Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
slalom i oppdal

heihei! Sitter i kroa i slalomanlegget i oppdal nå med Kristin og Lone og vi har akkurat spist lunsj :-) Skal kjøre mer etterpå igjen nå, så snakkes!2 Kommentarer


hos ida

Heihei! Dette blir første innlegg hvor jeg blogger fra iPhone, hehe. Var så heldig og fikk den til jul av verdensbeste mamma og pappa! <3

Er hos Ida nå og tidligere i dag var vi i byen, kjøpte faktisk en del denne gangen, så kan vise dere senere. Vi har akkurat spist goood pizza og nå skal vi vel bare chilleeen :):)2 Kommentarer


"innkjøp"/"gaver" fra torsdag

Heihei! Har skjedd noe rart med kameraet mitt, funker ikke og overføre bilder med bare minnebrikken, MÅ liksom bruke ledningen hver eneste gang... Derfor har jeg ikke lastet over noe særlig bilder de siste dagene(ikke det at jeg har tatt så veldig mange bilder da men, hehe) og derfor har jeg heller ikke blogget de siste dagene. Men skal prøve og bli bedre altså! :-)

På torsdagen hadde vi kulturdag på skolen, startet klokka halv ti på morgenen og slutta ikke før 7-8-tia på kvelden. I langfri midt på dagen, dro jeg en tur til solsiden med Kaja, Kristin og Lone, og fant meg en bukse og en singlett, men hadde bare med nok penger til singletten. Helt vanlig hvit fra hm, gidder derfor ikke og vise den. 

Kjøpte også en (god) del lodd, og vant fakitsk på to av de jeg kjøpte! 


Bilderamme! Dette var det første jeg vant, var helt i hundre da jeg vant den, bruker aldri og vinne ting!


Og så vant Øyvind en pakke med masse hårprodukter, og da var jeg så heldig og få en av de, altså denne shampooen! :-) Har ikke fått prøvd den enda, men den lukter ihvertfall utrolig godt!


Og så kjøpte jeg en god del lodd igjen, og da så jeg på lista som hang der over ting man kunne vinne, og så så jeg at man måtte få B 43 (ellernoe) for og få gavepakke fra maxfactor, og tror dere ikke jeg trakk akkurat den da?? Ble heeelt i hundre!


Og den inneholdt to neglelakker, en mascara og en eyeliner! Gleder meg til og bruke det! :-)

hva synes dere? vinner dere ofte på lodd?1 Kommentarer


bakedag!

Hei igjen! Tenkte bare og få lagt ut bildene fra i dag. Tok ikke noe mange, men uansett, hhe. Vi hadde aksjonsdag og skulle tjene opp 250 kroner hver som går til SOS barnebyer i dag, og da valgte jeg, Astrid og Elise og bake julebakst og gi til familiene våre imot at de betalte, hehe.

Såå, vi fikk laget mye godt vi; hvite kakemenn, kokosmakroner, marsipankuler dyppet i sjokolade og kokos, og scones :-) Julestemning!


og til slutt et snøbilde, heehe

har dere aksjonsdag på skolen?1 Kommentarer


gavekort på 100kr

Heihei! Kom hjem fra trening istad. Var avslutning på skøyteskolen, hvor jeg jobber som trener. Først gikk vi lucia med lys og sånn på isen, og viste "showet" vårt, og etterpå kom det nisser og delte ut godis og trenerne fikk gaver ogsånn. Og da fikk jeg et gavekort på 100 kroner på trondheim torg!! :-) Ble utroolig glad! Dette var da den siste jobbdagen min i år, nå blir det lønn snart, jeej! ♥


♥♥♥

har dere jobb?1 Kommentarer


famebilder

Hei! Fikk fame-bildene for en liten stund siden, det første(til venstre) er originalen, og så er det redigert på to andre måter (svart/hvitt og sepia-ish). hva synes dere?

har forresten bursdag i morgen!!4 Kommentarer


mattetentamen

Heihei :-) Skal snart spise nå før jeg drar på trening. Hadde mattetentamen i dag, tror det gikk helt greit egentlig. Men når jeg skulle bruke korektulakken min, klarte jeg og brekke den i stykker slik at jeg sølte lakk utover begge hendene OG mattetentamenen selvfølgelig... Måtte lete rundt på skolen etter vaskemiddel med k&h læreren i nesten en time etterpå for og finne noe og fjerne det med, haha.  

  
//
weheartit.com

Forresten, så har det snødd kjempemasse det siste døgnet! Utrolig koselig og fint! 

har dere hatt mattetentamen? snør det hos dere?1 Kommentarer


pixlr.com

Hei! Skulle egentlig pugge til mattetent som er i morgen rett etter middagen, men klarte og sovne av på sofaen, hahah. Og så skal jeg på dans om en halvtime. Men får pugget i kveld og sikkert, så tror nok at det går bra!

Så på bloggen til Therese Charlotte(tcmn.blogg.no) et redigeringsprogram som virket utrolig bra. Måtte jo selvfølgelig prøve det, og det var kjempekult, bedre enn forventningene! Anbefaler dere og prøve det. pixlr.com er nettsiden dere går innpå. Lykke til!

FørEtter

Før


Etter

har redigert to bilder nå, men lager sikkert fler der etterhvert :-) Trenger jo også en ny header nå snart, og da er det jo supert og ha et sånt redigeringsprogram. I tillegg så er det gratis!

har dere prøvd det før?3 Kommentarer


step by step forestilling

Heihei! Beklager for at jeg ikke har blogget...(føler jeg har brukt den setningen der utrooolig mange ganger nå, haha). 

I helga var det danseforestilling på stepbystep. Jeg var bare med på forestilling 1, og totalt var det 4 stk. Nesten alle billettene var solgt ut og det var kjempemorsomt. Var med både store og små, og det var utrolig mange flinke der!


Dette var dansen jeg var med på. Vi danset til true blood, og jeg må ærlig si at den ikke var særlig braa.... Jeg er til hyre på dette bilde, hahha uff.

 


anne

 


Madelen til høyre på bildet og Kaja midt på bildet med skjørt

 
Emilie og Eline fremst til høyre


så dere på forestillinga?0 Kommentarer


snø!

Heihei :-) Kom akkurat inn døra, har vært på nesten-generalprøve til danseforestillingen som er i morgen. Møtte på Cornelia og Iselin i gangen da jeg kom inn. De skal nemlig bo hos oss i helga, blir nok koselig ♥ Nå skal vi snart spise pizza før jeg skal prøve og ta kvelden tidelig, må stå opp dødstidlig i morgen siden det er konkurranse, wish me luck!


aw ♥


Snødde tidligere i dag, så nå har det lagt seg et lite snølag her i Trondheim, håper det varer litt lengre denne gangen da! Bildene av Kira er fra tidligere i dag, da det snødde, har flere bilder, men orker ikke laste de opp nå.

hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


hits