Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
tre nøtter til askepott

HEI OG GOD JUL ALLE SAMMEN! ♥ Har sett tre nøtter til askepott nå, like koselig hvert år. Fikk også godteri i julestrømpa i dag, namnam :-)

nå skal jeg til kirka, snakkes!

har dere fått julestrømpe i dag?5 Kommentarer


we wish you a merry chrismas, we wish you a merry christmas...

..we wish you a merry chrismas and a happy new yeaaar! :-)

Er i skikkelig julestemning i dag ♥ Har pyntet juletreet og pyntet rundt i huset og ryddet litt. Gleder meg utrolig til julaften som er i morgen!

hva har dere gjort i dag?2 Kommentarer


søte små valper

Heluu! Kaja og Ida dro nettopp og vi har sunget singstar, hihihi ♥♥ Kjempekoselig :-)

Vi skal forresten få oss hund i januar. Pappa var og besøkte valpene i går og tok noen bilder og filmer. Herregud, de er utrolig søte ♥


I morgen er det lille julaften og i overimorgen er det JULAFTEN!!! Herregud, desember har gått fort. Gleder meg helt sykt!

har dere hund?

gleder dere dere til jul?2 Kommentarer


NYTT DESIGN

Heihei ♥ Fikk ikke vist den headeren jeg hadde laget tidligere i dag, men har byttet til den nå. Ble litt uklar, men ganske fornøyd egentlig :-)


hva synes dere om det nye designet?3 Kommentarer


INNKJØP 22.12

Heihei :-) Var i byen med Kaja i dag. Her er det jeg kjøpte;


Singlet//Gina Tricot 79,-


Topp//HM 199,-


Hansker//Cubus 39,- Som jeg skal bruke på trening :-)

hva synes dere?3 Kommentarer


IDA HAR BURSDAG

Heihei, og god morgen ♥ Heeerlig med fri, hihihih :-) Skal møte Kaja i dag, tror vi skal en tur til byen (?). Skal prøøøøve å få ordnet med ny header også, kanskje, men blir litt vanskelig, siden jeg ikke har kamera før i 5-6 tiden i dag. Men har laget en som jeg kanskje kan bruke. Kan vise dere den senere :-)I dag har forresten verdensbeste Ida bursdag ♥♥♥

hva skal dere i dag?1 Kommentarer


julebilder

Heihei ♥ Kom hjem fra skolen for et par timer siden, vi sluttet nemlig ikke før 7!!!! Men vi slipper heldigvis skolen i morgen, for vi har nemlig tatt juleferie, jihuuu!

På skolen i dag hadde vi da kulturdag og jeg var på dansegruppa og danset til glow og oh africa, haha. Mosoooomt :-)

Har ikke noen nye bilder og sånt siden pappa har det, men derfor tar jeg noen julebilder som kanskje gir litt julestemning? :-)

Tumblr_ldsdsj7wtq1qeved3o1_500_large'

Tumblr_lds7eyit2j1qcucpxo1_500_large

Tumblr_ldrhfve2ua1qaqsu6o1_500_large

Tumblr_ldsdngj8ky1qeved3o1_500_large

Tumblr_lds7hqutyx1qcucpxo1_500_large

Tumblr_ldsdgijxhn1qeved3o1_500_large

//weheartit.com

hva synes dere om bildene?

når har dere juleferie?2 Kommentarer


Byeeen igjeeen

Heihei ♥ Var i byen i dag også, og i dag dro jeg dit med Astrid og Elise. Kjøpte ikke annet enn en film men så mange andre fine ting også :-) Har heldigvis en god del gavekort fra bursdagen å bruke opp enda, hihi.

Dette var da filmen jeg kjøpte. Kostet bare 59,- !!!!! Har ikke sett den før, men har hørt at den er veeeldig bra av mange :-)

har dere sett love actually før?1 Kommentarer


BILDER FRA I GÅÅÅÅR

HELU ♥ Var koselig i går. Haha, tok sykt mange web-bilder, og ikke minst filmer, hohoho. Skal kanskje til byen i dag siden det er søndagsåpent :-) No more to tell, sneikaspreikas!

ahhaha :D

hva gjorde dere i går?1 Kommentarer


DAGENS INNKJØP

Sorry, dårlig blogging. Har hatt utrolig dårlig blogglyst i det siste, i tillegg til at jeg ikke har hatt så mye tid til pc. Men NÅ er jeg endelig ferdig med alle julegavene, så da satser jeg på å få blogget litt mer :-)

