før dans som er i kveld, haha. 

Men over til det innlegget skal handle om. Jeg trenger et nytt design, eller jeg vil ha et nytt design. Ny header og forsåvidt, men da må jeg ta litt nye bilder og sånt først, heh. Men ja, lurte derfor på om noen av dere vet om noen bloggere med fine gratisdesign? Vil ikke ha for knasje farger, og egentlig ganske enkelt sånn at jeg ikke blir så veeldig fort lei av det ihvertfall. Så om dere vet, legg til link til bloggen under i kommentarfeltet!! ♥


hadde ikke noe nytt bilde for øyeblikket. haha, har skrevet hele dete innlegget i halvsøvne, natta!

hva skal dere i kveld?0 Kommentarer


hospitering på strinda

Heihei!

Var på hospitering på Strinda i dag med Lone, var ganske bra egentlig. Selve skolen var ikke sånn superfin liksom, men miljøet og lærerne virket ganske så bra :-) Vi hadde bare timer med de fra trinnet + noen va sunndal (elns), men i morgen skal vi være med i timene til de som går der og sånt også.

Nå sitter jeg og ser csi miami og skal snart begynne og lage middag, hehe. Snakkes ♥


bilde fra skolen i dag

hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


Morten Ramm slutter i tkn

Hei!

Fant nettopp ut at Morten Ramm skal slutte i Torsdag Kveld fra Nydalen, og starte sitt eget prosjekt hvor han skal prøve og fylle oslo spektrum på egen hånd! Ååå, tkn blir ikke det samme uten!!

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10040226

Dette er jo bare en introduksjonsvideo elns, for dere som kanskje ikke har hørt om han, hehe? Er uansett mange andre filmer også, om du bare søker på Morten Ramm, hahaha. 

følger dere med på torsdag kveld fra nydalen?1 Kommentarer


kira 1 år i dag!

Kira er 1 år idaaag, så gratulerer til henne,heheh ♥

 

 Herregud, se så liten hun var her! Dette er bilder fra januar noen uker etter at vi hadde fått henne ♥ Beklager for at bildene over ble så små forresten..

 

 

Dette var bilder fra litt mer utpå våren, og da hadde hun vel blitt sånn 6-7 måneder :-)


Dette var fra i sommer en gang når vi var på hytta, tror jeg ihvertfall, om det ikke var i høst ♥

hva synes dere om bildene?2 Kommentarer


antrekk #211111

Hejj! ♥

Tenkte og begynne og blogge igjen, hehe. Og nå mener jeg det, og skal blogge fast minst 1 innlegg hver dag! Har jo hatt mini-pauser i hele høst, haha! Starter også ganske bra nå, nemlig med antrekkbilder! Har ikke hatt det på eeevigheter, så var litt rart og ta slike bilder igjen, menmen. Får vel begynne og ta litt fler bilder og sånn nå framover :-)


topp fra monki, bukse fra bikbok, hals fra bikbok, øredobber fra bikbok

hva synes dere?4 Kommentarer


tittei

Heeei :-) Skal snart starte med og lage en engelsk framføring. Må leveres inn allerede i morgen!! Grunnen til at jeg har droppet blogging de dagene tidligere denne uka, var fordi jeg hadde stoor samfunnsfagprøve i går(første i høst, men jeg fikk faktisk ikke pugga noe særlig, hahaha) og hadde laang spansk fremføring idag. Satt av maaasse tid til og pugge og sånn, men endte heller opp med at jeg slappet av mere, haha. Klarer ikke og jobbe lenge i strekk, hahha.

I kveld blir det premiere på twilight, gleder meg som en liten unge!! Kjøpte inn en del smått og godt på rema i langfri, men så si halvparten er smist opp nå, selvfølgelig..... Virkelig ikke smart og kjøpe kinogodt på skolen.


klippet ut litt mer til inspoveggen min i forrige uke. har egentlig ganske mye nå!

har dere inspovegg?4 Kommentarer


updatee

Hejj! Sitter her stuck med spansk nå, har fått til 3 minutter av presentasjonen min, så har 3 igjen, hehehe. I går lå jeg over til Ida og vi var en tur innom Philip på kvelden med Donata, Katarina, Asbjørn og Øystein. Alle var egentlig drittrøtte hele tiden da men, haha. 

I kveld skal jeg på trening. Oi, shit. Faktisk bare en time til. Får google translate litt og få til resten av spansken, snakkes!


hva har dere gjort i dag?

(dette innlegget skulle ha blitt postet i åttetiden, men bildeopplasteren var litt klikk da, så jeg måtte skru av og på pcen og så glemte jeg og poste det, heh)0 Kommentarer


at idas place

Heejj!

Er hos Ida nå og vi skal snart se film og så skal vi kanskje ut en tur. Ikke mye og si egentligggg, så snakkes!


går ikke og få bildet større, dessverre......................hahaha

hva skal dere i kveld?1 Kommentarer


freia sjokoladeegg

Heii!