Var i byen med Kristin i dag, og fikk kjøpt de siste julegavene. Kjøpte noe til meg selv også da, hehe. Måtte jo bruke noen av gavekortene jeg hadde fått til bursdag ♥
topp//hm 199,-


armbånd//hm 69, 50,-

+ en helt vanlig brunstrømpebukse fra hm :-)

hva synes dere om innkjøpet?1 Kommentarer


BYTUUUUR

Heiho :-) Sluttet på skolen i ti-tiden i dag og da dro vi rett til byen. Dro mest med Kristin, men møtte også veldig mange andre kjentfolk. Fikk ordnet litt med de siste julegavene og sånt, så nå mangler jeg bare pittelitt ♥

Så forresten Narnia med Kaja i går, kjempekoselig. Må også få med at vi var veldig sunne. Vi kjøpte nemlig bananer!!!!!!! Meeen vi brukte de til å lage banansplit som ble utrolig god, namnam ♥


hva har dere gjort i dag?0 Kommentarer


kaja kommer

Heluuu ♥ Dårlig blogging for tiden, jegvetjegvet. Men har hatt det så travelt i det siste (?). Aner ikke hvorfor, men dagene har gått utrolig fort, haha. Skal prøve å skjerpe meg fremover :-)

Blir ganske så digg dag på skolen i morgen da, starter med julefrokost halv ni og har en kunst og håndverkstime og så får vi dra hjem halv 11. Lærerne skal nemlig i begravelse..


Kaja kommer forresten snart og skal overnatte ♥

hva skal dere i morgen?0 Kommentarer


BILDER FRA BURSDAGEN

Helu ♥ Var kjempekoselig i går. Gidder ikke ramse opp hele bursdagen, men legger ut litt bilder :-)

Skal ha familiebursdag nå, snakkes!

hva synes dere om bildene?3 Kommentarer


BURSDAG

HEIHO :-) Skal snart feire bursdagen min nå, og Kaja, Emilie og Kristin har allerede kommet ♥ Blir sikkert sykt koselig.

Skal ordne litt til før resten kommer, så snakkes!hva skal dere i kveld?

(haha, 3 innlegget hvor jeg har bursdag som overskrift)2 Kommentarer


KRISTIN KOMMER

Helu helu ♥ Er flink blogger jeg skjønner dereeeeee :-):-) Kristin kommer snart nå, hehehehehehe :D Okei, er egentlig sykt rart å blogge nå siden jeg ikke har gjort det på en uke snart, så blir litt sånne "usaklige" innlegg eller hva jeg skal kalle det. Men bedre enn å ikke blogge i det hele tatt ♥

Skal prøve å få til nytt design snart, må bare få tatt bilder :-)


Kristin ♥

hva har dere gjort i dag?0 Kommentarer


BURSDAG!

HEI'OO! Ferdig med prøvene denne uka og har nett. Har nemlig mistet nettet, den ledningen under bakken har blitt ødelagt elns., så jeg bruker telenor-nett, hohhohoh :D De siste dagene har det egentlig vært mest pugging jeg har brukt fritiden til, men har også pusset opp rommet mitt samtidig, legger sikkert ut bilder senere ♥

Men jeg har bursdag i dag, jihuuu :-) Fikk en hettegenser + en høyttaler for Ipod ♥ Fikk kake av Maria, Kristin, Kaja og Emilie på skolen i dag også og boller og kakao fra narvesen, naaam :D Kaja er her forresten nå, bloggeeees!


når har dere bursdag?

(skulle vært postet tidligere, men nettet er veldig dårlig, såe....)0 Kommentarer


bloggfri

Kom nettopp hjem fra juleverksted, kjempekoselig, men klarte ikke lage noe fint, men var godt å spise seg vondt i magen (?) av pepperkakedeigen istedenfor å faktisk bruke den ordentlig. Men fikk laget litt og fikk skikkelig julestemning. Julemusikk, pepperkaker, "brette-kurv-greier", godteri, ja, ordentlig stemning ♥

Men har mistet blogglysten i det siste, så tipper jeg ikke kommer til å blogge noe særlig bra framover. Ihvertfall ikke neste uke, siden da har vi 4 prøver, 3 tentamener og 1 vanlig prøve!!!!!!!!!! ;o Men får så si ingen kommentarer for tiden og dårlig statistikk, så det virker ikke som noen leser bloggen lenger, så blir nok bloggfri ihvertfall i dag.

Tumblr_lcs3x4okgb1qzbnkjo1_500_large

//weheartit.com

hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


KAJA ER HER

Ja, kom hjem for en stund siden. Nå skal vi kose oss med kakao, sneeeeiks! ♥

hva skal dere i dag?0 Kommentarer


hits