Kaja lå over i natt og nå har vi akkurat ordnet oss. I går kveld dro vi en tur innom rema og kjøpte inn pizza, kremtopper og freia sjokoladeegg. Naam ♥ Trodde sjokoladeeggene skulle være kvalme og alt sånt, så de slo forventningene! Ikke like gode som påskeeggene, men ganske gode fordee :-) Anbefaler dere og smake de


♥♥♥♥

Skal vel fortsette med spansken etterpå nå, heh. fuuun

hva skal dere i dag?3 Kommentarer


11.11.11 11:11

Hejjj! ♥ Alle vet vel hvilken dag det er i dag? hehehe. Nemlig. 11.11.11 og gjett om det var spenning i spansktimen når klokka ble 11:11? hahahah. Hadde nedtelling på storskjerm og tok bilde på sekundet!!


hahahaha

Nå skal jeg fortsette på spansk fremføringen min, vi trakk om hvem som skulle ha fremføring når idag. Og tror dere ikke jeg ble nr.1?? fml!!!

hva skal dere i dag?0 Kommentarer


idag da bare


Heiii! Var en sykt chill dag på skolen idag, helt fram til.......NYNORSKPRØVE, ganske så uventet rett etter langfri!! :-(:-( Jaja, tror ihvertfall det gikk ganske greit, ble utroolig lei av og slå opp i ordboka på slutten, så da tippet jeg for det meste, hehe. Har akkurat spist middag nå og skal snart begynne med ferberedelse på spansk framføring som er i neste uke. Snakkes ♥

hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


asos love

Hei! Kom hjem fra dans for en god stund siden og vi lærte det siste på dansen idag i tillegg til at vi hadde kostymeprøve, så nå må det bare terpes fram til forestillingen :-):-)

Når jeg kom hjem så jeg litt på asos og sånt og fant maasse fint! ♥ Har så lyst til og skaffe meg en svart kjole snart, har nemlig ingen helt svarte (tror jeg ihvertfall ikke?) i tillegg til et par svarte sko. Men er ikke verdens rikeste for tiden, så det får vel vente... Men tenkte ihvertfall og vise noen herligheter til dere!

   

  

♥♥♥♥ EEELSKER den øverst til venstre, men den er utsolgt i svart :( Alle kjolene er fra asos.com og du kan trykke på dem for og få de større :-)

hva synes dere?2 Kommentarer


fullbooket dag

Heeei!

Har vært en ganske så fullbooket dag i dag, som alle mandager er egentlig... Dro en tur på BK etter skolen med Kristin. Egentlig skulle vi finne Mac'ern, men den var visst ikke i nærheten, så da ble det litt dyrere burgere... Jaja. Etter det var jeg hjemmer og spiste middag og så dro jeg på jobb, for så og spise igjen og så skulle jeg på egen trening :-)

Tenkte jeg bare kunne poste to av bildene fra "shooten" i forrige uke, haha. Tok ikke så mange bilder, heh.hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


todaaay

Heihei! :-) Kom akkurat hjem fra Philip. Var der med Ida, Sondre, Donata, Asbjørn, Karoline, Julie, Håkon, Raymond og Renathe, og nå skal jeg haste nedover på trening, heh.

Tidligere i dag var jeg ute med Ida og skulle egentlig ta bilder ogsånn, men så ble det så mørkt og vi orket ikke blitz, hehe. Så det får bli til ukaa, men snakkes ♥

idaa, haha ♥

hva har dere gjort i dag?0 Kommentarer


gårsdagen

Heihei!

Var kjempekoselig i går. Jeg og Ida tok oss en tur bort til Philip med Sondre og Donata og var der egentlig mesteparten av kvelden. Først så vi "skrekkfilm", eller vet ikke om den kan kalles det, i og med at den ikke var særlig skummel, haha. Men etter det, var jeg og Ida hjemmom en tur og spiste en grandis før vi dro dit igjen. Kooz az ♥


Nå skal jeg ut e tur med Ida, snakkes!

hva skal dere i dag?1 Kommentarer


inspo-vegg

Heii ♥

Sitter og klipper ut bilder fra gamle blader ogsånt nå, til en mulig inspo-vegg. Tidligere idag har jeg bare slappet av og ryddet på rommet og i huset osv. Trenger virkelig ukespengene nå, så da må jeg jobbe litt, heh.


får dere ukelønn?4 Kommentarer


god morgen

Hei!

Spiste frokost for en stund siden og holder på og ordne meg. Har ikke noe spesielt på planen for i dag foreløpig, men Ida skal ihvertfall komme og liggeover i kveld ♥ Tenkte litt på og lage en inspo-vegg til rommet ellernoesånt, men vet ikke om jeg gidder, ehe. Men ellers så tror jeg at jeg skal få lagt ut bildene fra oslo-turen som var forrige helg i løpet av dagen, og kanskje noen andre bilder òg. Men nå skal jeg fortsette og ordne meg ogsånt, snakkes!


hva skal dere i dag?1 Kommentarer


starter på igjen

Heeej!

Vet bloggingen min har vært helt #%!%"!"&$" dårlig i det siste, og skal virkelig prøve og skjerpe meg. Har faktisk en del nye bilder til dere nå, hihi. Var jo i oslo på konkurranse forrige helg (ble 4. plass :D) og så tok jeg noen bilder med kaja idag. 

I tillegg har jeg tatt bilder på fame i dag, og skal på visningstime om to uker elns? Skal bare ha et bilde da, siden det er sånn gratis greie, heh. Gleder meg til og se bildene ihvertfall. 


nå skal jeg sette en grandis i ovnen og så skal jeg bare slappe av resten av kvelden. tok vaksine idag (har stooor angst for vaksiner) og føler meg enda litt kvalm og dårlig. får håpe jeg er bra nok for en bytur i morgen! :-)

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


hits